tagga!

Legat och stekt i solen idag, när man kan ligga i trosor och BH de är då sommaren är på väg! så sjukt skönt! dock så är jag neger på framsida och albino på baksida, palla vända sig om lixom ;) nu har amanda och annie fått tjuv start att fixa sig, jag läre väl komma ikapp dom ändå ;)

Jonna har iaf klippt mina toppar nu, guuud så skönt! jävla bajshår de här, men nu vart de skapligt, tack jonna :)<3

Ha en trevlig kväll alla och gö som jag, drick energi dricka istället för alkohol, jag lovar ni kommer må såååå mycke bättre imorgon ;)

VALBORG

Igår vart de pizza och gå en sväng på byn, dött som vanligt. Så vi gick till Jocke och där spela dom nå tråkigt fotbollsspel, sen åkte vi till ett "spökhus" alla va typ jätte rädd fast de inte var nå läskigt x) jag gick in i huset och de va ju ganska mysigt ;) sen vart de film, vi kolla på insidus som jag velat sett jätte länge! en skräckfilm va de, ljudet va fan värst, men den va grym!

Sen sov vi hos jon, och vi markerade överallt med lappar om att han skulle vara TYST på morgonen, tror han missa nån lapp för elva väckte han oss x) nä men han klarade sig jäkligt bra,annars blir man väckt 8-9.

Ikväll blir de sveg och jag hoppas på att få träffa massa folk! brukar alltid bli kul i sveg så blir nog bra de :) Solat idag också och nu ska snart Jonna klippa mig  :D

tooo

Jag och Jonna har varit så duktiga att vi krattat gårn idag i strålande sol! sen gick jag och amanda å sola, fett skönt! nu vet jag inte riktigt vad vi ska gö, men Annie har kommit och dom har hållt på att fixa sig i nån timme nu, närå men ett tag iaf. Tror vi skulle se film eller gå ut på byn, vi ska iaf vara vakna länge så vi sover länge imorgon för att det ska gå snabbare till Valnorg då amanda frå träffa sin, och så att det går snabbt till onsdag då jag får träffa dig. Men bara för de kmr man va vaken ent, vakna tidigt och va skiit trött imorgon kväll. Men de fixar man med lite energi drickoor! :D

Fuck her gently

This is a song for the ladies
But fellas listen closely
You don't always have to fuck her hard
In fact sometimes that's not right to do
Sometimes you've got to make some love
And fucking give her some smoochies too
Sometimes ya got to squeeze
Sometimes you've got to say please
Sometime you've got to say hey
I'm gonna Fuck you softly
I'm gonna screw you gently
I'm gonna hump you sweetly
I'm gonna ball you discreetly
And then you say hey I bought you flowers
And then you say wait a minute sally
I think I got somethin in my teeth
Could you get it out for me
That's fucking teamwork
What's your fave posish?
That's cool with me
It's not my favorite
But I'll do it for you
What's your favorite dish?
I'm not gonna cook it
But I'll order it from Zanzibar
And then I'm gonna love you completely
And then I'll fucking fuck you discreetly
And then I'll fucking bone you completely
But then I'm gonna fuck you hard
Hard

lever!!

Tänkte bara berätta att jag lever! och att gårdagen va kung! Yoga kmr jag nog inte fortsätta med, fan va långtråkigt, oc hon som hade spinningen va jätte tråkig. Men resten va awsome! fick i mig för lite vätska och mat igår så när vi åkte till hogdal börja jag få ont i huvudet och mådde jätte illa, men gick över efter nån timme.

Sen de ända negativa är väl att man knappt tog sig upp i morse, mördar träningsverk i ben,rygg och armar. Så alla tre är lite seg idag x)

Igår åkte vi runt på byn åh ragga, fan va litet de är här! finns ju typ ingenstans man kan åka i den här byn får åka 10 ggr samma runda, haha. Idag är de strolande sol och jag tror vi skulle kratta, men tror jag ska sola sen ändå,för jag måste tjuv starta lite ;)

Imorgon bär de iväg till sveg, får se vad som händer där, vad som helst kan ske i sveg när man är med Amanda ;) nä men valborg brukar bli grymt med henne, plus att Annie kmr idag och ska med, så blir nog grymt :)

Och i övermorgon får jag träffa dig!! saknar dej jätte jätte mkt! puss på dig sötiis! :*

LML<3

De här har nog varit den bästa veckan på de här året! nä men vart så sjukt glad hela veckan och bara mått allmänt bra! bortsett från dig :S Men gjorde iaf en uppsatts om ev viktig person i mitt liv som är en stor del av mig, vart skrev samma som på svenskan fast på engelska dålig fantasi! x) nä men de flöt på hela tiden när jag skrev och vart klar på 30 minuter och kände mig jätte nöjd, så de må ju bli ett G iaf :)

Efter skolan städa och möblera jag om mitt rum i 4 timmar! så nu har jag rensat lite, en byrå ska ut och massa annat skit från rummet. Sen kanske jag har en sån snäll mamma som sätter upp alla tavlor på väggen, ser ju ut som att man är ny inflyttad än ju -.- sen när mamma kom hem skjusa hon mig till Näsberg, kolla på film med Angelica och Jon och jag fick syta lilla Joline, så vacker! och nu fick jag höra att Marianne min halv syster fått en liten pojke! grattis och hoppas vi ses snart :)

