söndag

Helu! idag drog man sig i kragen och började dagen med en springtur, har vart förskyld hela lovet men nu känner jag mig helt återhämtad, så imorgon när jag vaknar ska jag dra iväg på gymmet och efter detsimma lite innan jag börjar jobba, känns skönt att inte börja skolan direkt på en måndag, ska bli skönt att komma tillbaka till skolan faktiskt, nu är det roliga över ju när jul å nyår har varit och alla åkt hem, då kan man lika gärna börja igen :)

Sitter just nu med ricinolja i håret om hopp att håret ska växa ;) dansade lite zumba nyss, fick dvder i julklapp å vikter, men musiken suger ju apa och det är inte lika roliga danser som Mia har, längtar tills zumban börjar igen! ska köpa månads kort på citygym i ljusdal oxå men vet inte när, för då kan man gymma direkt efter skolan och ta en senare buss hem, ska iaf prova på en månad sen får vi se. Går ju gratis i fäla men kul att prova något nytt också. Ska duscha ur den här skiten sen köpa yoghurt och hallon, ska göra en nyttig smoothie hos martin, bra de efter att man tränat så slipper man söt suget.

Sover hos Niklas inatt efter som den fittan åker utomlands på onsdag fast till stockholm på tisdag, är så avundsjuk! malin har vart iväg, niklas ska iväg och jenny ska iväg, så nu är det fan min tur snart också! men vet inte än vart de blir, dit det är varmt iaf!!

trettondagsafton

Idag har jag vart med Emelie och vi kollade på knight and day, fan villken bra film! rekomenderar den :) nu sitter jag å väntar på att Niklas ska komma hem med pizza!!! fan va gott miin älskade brochet, muummma! efter de blir det att dra iväg på jobbet, hoppas på lagomt med folk så det inte blir sån lång tråkig kväll :))

Sumering av 2012

Okej så här är det att alla säger att året vartit det bästa blablabla så blir det varenda år, men mitt 2012 toppade verkligen alla andra år, har fått spendera året med familj och två fantastiska klasser och vänner.

Jag har tagit skoterkort, fått ett jobb och då menar jag att jag fick de också, det är nog bland det bästa det här året, att jag vart tillfrågad om att jobba på badhuset, det kom som en chock och jag tackade så klart ja! och det har gjort att jag har fått många fler möjligheter till att göra saker och kan klara mig mer på egen hand, kan spara pengar till mina drömmar -åka utomlands, bartenderkurs (utomlands), ta körkort (betala mesta själv) känns gött att slippa leva på nån annan. Sedan har jag haft barnzumba kurs i höstas vilket fått mig att växa oerhört mycket! jag har fått bättre självförtroende efter det eftersom att man måste lägga ihop ett program sen ska man leda en grupp med barn utan någon erfarenhet och har aldrig gått på någon kurs, men tack vare min underbara chef Mia så klarade jag av det eftersom jag gått på alla hennes zumba pass.

Jag slutade även nian och fick skapliga betyg som jag är stolt över, sommaren var helt underbar! Vart tillsammans med min underbara Niklas som jag hade varit förälskad i i ett halvår innan hann nappade ;) Jag lärde känna underbart folk i los, åkte på p&l vilket är ett minne för livet! jag rekomenderar verkligen att åka dit ni som inte gjort de, så jäkla fucking awsome! grillfester på martins ballkong, brännbollstunering + fest, båtrace, sveg, börja gymnasium där jag träffa massor av underbart nytt folk som jag ser fram emot att spendera 3 år med, sen avslutades året med ett dunder nyårsfest som var fett awsome!! det är dom sakerna som jag kommer minnas och ha med mig i livet från året 2012, verkligen ett super bra år! och i år ska jag förverkla en drömm och det är att åka utomlands! har börjat spara så nu har jag till resa, fattas bara lite fick pengar så är det bara att dra iväg! och p&l är spikat! dit ska jag!

Puss häääj!

Working

Oooppss sorry för att det dröjde, har inte diskat så här länge, vart att jag hamnade på king.com,jisses va längesen man spelade där! sedan klockan två ringde Mia och de var kaos på jobbet, carina hade blivit sjuk så hon var själv, fullt med folk, slut på växel, varor tar slut, så jag fick rycka in 3 timmar innan jag skulle börjat, men bra var väl det eftersom jag var sjuk i helgen så kan jag nu jobba jobba igen dom dagarna. Nu är det lugnt igen, skönt att man jobbar kväll. Skriver kanske senare om sumeringen :)

Året är 2013

Helluu!!
Jädrans villket bra avslut man fick på året! dagen började med att man vaknade upp med älskling och sedan bege sig till badhuset där jag, niklas, gleen, malin, jenny, richard, theo, marcus och pim var själv, sedan vart de att man åkte te Ljusdal för middag på morrins med de nära å kära, 17 st va vi och jisses vilken god mat!!

Sedan drog vi hem för att fixa oss och sedan dra till syrran där alla andra va. Malin fixade till mig, fick bli en rocklock och stor trivdes i de, bild kommer när jag orkar lägga in på datan ;) När vi kom till Angelica börja vi dricka och köra nån knäpp lek och jag dansade hela kvällen, hann knappt dricka, men kul va de och mycket trevligt folk kom och på tolv slaget sköts de raketer tändes en brasa och vi skickade upp ca 14 sånna där ballonger från filmen trassel :) hamna i snönn gjorde nog alla och ambulansen kom åh, tur gleen fick komma hem dan efter. Och de bästa va nog fan att man inte va bakis dan efter men jädrar vad ont i nacke och axlar jag har, farligt att dansa till skrillex så mycke, har ont i dag också så jag tvingar Niklas massera mig när han kommer hem från jobbet :D pannkaka ska jag tydligen gö också innan jag går på jobbet, gjorde skit god wook igår också, stolt! :)

Snart börjar skolan igen och gud så skönt! saknar min klass oerhört mycke vi är ett sånt fantalastiskt bra gäng! idag och på fredag blir det jobb sen ska jag bara njuta av dom sista dagarna och har nu börjat friskna till så blir nog träning också! fick ju ett zumba spel med vikter i julklapp har dock inte kunnat dansa pgr av förskylning :/
På lördag blir det "mammas pojkar" på bio i Ljusdal åhh verkar va skit rolig!

Igår sa jag hejdå till syskon & respektive, gud vad de kändes, vet inte när de blir att man träffas nu, hoppas på att allaa kommer upp till påsk igen!

Kommer skriva en liten sumering av 2012 lite senare, ska vara en snäll flicka och diska först :)
RSS 2.0