tototo

Gud vad snabbt förra veckan gick :O man kanske ska ha så mycket prov varje vecka så de blir sommar snart. Första provet i svenskan gick så där test provet var så mycket lättare, men uppstatsen gick bättre. Då skrev jag när tiden stog still, tog ett tag innan jag kom på vad jag skulle skriva om men sen kom jag på att skriva om när jag träffade dej, jag blev riktigt nöjd :)

den här veckan är rätt så chill, two minute talk på fredag är de ända, sen är de film imorgon på eftermiddan för att det är alla hjärtans dag, och torsdag ska vi till jarse och åka slalom :D så veckan är chill<3

Ikväll ska jag iväg på zumba, fan vad duktig jag känner mig jag har hållt igång min träning i cirka 7 månader nu, och det har blivit betydligt mer träning de här året, när jag börjar gymnasiet och får studiebidrag då kommer jag antigen köpa gymkort eller spendera 400 kr på träning i månaden, då blir de spinning,zumba och styrka de tycker jag är en bra och rolig blandning.

Imorgon på alla hjärtans dag ska jag,angelica och jon förmodligen på bio (en gång i phuket) den verkar va kuuunngg.

men de va väl inge mer jag hade att berätta tjo hej!

Helvetesveckan

Den här veckan gillar jag inte, NP imorgon, matte prov onsdag, NP torsdag, matte prov fredag. Inte kul. Plus träning på de.

Men possetivá är att jag äntligen får mina yoghurtar och kindermaxi imorgon när jag har prov :´) men gud vad tiden går snabbt snart står vi där i kyrkan och ska gå ut 9an herregud vad tiden går, och jag måste börja jobba snart, för jag måste ha pengar till bugglägret och 2 dagar efter de så är de top cats i sveg då jäklar ska de buggas! :D

Ska snart kila iväg på zumba och svettas som en gris, sen imo´n blire kondetion och styrka på hallen, torsdag ska jag testa afro igen :)

Sen så vart jag lite stolt över mig själv när vi fick reda på svaren från ljus provet idag, de va 8 av 31 elever som fick godkänt óch jag va en av dom :´) så jäkla skönt att slippa ett omprov på de i veckan, för de har jag verkligen inte tid med.

Nu blire ZUMBA! :D
RSS 2.0