Är sjukt taggad tills imorgon, har jag vart ända sen jag fick höra att de skulle ha den här dagen, och de va typ 2 månader sen? x) Nä men ska bli riktigt kul att få träna med sina vänner och se på modevisningen då fanmor ska modella i baddräckt ;)

Efter att vi tränat i morgon så följer jag med Jonna och Amanda till hogdal :D saknar dom och massa hogdalingar såååå mycke! och ett stort plus är att vi ska till sveg på valborg, då få man träffa gamla vänner där också, räkbajs åhhh vad jag saknat dig! haha nerå Johanna ska inte vara dum ;) men Lina den fan ska va i Idré men kanske kommer nästa helg te mej :D

Och på onsdag troligtvis ska jag träffa världens sötaste igen! :´) saknar dej redan!<3

för 2 år sen då jag va i sveg på valborg, vill va blond igen<3

You make me smile<3

Lyckorus i hela kroppen!!<3

Må säga att statistiken på bloggen är bättre nu ;) fräänt!
Nu ska jag sova! för imrogon blir de uppsatts i engelska,fml! men ska nog gå bra, för jag tkr själv jag förbättrats i gramatiken i år :D och imorgon är de helg sup och svälj! haha nerå, trevlig helg min fina vän kanske man kan säga? ;)

Inga planer för morgon dagen, ska nog sanera mitt rum! de behövs! nä men ska nog möblera om, har ju inte möblerat på 1-2 månader nu :O och då kan man ju lika gärna ta stor städning på en gång, mamma blir nog glad också. Ska fråga Angelica om jag får komma och se film med dem i morgon kväll kanske, ta de lugnt, skönt! sen på lördag blir det en fet jävla frukost och köpa masssoooor av frukt som jag kan ha under dagen och massoooor av vatten för då blir de workout! kmr inte hinna äta nånting så som vi ska träna, men de tar man igen sen ;)

Du rädda min dag!<3

Go natt<3

.

så otroligt less på de här nu....

Kioskmongo

Älskar såna här dagar, börja med dans på morgonen, petra börja med att lära oss en dans. Sen vart vi indelad i 2 grupper och skulle komma på 3 steg i 8 takt eller vad man säger, jag kom på alla våra 3 soft gympa iaf! sen har man suttit resten av dan med bara datan, hållt på med engelska och so.

Sen efter skolan drog jag te Ljusdal för att Träffa Daniel och Daniel haha! nä men jäkla go folk de där från los påminner om hogdal lite grann :´), sen va de nån från Tönsjöborg också med, han påminde om hur mkt jag saknar Tommy i rätan :´) Nä men vi loda runt på Ljusdal som de lodisar vi är, sen åt vi på salladsbaren där dom egentligen bara lurar en. Man täker så här: muums sallad va nyttigt, så när man kmr in dit är de bara en massa fet mat -.- var sjukt sugen på sallad, men fickbli en hästburgare istället :)

Fick skoltröjorna och byxorna idag också, tröjjan satt bra men fan va byxorna va stor! beställde medium som jag har men nej nej dom är som xxl på mig xD och jag som tänkte beställa L...

nu ska jag chilla, bäst att vila ut sig innan lördag ju, åhh gud så jag längtar! :´)

barnvakt

Nu är jag hemma igen, åt tårta med niklas,emelie,erik,andreas och theo. Niklas kan de där med att välja ut goa tårtor ;) nä men de va kul, och tror han gillade min present, handvirkade stringkallingar, gjorde dom på en timme ;) Och Theo har varit jätte snäll! nästan inge tjat och gick bra å lägga han :)

Fy fan vad jag skäms över dig, och det värsta är att vi är av samma kött och blod...

tjohooo

Juste aperå på brödrost så har jag växt 4 cm sen jag flyttade hit :D har inte mätt mig sen jag flytta och nu är jag tydligen 1,73 lång! jag har fan modell längd nu! vad tror ni om de, jag som modell, hahaha vilket skämt. Men skulle vart sjukt kul med tuffa fotorgraferingar ;)

schooopp

Hade 55 besökare igår, woop woop!

