hh

Dansat egenom barnzumban nu och nötat in den där andra som Mia sa att jag skulle ha med och känns som att jag kommer tappa bort mig jäkligt mycke på den. Usch de är nästan så att man kräks på låtarna, och ändå är de 2 veckor kvar och jag måste nöta nöta så mycke jag kan men har fan inte orken! Eller orken har jag men så less danserna och låtarna och nu måste jag stå ut med dom i tio veckor till -.-
Men nästa gång ska jag inte börja ett halvår före för de ger resultatet att man bara blir less, men blir nog roligare när jag lär ut barnen än att stå framför spegeln å dansar.

Hatar ljusdals bussar! inte fan kan dom anpassa sig till schemat ähh! ska alltid gå precis när man slutat eller nån minut innan-.-

Imorgon bär de iväg te sveg iaf med Niklas, Martin, Fredrik, Emma, Jon, Angelica, Jonas, Maria och mamma :D ska bli så kul, synd bara att de ska bli regn men de ska inte stoppa mig! ska även träffa Lina och Amanda underbart! :´)

Spinning!

Då har man kämpat sig egenom terminens första spinningpass och fler ska de bli! Tisdagar ska bli My och Angelica dag så de blir spinning och bastu, bara myys. Sen kommer vi köra zumba och gymma tsm, känns bra att ha en tränings kompis så man blir mer motiverad. Sen vet jag inte man blir så mycke mer motiverad nu när skolan startat jag vet inte varför, man borde ju va as trött och inte palla nått, men jag mår toppen av att träna! :)

Nu blir de duscha sen ska jag sova hos Niklas för vi har sovmorgon imorgon så jäkla gött! så har man 1 timme svenska sen 3 rätterslunch som 2or och 3or bjur på :)

Ska även iväg och jobba direkt efter skolan på simhallen pengar rullar in!!<3

hho

Nu har jag fått min ricinolja så nu jäklar ska håret börja växa! kommer lägga ut före och efter bilder efter nån vecka och se om de blir nå resultat, tänkte testa häva i lite ikväll :)

Fått tillbaka min älsklingstelefon också fast egentligen är de ju stenåldersmobilen för den är en trogen livet ut, men man kan gö så mycke mer med en tatch.

På onsdag ska vi få 3 rättersmiddag av 2or och 3orna fett lyx vi har asså ;)

Work!

Nu har man sagt hejdå te Theo lillbubben<3 Uppe iaf och ska snart ge mig iväg på jobbet, idag tar jag med en bok ýttefall de blir lika lugnt som igår :)

Sen ska jag till Niklas och pussa ihjäl han! längta tills på fredag då de är stängning på ön! :D

lördagkväll

Happ då har man ny design eller tog den från blogg.se så less den gamla har ju haft den ett tag, men nu är problemet hur fan får man upp sin header!!?? :S ingen jäkla aning ja iaf..

Niklas är på väg hem redan nu, gud va han måste saknat mig ;) nä men idag vart de iaf intervall runt valla (7km) sprang och gick och fan va jobbigt de va, springer upp för dom brantaste backarna bara för att de ska kännas i benen och kan säga att jag har träningsverk i röven redan nu!

Haft lite lördags mys med Theo för imorgon flyttar han och malin :/ han förstår nog att vi inte kmr träffas på länge för så här mysig brukar han inte va, får pussar av han, jag får kramar jag får pussa han och han sa love u, så söt, ååhh kmr sakna den rackar ungen!

Nu blir de sova för att imorgon blir de jobb! :)

kvällspromenad

Asså de är sjukt va mycke folk som börjat titta in här! igår hade jag 152 unika och 295 sidvisningar! och idag då jag knappt skrivit nå har jag 66 :O måste va för att jag är med i den där faceboks sidan, men finns ju inge intressant att läsa här ju :P

Vart iaf en promenad runt valla (7km) i de fina kvälls vädret och sen gymmet då jag träna lite ben. Orka inte träna så hårt idag eftersom jag är helt slut från skolan sen ska jag jobba imorgon så fick bli lite lätt bara. Ska väl köra egenom barnzumban nån gång under helgen också, 3 veckor kvar nu! dom har börjat sätta upp affischer nu som de står: Söndag 10:15 BarnZumba 7-12 år My, så nu snart börjar de och jag är lite smått nervös!

