hinner inte med bloggen :(

sorry men hade fel, kommer inte kunna skriva ett inlägg om dan på bloggen. Som det känns nu iaf, nu tar jag skolan på största allvar och fast jag inte ligger efter eller får läxor så tar jag hem för att kunna förstå för att hinna med, och måste visa hur jäkla duktig jag är nu för dom nya lärarna eftersom dom inte vet hur jag jobbat förut och de måste veta vad jag strävar mot, och jag strävar mot höga slutbetyg! och det kan va svårt att få det nu när jag bytt skola men jag kämpar! därför hinner jag inte med så mycket på dagarna.

Sen har jag jobb emellan åt också, jag målar lite då och då. Ska spara mycket pengar till 1 december då vi flyttar in i den nya lägenheten och då ska jag inreda de hur jag vill med tapeter ALLT! fett nice! älskar att inreda. Igår hjälpte jag Daniel med att inreda hans nya rum, mycket dans utrymme iaf :)

Och nu på musiken ska vi göra musik video och det känns jätte bra nu, bra låt passar perfekt till allt vi måste ha med och vi kommer med så bra idér, kul att se resultatet :)

nu har jag skrivit 5 sidor om morfin eftersom datorerna aldrig funkar på skolan för mig och Sofie :)
nu ska jag se om jag orkar skriva lite om första världskriget, fattar ju nästan ingenting vad gubben pratar om så lagt på mig ganska mycke extra, men fan har ju så mycke fritid ändå :)

ny skola

Nu är ju sommaren över så kan inte skylla ifrån mig att det är sommarlov längre ;) men nu kan jag skylla på att det är mkt i skolan :P

Hihi nä då ska försöka börja blogga ett inlägg per dag igen, men som ni kanske inte vet så har jag flyttat till min plast pappa och går nu på skola i Färila :) var på kanot läger förra veckan och det ägde!! ramla inte i vattnet men var askul när 2 andra föll i :h sen munken gjorde ju helt klart lägret! stackars docka, sen Gnu och hans berättelser BÄÄÄÄSSST!

Men har iaf börjat lära mig alla namn och vart alla klassrum är, mycke mer komplecerat här vettni ;) Börjar gruva mig inför gymnasievalet nu, fatta det är bara 4 jävla månader tills vi ska ha bestämt oss! :O och har no idea! :´( ångest!

Nu ska jag göra matte, typ 30 uppgifter, 40 per vecka, preess! xD sen duscha för nu är jag korthårig igen :´( fan vad naket det känns tog ut löshåret nyss, och ska knäppa kort nästa vecka så malin får sätta i det igen, men jäklar vad de sliter på håret, har fan inge kvar nästan xD

RSS 2.0