Nä men nu har jag gjort lite mat till mig theo och marcus, jag som är kock när högsta hönsen är borta, pojkarna orkar ju inte laga nån mat ;) vart tagatelli,bacon och snark cramé fresch. Nu är jag barnvakt åt Theo, vart snäll hittills iaf blir väl ett monster snart antar jag x)

Nä men vi ska snart gå till Niklas för att få lite tårta, han fyller ju hela 22 år idag, GRATTIS!! och min present kommer passa han som handen i handsken ;) lägger upp bild sen när han fått den, gjorde den på en rast, gullig jag är! :h

Sen om inte klockan är för sent kanske jag tar med mig Theo till kåken, men tror bara han kommer sura så sätter igång nån film man sett 100 tals ggr med han, barn vett ni, ska se samma film tusen gånger om dan -.-

Imorgon drar axels grupp på unik så imorn är vi färre elever, nice! och nästa vecka går vi bara 2 dagar i skolan! ledig måndag, tisdag, går onsdag, är på unik på torsdag, går fredag :D Kung!! å imorgon ska jag äntligen få träffa tokjöns igen! drar till ljusdal efter skolan och hänger där i 1,5 timme :D<3

Svar till Elin

Elin: Jag saknar att ha dig här My! Du livade upp stämningen när man va nere :/
Å jag önskar att vi kunde få vara med och tävla tillsammans igen :'(<3

Jag: Saknar dig med Elin! jätte mycke! saknar hela klassen, go gäng<3 de suger att vi inte kan tävla i år med varann! om du är med kommer jag sitta bänkad antigen på plats eller vid datorn och hejja på dej gumman! saknar att höra dina låtar! du har säkert gjort en hel dunds med låtar sen jag gick i hogdal. På Jolines dop ska jag sjunga "för evigt och för alltid" som jag sjöng på Theos, du har inte lust att sätta ihop bandet då? ;) Nä men saknar dej massor och jag hoppas du har de bra gumman! vi måste ses snart!<3

 Älskar dej gumman!<3

BILDBOMB!

Gaaah helt slut i benen! dör efter ett pass, hur ska de gå de här på lördag!? tagit en varm dusch och haft i en ansiktsmask och tittar nu på top modell, de är chill! unnar mig med en banan och ett glas energi dricka, fan va livet är gött!

Imorgon blir det förmodligen att vara barnvakt i 4 timmar åt Theo, så ska passa på att se klart på skilda världar då.

Lite smalare har jag då blivit :D
så vacker liten prinsessa<3
Fölet som kom samma dag som Joline<3
Niklas och Theo leker :h

min man!

Mina grabbs<3
påskkärringan
sött par :´)
Farfar fyller 70 år, Theo och Leo :)
förjäkla vacker pöjk må ja säga, olagligt att va så fin :(
samma sak med den här go pojken!

nu får de vara bra med bilder ;)

saknar!

.Gud vad jag saknar grand prix! och jag kommer inte få vara med å tävla i år, de suger! :´(

för snart 2 år sen, första gången jag och elin tävlade och vi kom 2:a :)<3

Kör frågorna här istället och svarar på alla :)

1. Är du kär just nu?
- Jag är förtjust i en väldigt, väldigt fin kille, han verkar helt underbar<3

2. Är du dum?
- Alla är alltid dum nån gång, men jag är oftas snäll. Är du snäll mot mig är jag snäll mot mig :)

3. Lakrits eller choklad?
- Älskar båda, med choklad för de blir man pilsk av! :D

4. Röker du?
- Hell no!! det är så fruktansvärt onödigt! hamna i ett beroende som både förstör hälsar och gör så att man blir fattig, så nej!

5. Fullständigt namn?
- My Johanna Maria Nordqvist

6. Födelsedag
- 27 Februari 1996

7. Är du beroende av något?
- Zumba, träna, bugga, choklad

8. Vem ringde dig senast?
- Sötaste Daniel, men fuck vad han tänker med röven ;)

9. Roligaste personen du vet?
- Amanda, Jonna och mina syskon, ingen får mig att skratta som dom<3

10. Ögonfärg?
- Jag har blå, och jag älskar blå ögon

11. Vem såg du senast?
- Theo

12. Har du någonsin förlorat en vän?
- Japp

13. Din musik smak?
- Allt förutom klassik, raggie och där man inte hör ett ord vad dom sjunger, annars är allt okej :)

14. Vad har du på dig just nu?
- Sport BH, trosor och chinos

15. Vad åt du senast?
- Fisk på skolan

16. Vad drack du senast?
- Energi dryck :D

17. En vacker person?
- Daniel w

18. En snäll person?
- Martin och Niklas

19. En gullig person?
- Joline och Theo

20. En jobbig person?
- En i skolan som jag inte nämner här.

21. En konstig person?
- Jag? haha nä men hmm I DO NO

22. En snygg person?
- Finns så många! men Amanda B är förjävla het :D

23. En söt person?
- Joline

24. När skrattade du senast, och varför?
- skrattar så mkt, men ska man ta då man skrattar utan att man kan andas så va de i helgen då Niklas kittla sönder mig :(

25. När grät du senast, och varför?
- Har skrattat så mkt att jag gråtit och de va i helgen, men annars är de nog när jag tappa bort mammas bank kort och hon va sjukt förbannad :/

26. En du saknar?
- många! men Lina A, Amanda B, Jonna B, Daniel W och massa från bugglägret<3

27. Ditt humör just nu?
- Sjukt pepp på träning!

28. Hur många vänner har du på facebook?
- 436, men ska nog ta bort ganska många!

29. Har du skilda föräldrar?
- jaa

30. Hur många syskon har du?
- 6 underbara syskon, 4 systrar och 2 bröder :)

31. Din favoritfärg?
- Schock rosa och turkos, men gillar alla färger i schock

32. Nån du vill träffa?
- Daniel, som fan!

33. Äckligaste du vet?
- Typ äckliga saker man blandar ihop och måste dricka, så äckligt! annars är jag inte så kräsen.