Nu ska jag kolla klart på den där förbaskade colombia som jag aldrig hinner se klart för att jag jämt ska kolla på den när jag är trött så man somnar x)

första veckan check!

Då va första veckan på gymnasiet avklarad och de har gått bra tyck ja! idag har vi vart i köket hela dan och de har vart kul! men våran sjömansbiff vart inte alls lika god somm fanmors :( våran smaka porter öl och timjan men men vi är ju trots allt bara nybörjare! sen fick vi god förrätt och efterrätt sen åt vi lax och mos också som varm rätt mumsigt!

Ensam hela helgen eftersom alla drar på dop, jobb, lastbilsmässa och jag blir hemma och jobbar, men blir nog bra de åh! för då slipper man bli störd av nån för jag är helt slut nu så får se om man pallar att gå på gymmet, imorgon jobbar jag iaf med carina som jag inte jobbat med än så hoppas de går bra! :)

hh

uppe med tuppen men barfa ett öga öppet ännu, fi fan jag hatar att va uppe tidigt :( men kmr nog bli en rolig dag! :D

Skitenermääh

Mumms skönt att kleta in bajs i fejjan efter man duschat!! de ska vara väldans bra för hyn ska ni veta! nu ska då jag leta upp en underbar film så man kan gråta lite och längta efter niklas ! <3

2

Andra dan i gymnaset och jag börjar trivas! halva dan prata rektorn om nå tråk grej om barnens rätt och blablala.. sen kunde vi inte fara te skogen för att de regna så vi vart kvar i skolan, dom dela in ettor, tvåor och treorna i 4 olika grupper så gick vi tipsrunda och sen fick vi en stor låda med massa ingreenser som man kan ha till för,varm och efterrätt så vi fick uppdraget att laga för,varm och efterrätt av de som fanns i lådan till 8 pers på 1,5 timme utan recept.

De va svårt att komma på va man skulle göra för något men till slut gick de! jag va med gruppen som gjorde gryta och de gick la bra, men de skulle vart ketchup i för de va lite smaklöst. För rätten var godomlig och den ska jag göra fler gånger! stekt franska och så blandar man ihop en röra med kräft skärtar majonäs och lime enkelt och väldans gott!

Vart hos Niklas nu efter skolan för vi hinner inte träffas nå imorgon då jag börjar jobba direkt efter skolan och han börjar jobba natt när jag slutar sen åker han till Jönköping på torsdag så hinner inte ses förens söndag.

Har sovmorgon till halv elva imorgon  fast de sög ju att bussen gick 9:15 så vart ju ingen sovmorgon ändå, men imorgon börjar vi följa schemat så får bekanta sig lite med sv,eng och ma lärarna hoppas att de är bra lärare!

Nu blire nog att gosa ner sig i sängen till fimen colombia som verkar väldans bra! en action film:)

Resan är mycket enklare när du inte bär på ditt förflutna.

Helt galen, galen i dig!

Helt galen, galen i dig
I ditt himmelska leende, i ditt skratt
Helt galen, galen i dig
Ja att vara förälskad, det måste kännas så här.



Älskar dig!

första dan

Rekord på bloggen igår 80 besökare och över 100 sidvisningar, Iaf så har jag gått första dagen på gymnasiet och de fick la bra. Träffa efterlängtade losbor som jag förhoppningsvis kan träffa mer nu när dom bor i ljusdal, fick ett bra schema men dock så krocka onsdagen lite bussen går hem 15.20 och jag sluta 15.35 och eftersom jag jobbar på onsdagar vill jag hem fortare men kommer inte komma hem förens 16.55 och jag börjar jobba 17.00 så lite stress men får förhoppningsvis sluta tidigare nån gång :)

Imorgon ska vi ut i skogen med 2:or och 3:orna för att lära känna dom bättre, sen på onsdag går vi efter schema :) Klassen värkar iaf bra vi är 12 tjejer och 1 kille, en tupp bland massa höns ;)

Nu har mamma,theo,malin,joline och angelica dragit till stugan för att sova där i natt så är ensam hemma, funderar på att dra mig till gymmet efter att jag fått mat i magen men vette fan om jag pallar tvätta håret så kanske bara tar en långpromenad och tar de lugnt :) De va några tjejer i klassen som va intresserad av träning och zumba så de blir skit kul! kan man ta med dom på nå pass :)

Ute i skogn!

