ha

Ledsen att de blir lite inlägg nu, men har fullt upp med jobb,träning,skola,

Fan vilken underbar klass man har, från början var vi 11 men nu är vi 14 stycken och ska bli så kul att spendera 3 år med er. Ångar inte att jag valt den linjen jag valt, de är så sjukt roligt och veckorna går mycke snabbare än när man gick i grundskolan.

I fredags åktse ja te härdal och var med marianne med famj och igrår hade vi lite lördagsmys i näsberg.

Idag har det vart barnzumba och det va många nya idag, så kul att de lär sig så snabbt.

När Niklas kommer hem så ska vi laga ihop nånting att äta sen blir det bara mysa framför tvn, det är premiär för min mans webbserie "wiliams lista", akward, x faktor och parjat, passar perfekt att dega framför tvn när man tränat på morgonen :)

haha

Gud vilken dag! catfight på skolan om en tändare omg säger jag bara, men underhållande är de för då är så skratretande x)

Kursen var så jäkla tråkigt :S usch kmr aldrig lära mig köra x) Imorgon är de sovmorgon och de gillar vi (Y) Jobb direkt efter, blir ganska soft eftersom jag ska gå egenom barnzumban med mia som kan ta upp 2 timmar och jag jobbar 4.5 :D

Nu är de hollywood fruar på tv och de är så underhållande, jag och mamma bara skrattar hur jäkla överdriven gunilla är, " Får vi den här glasbiten i huvudet kmr vi klyvas på mitten" asg!

Efter de blir de sova så de blir lååång somvorgon :)

min vecka

Min dag har varit toppen! älskar måndagar, bara 3 lektioner och slutar halv 3 så rätt så gött. När jag kom hem gick jag hem te Nicklas då han lagat kycklinggryta och pasta till mig, duktig är han å min kar på att laga mat :) Emelie hade gjort tigerkaka som smaka smaskens också :)

Efter de vart de att begé sig te sporthallen för en 3 timmars blod svett å tårar! 1 timme zumba, 1 timme gym och 1 timmes vatten gympa så nu är man slut! kmr sova gött inatt :)

så här ser min vecka ut:
Måndag: Zumba, gym, vattengympa
Tisdag: Styrka på gymmet med idrotten, handledarkurs
Onsdag: Jobba, gå egenom barnzumban med Mia
Torsdag: Springa skoljoggen(4km), zumba, spinning
Fredag: Inget planerat, just chilling
Lördag: Jobba extra på kickkonventet, zumba, 20 års fest
Söndag: Barnzumba premiär, and just chilling

ha

Veckan har gått otroligt snabbt! Imorgon är det redan fredag! min helg ser väl inte så rolig ut men jag får ju pengar, jobbar extra imorgon kväll istället för Mia, har även extra jobb på lördag nästa veck, pengar rullar in!

Zumban börjar på måndag! som jag längtat! 5månaders uppehåll gillar man inte! Men as nervös till mitt pass som är nästa söndag, ganska mycket press nu, kmr fan 70 barn cirka och alla deras föräldrar ska säkert glo som gör att man blir mer nervös, men ska nöta och prata inför spegeln imorgoron på jobbet :)

Spann idag med Angelica så svetten rann och de bara brände som fan i röven! Men jag föredrar helldre Carinas pass för hon är mycke mera peppande :) Nu känns det som att träningen glider in på rätt spår igen :)

woo

Häääjjj, känns som att de kmr bli en bra vecka som de känns som, nu ska jag snart dra iväg te ljusdal igen för lite dans! 2 timmar av blod svett och tårar, nä men de ska bli kul att få prova på lite olika, synd bara att man inte kmr kunna va med :(
Sen kommer Niklas och hämtar mig ikväll så ska jag hem å bränna ner barnzumba skivan så jag kan börja dansa med Mia så hon kan tipsa om saker som kan bli bättre :)

Onsdag får jag lång sovmorgon eftersom jag ska på HRL utbildning på jobbet, så missar matten så börjar inte förens halvtolv :D

fel på designen

Wtf va har hänt med bloggen? har min gamla design och gamla header fast bara halva, när jag kollade hemma va de den nya x) knepigt aja får kolla upp de när jag kmr hem

Mys söndag

Kände mig för att va lite extra snäll mot Niklas idag så har gjort kynglinggryta med ris och plockat hallon utanför till effterrätt, nu håller jag på att vänta in han så ska vi se om de går att äta och mysa framför awkward och en film kanske :)

helgen

Helgen har vart jätte mysig! I fredags hyrde vi stuga på svegs camping och den va jääätte mysig skulle kunna bo i en sån. Va förfest där med massa trevlig folk, kom en raggarbil från fäla med mer fäla folk så vi vart några stycken. Träffade även på Angelica från bugglägret och hennes kille, de va ju cirka ett år sen man sågs sist men må bli ändring på de nu när hon bor i sveg :)

Träffade även Lina, Fanny, Malin och Ailo men dock en kort stund men får la ta en hel helg i sveg framöver :)

Dansade och pratade med massor av folk under kvällen, nästa gång man är på ön blir ju till vår. Jag hade riktigt kul och de må göras om :)

Igår sov jag i Näsberg så vi hade bara myskväll å kikade på film för alla va så sega och trötta efter fredagen, jag sov fan 12 timmar inatt och jag sover alltid 8 eller mindre så de va skönt att få sova ut, har ju inte fått gjort de på 2 veckor, och nu dröjer de 2 veckor till innan man får sova länge men de gör inget bara man lägger sig i tid :)

Tar de bara lugnt idag och laddar upp för ännu en jobb och skolvecka, ikväll börjar andra säsongen av awkward :D som jag längtat!
RSS 2.0