34. Har du någonsin brutit mot nån regel?
- Jo de har jag väl.

35. Anser du att du är snygg?
- Jag anser att jag inte ser ut som skit iaf, men kan inte säga att jag är snygg. Men jag gillar mina ögon :)

36. Hur gammal är du?
16 vårar

37. Är du singel?
Jajjemen :D

38. Hur ska din drömkille vara?
- Han ska kunna sjunga, spela något instrument, bugga och träna så man har samma intresse, längre än mig, vara söt, samma humor som mig, snäll, omtänksam, rolig, så svårt att veta, men nått i den stilen :)

39. Vem smsade dig senast?
- Daniel w

40. Vad står det i det smset?
- Mjo, guppar lite snabbare då ;)<3

41. Hur många tjejers nummer har du?
- 32

42. Vem ringde du senast?
- Richard

43. Har du något djur?
- Japp damråttorna under sängen, och charlie våran hund :)

44. Vad vill du jobba med i framtiden?
- Hmm, min dröm är att jobba som delifin skötare. Men annars vill jag nog vara servitris/bartender på en båt eller utomlands och på fritiden vill jag jobba med dans :)

45. Vilken sorts filmer gillar du?
- Spännande, filmer som är så rolig att man skrattar högt åt dom, gillar alla filmer nästan!

46. Brukar du kolla på porr?
- Inte så att jag gör de dagligen, men är jag med nån kompis brukar vi slå över till den kanalen, tex som jag,sofie,erik och fredrik gjorde x)

47. När fick du din första kyss?
- När jag var nio :h

48. Hur många personer har du kysst?
- Ehh de håller man inte räkningen på ähh x)

49. Vem kramade du senast?
- Theo

50. Vem kysste du senast?
- Marteen

51. Din bästa kyss?
- med Daniel A

52. Din sämsta kyss?
- Så många som vart dålig så kan inte välja ;)

53. Har någon varit otrogen mot dig?
- Ja, jäkla asshole!!

54. Favoritämne i skolan?
- Slöjd och svenska :)

55. Värsta ämne i skolan?
- No och matte!

56. Gillar du någon?
- Ja :)<33

Tiiiisdag

Woop woop klara lär-hörförståelse i engelska :´) so happy! och gjorde muntligt np engelska idag, trod faktikst det gick jävligt bra, klarat mig på allt hittills. Nu är det värsta kvar matten!! sen uppsattsen i engelska som vi gör på fredag, men känner att jag blivit jätte bra på att skriva engelska sen jag kom hit, så det ska gå bra! :D

snart är Jolines dress klar! bara tagit 2 lektioner, så nästa är den förhoppningsvis klar, men tog största storlek, så hon lär nog inte kunna ha den på några månader :)

Det är ju kul att jag kommer ihåg den tråkigaste dansen från zumban, utan några fel. HAHAHA

För övrigt är jag så jäkla glad! man ska alltit ha saker att se fram emot, då mår man såå mycke bättre. Låter som att jag får följa Amanda hem på lördag iaf, då blir det sista april firande i sveg med hon, fy fan va kung! :´) kör nog på 8 energi drycker i år igen, förlåt Amanda för sist, men ska försöka att inte deppa ihop i år igen ;) kommer iaf bli awsome om de blir så :)<333

nu ska jag dansa lite, sen klockan sex d´spinner jag iväg på spinning :D

jaoaja

Gud vilken bra dag! chillmåndag i skolan, sen när jag kom hem låg Angelica,Jon och Joline och mös i min säng<3 gedde verkligen allt idag på zumban, fast jag fick håll så körde jag på! nu är det inge mer förens nästa termin vilket suger :/ men nu får de bli mer springa och börja åka rullskridskor istället :) och vet ni då? nästa vecka j´ska jag börja en "kurs" med mia, hon kommer lära mig att bli barn zumba ledare, så till hösten ska jag lära ut 6-12 åringar zumba, det ska bli så otroligt kul! så lite mer zumba kommer jag nog få dansa innan sommarlovet:)

Sen när jag kom hem hade jag massa energi kvar! så då drog jag på zumba listan på sportify och schaka loss! så 2 timmar dans vart det idag, lovley. Sen kom jag ihåg en dans från zumban helt själv takten och alla steg, synd att jag inte hittar dom andra låtarna bara så jag kunde ha testan dom också.

pöööss

Ännu finns det hopp<3

Jag är så jäkla glad idag! det är ny vecka, nya möjligheter! nä men älskar måndagar för då är de zumba, dock är det sista zumba passet för den här terminen :´( hur ska jag klara mig över sommaren!!!!??? :O och i morgon har jag beställt tid för spinning kom jag på :D kuul!