Haft fin besök av min kära vän Lina i helgen och gud så kul vi haft! nästa gång blire jag som åker te hon och då blir de avslutning på ön och gud så kul de kmr bli!

Jag är iaf väldigt nervös, imorgon börjar jag gymnasiet, man ska pendla buss, nya lärare, nytt folk, nya klasskompisar, ny skola, ny mat, usch jätte nervös men de kommer nog gå bra de åh, va ju inte lika nervös förra året då jag börja här på fäla för då hade jag ju nästan umgåtts med alla och vart med dom i klassen men nu blir allt helt nytt, ska sova hos Niklas ikväll så att man förhoppningsvis kan sova.


HÄR SITTER JAG Å BAJSAR I SKOGN!



<333

hihi

Skönt nu är dom första 3 jobb dagarna avklarad, dagarna har gått sjukt fort! idag va de lite lugnare bara dammsugit inne vid solariumet och stått i kassan hela dan och gjort kvälls städningen och glad är jag för mina tider jag hade idag hade inte pallat en stor städning idag igen, va rädd ett tag att jag skulle få putsa alla fönster men en annan gjorde de :)

Nu ska jag inte jobba förens onsdag och får hoppas att jag får bra schema i skolan så att jag slutar tidigt på onsdagar för annars  kommer de bli stressigt, Imorgon ska jag sova tills jag vaknar och lika alla andra dagar ska bara viiilaaa! och ladda upp krafterna för en ny skoltermin + jobb hoppas jag kommer hinna med allt :)

På fredag kommer Lina också :D

Va på dans igår också men shake som spelade va inte lika bra som dom va på bugglägret men gick väl att dansa ändå de vart nog sista gången för i år eftersom de kmr bli så sent nu när jag börjar skolan. Nästa gång blir väl lars kristers :)

lunch!

Hej hej passar på att slänga in ett inlägg nu på lunchen, hade min första arbetsdag igår och den va rätt så okej MYCKE städning men får iaf betalt så lite soligare blir de än att städa hemma :) men sen blir de mindre städning nästa vecka för de är stor städning i hela lokalen efter varje sommarlov så de samlas ju på lite damm.

Städat i 6 timmar nu så lite skönt med lunch är de ju, fem timmar kvar idag och hoppas på att få stå lite mer i kassan nu, börjar lära mig den nu sen ska jag få kvälls städa som alla sänger att är den värsta städningen för då städar man bassäng duschar, bastu ALLT! så att de är fräscht till nästa dag, men kommer nog bli bra de här och får in lite extra pengar så snart kankse man kan fara utomlands! :D

Nä nu ska jag be mig iväg igen hörs! :)

Fiskemyys

Riktigt mysig kväll! åkte ut på flottan i stugan och fiska med familjen fick 8 abborrar och 2 gäddor, lite fika på flotten sen körv inne på land sen åt jag tårta som vart kvar sen igår med mina grabbar från tattarringen :)

Imorgon funderar jag och hjärtat på om vi ska dit och paddla lite kanot och fiska från båten, man läre väl inte ses lika ofta nu längre kommer kännas konstigt spenderat typ hela lovet med han och nu börjar vi jobba/skola men lite skönt att få längta till varann också :)

Älskar dig Nikke<3

Bildbomb! möhippa, karneval, liseberg, furevik, båtrace, dop, p&l, dans,grill,bal



skolstart och jobbstart

Börjar bli skapligt rastlös nu, segt sommarlov med några få fina dagar, igår va de en riktigt fin kväll med grillning på Martins nya altan med 10 goa folk. Va på furevik igår va väl trevligt och träffa massa gulliga djur :)

På måndag börjar min första arbetsdag känns som att man bara väntar och väntar men nu ska jag äntligen börja, kan säga att de är skönt att sommarlovet snart är över man får tillbaka en rutin då man går i skola/jobbar tränar chillar så kmr dagarna bli och de känns rätt så gött att träffa sin nya klass snart, hoppas på en kung klass!

På onsdag kommer lina som jag inte träffas på lääääänge! typ 1 år :( men nu ska vi ta igen lite tid med varann och ha super kul.
RSS 2.0