Och lördag, gud som jag längtat! då kommer Jonna, Amanda och Annie! vi ska träna på badhuset från 9-15 love my life! och sen ska fyra från klassen vara på samma pass, så det blir awsome vi 7 på massa olika pass. Bli inte brydd om jag slutar skriva i bloggen efter den dan, för jag är förmodligen död! ;)

Fina,fina du!<3

Helgen

Helgen har varit chill, har tagit dagen som den kommit, Sovit hos Malin sen i torsdags KUNG! Fredag vart de film som vanligt med samma folk :) lördag chill hela dagen sen på kvällen fick jag vara barnvakt åt theo, han har varit sååå tjatig hela helgen så nu vill jag vila från hans tjat XD

igår va de en super dag! fint väder, så jag och Martin åkte fyrhjuling till Näsberg för att träffa lilla Joline för första gången, och ni anar inte hur vacker hon är!! hon kmr bli mosters lilla flicka<33 äntligen en tjej, de kommer bli så kul<33 sen åkte vi hem och då fick jag följa Martin med ut och åka motorcykel, satt sjukt dåligt på den och han skulle ju gasa på fullt, fy fan vad läskigt de va men jätte kul, kmr nog inte våga följa på en lång motorcyckel tripp med han iaf :P kvällen vart de bb med syrra,martin,niklas och jocke de va awsome för jag och malin va så trött så vi vart hyper and i like it ;)

Fredagsmyyyysss!!!

Då va äntligen denna vecka slut, och de gick med kanon fart! tog skolkort idag, bra att dom säger 2 dagar innan att man ska ta kort. Aja färgade håret igår och sov hos Malin, myys. Nu är de fredag och jag har inga planer, funderade ett tag på att åka på disco men fuck no. Stannar nog på tattarringen ja och ser va för tok som sker ikväll, lär väl bli att va med grabbsen om dom inte har nå annat för sig.

Imorgon kommer Angelica,Jon och lilla Joline hem!! då får jag träffa beeebis! :)

Just nu poppar jag skrillex för full patte! tagga! tagga! tagga! känner på mig att de kmr bli awsome på p&l tänk låten bangarang live fy fan villken öss!!! wooop wooop!!!

Gud vad jag vill ha en person jag bara kan ta hit när jag får lust att pilla någon i håret och massera och bara bry sig om! skulle vart fantalastisk! men för övrigt så har jag och syrran lärt oss att man aldrig ska skaffa (ragga) på en kille som är snyggare än sig själv eller en som är sin "drömprins" för det är oftas dom man inte kan få, eller dom som är skit stövlar, så skaffa okej snygga killar, de funkar ;)

Joline Haglund

Igår vart jag moster till en liten flicka! :`) Sonja Joline Haglund 3500 gram och 51 cm lång, gud vad jag längtar tills ni kommer hem så jag får gosa med bebis! så kul att det är första tjejen syskonen fått :) nu är mamma och malin å hälsar på dom på bb så jag är barnvakt åt Theo, men marcus får ta över sen vid fem för då drar jag på afro, måste ju träna inför nästa vecka ;)

Och kul att man fick reda på att man kan betala årskort i månaden för bara 129 kr istället för en klumpsumma på 2500kr :O Har kunnat tjäna in massor av pengar på de ju! betalar nu 160 kr i månaden för zumba sen kan de bli plus mer om jag går på spinning men jag har alltså kunnat betala 129 kr och då får jag gratis gym, spinning och bad i ett år och så plusar jag bara ihop 80 kr från zumban snacka om att jag kunnat tjäna in pengar och få mer träning! så till hösten ska jag fixa det, för de känns inte värt att fixa de nu när allt slutar för säsongen.
Så nästa år blir de mycket träning :DD

Idag gjorde vi np i engelska hör och läs förståelse läsförståelsen är så svår för dom sätter in 100 ord man aldrig hört talas om -.- så den fucka jag up mig på sikkert, hör va förvånadsvis mycke lättare än vad dom brukar vara! men de vart svårare ju längre dom prata. Nu är bara de värsta kvar prat och uppsatts -.- sen är jag klar med den skiten.

Har man viljan, så kan man allt.

Känner redan hur dagarna rusar iväg, vi är redan på mitt av veckan imorgon. Så nu ska man inte tramsa bort massa tid i skolan, bara ge allt vad man kan! Idag gick jag till extra matten där vi får gö gamla np tror jag fortsätter där för känner att jag tappat mycket kunskap nu när vi inte jobbat i boken så mkt.

Gjorde ju rothbehandlingen idag också, han sa att de skulle ta nån timme, de tog en. Jag trodde de skulle ta typ tre X) och alla sa att de skulle gö jätte ont, men de gör mkt ondare att borra en tand, de obehagliga är att man måste ha käften uppen i en timme och att dom typ petar in gummi band i tandköttet? :S

Var på instruktion med syrran idag på gymmet också, det märks att de är gammalt gym i hopgdal. Det var så¨mkt fräschare här man märkte skillnaden på sakerna som dom har här och i hogdal. Sen hade dom så bra saker för mage, insida och utsida lår, och rumpa. Så tror nog jag ska jobba ihop 1500 kr i sommar så jag kan köpa 4 månaders kort som jag kan ha på hösten sen jobba så jag kan ha på våren sen. För då spinner,badar och gymmar jag gratis och betalar mindre för zumba och afro :D

Imorgon ska jag dra te ´Malin direkt efter skolan för jag ska fotografera hon för nå jobb. Sen har jag köpt hårfärg nu, fast tror jag färgar de efter kick convent för efter de kmr de inte bli så mkt träning som dom här 2 veckorna, och hår färgen suger apa för förgen lossnar jätte snabbt så nu är jag typ orange :S men ska ha kvar den här fä'rgen tills efter exam och bal sen blir jag brunette eller slingar blont :D

koskit

Gud vad skönt de va att få dansa igen!! wonderfull! fick dansa gratis också för de är nå speciellt i veckan så imorgon ska jag på istruktion på gymmet och pumpa ;) och på torsdag blir de afro om jag inte är allt för trött, har np i eng då och sen kanske jag stannar på läxhjälp så blir långdag.

Kick convent den 28 april har dom ändrat så det är gratis istället för att de ska få mer folk, så de va bra får man tbx 150 kr ;)

I helgen kanske, kanske Lina kommer!!!! min Lina, guuud saknar hon så fruktansvärt mycket, så hoppas verkligen hon kan ta sig hit va ett bra tag sen vi träffades nu :/

Imorgon ska jag gö rothbehandling också :`( fy fan va jag vävar mig inför de, sitta nån timme där med massa saker i munnen som säkert gör ont, fy fan :S

balen?

dudda på balen eller inte?;)

En vecka i Tossåsen

I början av veckan va de kasst väder, blåsigt och molnigt. Det var sjukt mkt snö där, mycke merän förra året då man fick åka på stenar hela tiden xD Va mycke roligare i år för nu fick ju jag köra :D Tyckt det varit jätte tråkigt med skoter när man jämt måstat sitta bar, men det är sån skillnad att få köra helt själv. Körde till Glen cirka 3 mil och åt lunch där fy fan va same mat är äckligt och dyrt :S sköjdes så fort jag kände lukten av maten :S

Sista dagen vi va där va de strålande sol och blått på himlen när vi skulle till Vemhån 4.5mil, sen när vi skulle hem vart de snöstorm när vi va mitt på kalfjället. Sjukt läskigt, man såg nästan inte ens ledpinnarna de va krit vitt! och på samma veva så skar Lars skoter, trodde där ett tag att vi skulle få sova i dörrsjöns räddnings stuga. Men vi fick boxera hem skotern den sista milen som va kvar.

Hundarna är ju för mysiga! på kvällen när man är inne i huset och ska se film så tävlar dom om vem som ska få ligga i soffan och få leva som en kung, och det är jämt den största, klumpiga hunden Arak som kom dit. Sen hade dom vi va med fått bebis hur söt som helst :) Ätit go mat och bara haft de allmänt gött, men nu är jag less på vintern och vill ha strålande sol tack! :)

bilderna blev lite suddiga, men bergen är enorma och så overkliga!

tbx te vardaglivet<3

Och så har skolan äntligen börjat igen! :D 30 skoldagar kvar!!! shit!! eller 25 kan man säga för hela sista´veckan går bort för då är de massa tuneringar. Nu är de bara att ge järnet, kom iaf in på resturang och livsmedel och känner inte att jag vill ändra mitt val, känns bra de här :)

Så skönt att vara tbx till vardagslivet så veckorna går fort, jag har så mycke framför mig nu så de kmr gå racerfort! Ikväll är det äntligen zumba!! :DDDD näst sista gången dock :´( sen blir det avslut nästa helg med en heldags träning med Amanda och Jonna :D sen blir de rullskridskor och springa som gäller, har sån ångest efter den här veckan som vart så inge mer onyttigheter :S

Helgen va myyyss, va med mina homies hela helgen :´) lördags sprang/gick jag till näsberg, och jag tror inte jag gör om det, fan va tråkiga långsträckor är -.- men stolt ändå tog mej dit på 1 timme och 20 min de är väl cirka en mil dit i think, men dum som jag är sprang jag ju för fort i början så jag nästan inte orka nå på slutet.

På kvällen vart de kubbspel med malin,niklas,martin,jocke,danne,martins bror och flickvän, och andreas. Sen vart de dum dummare med malin,niklas, emelie och hennes kille sen satt vi uppe tills danne den sega kossan kom så runt tre la vi oss och vakna sju av theo -.-

på söndan grilla vi, cykla te snasen och kolla bb hur mysig helg som hels, måste ju ta igen efter veckan jag missat :P

Nu ska jag börja värma upp för zumban, för jag är sjukt peppad nya dansen är ju kung! :DD

pppp

Går kvällen var azuuum, nä men vi såg på film och efter de va vi så övertrötta att allt vi sa och gjorde var skit kul! haha ikväll ska vi ha "pyjamasparty" på tattarringen, myyyss

Jag har stor jävla ångest för att jag inte tränat nå under veckan jag vart i fjällenn, bara ätit massa onyttigheter och bara legat och jäst. Usch! så nu funderar jag på om jag ska åka rullskridskor, springa eller gå till Näsberg, Helst vill jag åka rullskridkor runt kysksjön i ljusdal men de kanske jag gör i kväll då mami kan skjusa in mig, springa är så fruktansvärt tråkigt, gå är också tråkigt men lättsamt, men eftersom alla är i Näsberg tror jag de lutar mot att gå dit.


När jag lagt in bilderna från fjällen på datan blir de ett inlägg om de :)

Vi tänker sällan på vad vi har, man alltid på vad vi saknar.

Tänkte bara säga att nu är jag heeemmaa, äntligen! skriver ett inlägg sen om hur veckan varit. Sitter nu på kåken, va ganska dött här. Så jag drar till tattarringen och har film mys med malin, martin, danne sen tror jag nå mer skulle komme, myyyys

Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar.

Det här blir troligtvis sista inlägget innan jag åker till tossåsen, åker vid 8 imorgon bitti. Den här dan har vart värdelös iaf, va en sväng till ed idag för vi skulle hämta en hjälm, oohh gud vad jag saknar stället :´( skulle göra vad som helst för att vrida tbx tiden, så mycket skratt och tokigheter man gjort där och världens bästa familj bor där. Fick träffa fanmor och frasse och frida gud va stor dom blivit!

vi hörs på fredag när jag kommer hem!

Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen.

saknar bråk ungen Theo!<3

fml

Eftersom jag och Amanda är så jäkla kass så orka vi bara med dom 3 första filmerna igår ;) fast efter de satt vi ju och muppa oss på chattrulette och annat. Hon sov iaf hos mig och vi såg fjärde filmen nu på morgonen, nu har hon dragit och jag har läst lite ur boken :)

Har börjat packa lite nu, känner på mig att det kommer bli en värdelös vecka. Är ovän med syster så nu känns allt så jäkla kasst, de värsta med att vara singel är att man är så jäkla ensam, har man kille har man alltid nån man kan vända sig till å prata. Vill bara prata av mig med nån nu, och speciellt i veckan.

typ så här känner jag mig, som att jag sålt smöret och tappa pengarna.

vbb

American pie är för bra de!! nu kollar vi på jackass och jaoch amanda muppar oss på chattulette, now lifers de är vi de!!

wooopwooopp

american pie!!

Nyss varit på promenad med Martin och Andreas, vet iaf vad min träning kommer bli framöver. Vi gick upp för en sjukt brant backe och kan säga att de kändes, så nu blir det att springa upp och ner för den backen för att träna upp hängröven man har ;)

Ikväll blir det film maratonmed Amanda!! antigen hos mig eller martin får se. Blir iaf alla 8 american pie filmerna, får se hur många vi pallar, så kanske får sov besök inatt. Nu ska jag städa ihop lite på rummet och börja den tråkiga packningen -.-

hare bra!

MISS YOU DARLING!!<3
VALBORG<3

dissa´rn

Då vart man dissad av både Adam och Malin -.- dom åkte te ljudsdal för de ska på krogen ikv, fan va piss jag vart. Alla är typ borta, kåken är inte öppen och har ingen lust att sitta och inte göra nånting för de kmr jag göra hela veckan -.- FAN VAD JAG VILL VARA 18 ÅR!!!! fml.

Har iaf hunnit med att springa, guuuud såå skönt!! ska se om nån är sugen på lång promenad, brist på annat.

AJa puss och hej leverpasteej!

<3

När kärleken tar slut känns
det som om jordens undergång nyss skett.

Man sjunker ner i ensamhet
och ler aldrig över det lyckliga man gett.

Stjärnorna lyser inte lika starkt och bländande
Till alla de som en gång blivit lämnade.

Hur mycket du än gråter så kom ihåg
kärlek är något som alltid kommer åter.

Påskafton


GOOOD MOOORGONG SUNSHINEEES!!!

Går dagen va verkligen fantastik! va med dom bästa!, och när vi for till hyttebo så va de nån som nyss hade renoveat som hade fest, så det fanns mycke plats för att dansa, så jag tror jag nästan dansade med alla killar, konstigt att alla blir så mycke bättre på fyllan, hmmm. Men de va mycket trevligt och de vart inte för sent, kom hem runt ett.

Nu håller jag på att vänta att Adam ska vakna han som lova att han så stort skulle åka slalom med mig och Marcus idag, haha fast jag tror han är liiite bakfull och trött ;) så får se hur de blir med den saken, för nu va de typ en månad sen jag åkte slalom sist och jag måste passa på medans det finns snö kvar i backen!

Sen tror jag att jag tar med mig mina skidor till tossåsen så kan lars köra upp mig på ett berg så kör man off pist ner! :D

Men blire inge skidåkning idag så blir det iaf en låååång springtur, man ska ta vara på det fina vädret man får då och då :)

Och gud vad jag kommer sakna mina tattare Malin, Niklas och Martin på tattarringen i veckan, ska vara ifrån dom i fem dar!!! fem fucking dar, har typ aldrig hänt förut. Så därför måste jag va med dem tills sista sekund då jag åker ;)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg! :*

Underbara fjällen, snart kommer jag<3

GLAD PÅSK!

Vart vid nån tjärn idag med familj + vänner,  haft en jätte mysig fredag! nu ska vi iväg te hyttebo!

Men ha en fortsatt trevlig fredag ni nowlifers som läser min blogg, så hörs vi i möra! :DDD

pohh

Nu är låtarna till examen klara:
I goda vänners lag- Engmans kapell
Butiful day (stavas?)- u2

Dåliga men bäst av dom vi måste välja iaf, sen ville musikläran (kmr inte på namnet) att jag skulle spela piano till here i am, hmmm aldrig spelat piano förut, ska iaf träna lite men annars får Cajsa kompa mig tro jag :)

Blåser ute så är inte alls pepp på att ut och springa, tror de blir en långpromenad istället. Sen ska jag på kåken och äta äggmacka som dom bjuder på idag, och dansa, va ett tag sen man dansa där nu.

Imorgon är de emodagen, då ska vi spela vollyboll hela dagen KUNG!!! sen på fredag blir det att sitta vid finnsjö med familjen:)<3

Slår vad om att Angelica får skit ungen när vi är i fjällen -.-

ajabajja

Blir nog en påsk inne som det ser ut nu, det snöar jätte mkt och de lägger sig på backen -.- så fort man fick vårkänsla i kroppen, apskit!!

Är iaf jätte rastlös som ni kankse märker, spammar med inlägg, men jag är en nolifer!!

Love

Du är för bra för att vara sann, varför ska jag jämt börja gilla personer som är för fin för mig!? när ska jag fatta att jag aldrig har en chans mot dom. Det är inte lätt när det är svårt!

puppa

häääjj, guud va jag är trött idag! hade syslöjd sista passet nu håller jag på att göra en overall åt Angelicas bebis som inte kommit än :( tog största storleken så han/hon har något att växa i, jag tror den kommer bli jätte sööt :)

Sen efter de stanna jag på läxhjälp till fyra, gjorde lite frågor på boken jag läst. När jag kom hem va jag så sjukt trött så jag gick ner till älven och plocka påskris med mamma,malin och theo. Där träffa jag på Martin och Niklas så följde med dom på en promenad runt fäla. Gud man blir så mycket piggare av att få komma ut!

Nu hade jag tänkt att plugga lite på no, har teoretiskt eldprov i morgon, fml hatar no! och jag måste börja läsa "bakom stängda dörrar" som ligger och väntar på mig!!

häjsvejs!

Vill bli blond!! :´(

SOFTA!!

Oj såg att de va många som va in på bloggen igår, undra va de är för folk som läser min tråkiga blogg egentligen XD

Nu är jag hemma från skolan och lyssnar på softaste musiken! typ nå "everlast" tro jag de heter, fett härlig bas! va iaf till tandläkaren idag, inga roliga besked, en tand håller på att dö så om två veckor ska jag göra rothbehandling, många som säger att de gör ont. Nån som vill hålla mig i handen!??

Iaf så känns det som att jag glider egenom vårterminen som en räkmacka! tiden går så otroligt fort, den här veckan går vi tre dagar, sen på torsdag vollyboll tunering sen lov ända tills tisdagen, sen massa små dagar som vi är ledig och gör annat, vi ska på nå unik grejs, kondomfabrik, musikal mm.

Ska bli så otroligt skönt att börja gymnasiet, är så less på No och jag slipper det helt :´) ska bli skönt att få träffa nytt folk och göra annat än att bara sitta vid skolbänken.

På påsklovet far jag iaf på måndagen till tåssåsen, hoppas det finns snö på fjället så man kan köra skoter nu när jag klarat kortet :) blir där till fredan, men vill inte va där så länge, vill hem och träna ja!

Nu ska jag sätta på lite dansmusik och rocka loss för jag är så HAAPPYY!! Ett sms från dig gör så mycket<3
Sen äre jag som är kock idag, blir väl makaroner och köttbullar ;) och jag ska gå resturang!! haha

Sen ska jag skaka ruuuuuummmmpaaaahh zuuuuummmbaaaa!!!!
Om några veckor har jag fan inge liv längre, det är cirka tre gånger kvar på zumban bara :´( sen 4 månaders uppehåll, FML!!


för en vecka se va det sånt här härligt väder, nu blåser det, snöar och är minus grader -.- vart tog våren vägen!?

april april!

Helgen har varit nice!
Fredag: Sov sofie hos mig, vi va hos backström en sväng sen spela vi spel hos malin med, niklas,martin,jocke och malin.

Lördag: Cykla till backström med sofie va där tills hon skulle åka hem, sen knäppte jag kort på malin, sen vart vi bjuden på mat i ljusdag av martin så vi åkte dit med han niklas och andersson sen vart de  en wierd film med 9 st orkae inte räkna upp all

sÖNdag: Gick och la mig 1 och gick upp fyra fett drygt, skulle åka med mamma till hogdal för jag skulle sola och tröäffa amanda, somna när jag va där så vakna med 12 men hann både sola och träffa amanda och jonna :)

nu chillar jag för mig själv, nyss badat, nu sitter jag med ansiktsmask och väntar in big brother.



Du är en förjäkla fin pöjk du!<33

RSS 2.0