gym = lovely<3

Nu har man vart på gymmet i 1,5 timme + 30 min dusch<3 säger bara det fy fan vad skönt de va!! var så länge sen jag va på gymmet nu, körde först 10-15 min på cykeln, 20x3 på en ben sak och på den jobbiga 10x4 + att jag körde lite till på slutet, sen vart de cross trainer 20 min + 5 min bak, springa 5 min orka fan inge mer, och körde alla magövningar jag kunde så mycke jag kunde så är helt slut i magen! men tror jag kör igen på lördag eller söndag eller båda :D

wokihu

Nicigare dag kunde man inte fått :) först börjar man med syslöjd och då gör man shorts, sen lyssna på vacker musik, sen titta på film, göra prov gå hem tidigare! :D bäst!

får se om det blir gymmet om en timma typ :)

åt 2 portioner wok på 8 minuter, och är fortfarande inte mätt XD haha



haha autugraf av Anton som va trummis idag XD

vemdalen

Jag har haft en grym dag på skalet med skolan! :D åkt med en jävla massa underbara folk, och haft det as kul! underbar dag_:)<333

sen har jag jobbat på åsa nisse och den filmen va jätte rolig! :D

och i morgon kommer svegarna och sjunger lite disney låtar :) lovley<3

och jag är på toppenhumör!<3



kasper innan han ramlade ;)


funpark<33 längtar tills nästa år!! :D

tudelu

Ja nu har jag faktiskt så tråkigt att jag måste skriva :P i morgon bär de av med skolan till vemdalen! :D ska fan åka sönder mig! fan va kul de ska bli :)

i helgen fyller Felicia år :) då ska man väll va lite hos henne sen ska helgen spenderas med Amanda<3

i morgon blir det jobb på bion åsa nisse :)


rosa!!!!!!!!
Kom hem jäkla go unge!

pengar

Juste Danne skjusa ner mig med moppen till färila idag också :) skulle städa lite med veden hos bertil, sopade bort fan 1000 kg spån!!!! men de vare värt 100 kr bra betalt :D har sparat till 1144 kr nu :D ska ha 3000 eller mer innan sommaren de är mitt mål :) ska ju ha 1400 uttefall jag ska på buggläger :)

degf

Nu är jag hemma efter en helg i ed :) åkte slalom i lördags med backarna va så isiga eller de va isigt i skogen där de redan åkt men de va hårt pistat, och sen va ingen där så de va inte så kul. Efter de så åkte vi till lappkåtan och åt kårlbulle jätte gott! :D sen köpte man en full godis påse för 20 kr på macken va typ invigning och hyrde två filmer puss sög!!

bbbbbaaajs

G+

Jag fick G+ på engelska provet! :D 7 poäng från vg det kunde man fan aldrig tro! sjukt stolt över mig själv! so prov i morgon känns som jag kan allt men kommer som vanligt få black out när man sitter där -.-

i helgen ska Amanda och Felicia kanske komma och åka slalom med mig i järvsöbacken på lördag :) ska bli jätte kul!! sen ska kankse jibb jocke dit också rolig typ de! :)

tjooo

Det vart massor med choklad i helgen! mums! men nu ska man vänta på dom äckliga finnarna som brukar komma efter en massa choklad för min del :/  På lördag vart det en slalom dag i det fina vädret, gud vad fint det har varit, vi åkte från halv tio till klockan fyra det är 7 och en halv timme det! så jag har ganska mycket träningsverk i hela kroppen idag :( nackdel med att träna :P nä men idag gjorde jag eng-prov kunde väll ganska mycket faktiskt va lite på usa fakta jag inte kunde, men hoppas på G!

Ska vara med Amanda sen också så måste göra allt som jag gör på datan nu innan maten så jag inte fastnar med datorn allt förlänge, så sticker till den muppen efter maten och leker med barbies :)


heeej dåå


biiildbooooomb!

Bara för att man har börjat med ett inlägg kan man inte sluta ;) nä men det andra skulle blivit så långt annars och jag är faktiskt skyldig att skriva mycket nu eftersom jag inte gjort de nu på länge :P

Nä men i morgon ska jag åka till Färila eller Ed för kommer väll inte vara i Färila så värst mycket, men i morgon blir det en massa choklad för min del iaf ;) sen ska jag försöka ta mig till Färila på lördag och träna på cross trainern om det inte blir att åka slalom med lill Marcus. På kvällen kanske det blir "dubbel dejt" Ferm och Danne ville att vi skulle gå på kina Ferms tjej, han, jag och Danne :) det lät trevligt så vi får se :) tar med mig ett sällskapsspel också så kanske man kan spela lite, det är alltid kul :) sen har jag konfa på söndag gud vad jag längtar till lägret!!! helt sjukt!

men nu ska jag sluta skriva, får se om det går snabbt att ladda upp bilder isf kommer de nån:)





grandprix, längtar!


Men gud vad moster saknar sin lilla pirat!
saknar
vill till falkenberg<3
<3




tillbaka!

Tyckte de va dags att lägga upp ett inlägg nu, har ingen lust längre till bloggen, får se kanske tar en paus från den. Men veckorna bara går och går! lovet vart de massa skoter och vara med Amanda en massa<3 vi va barnvakt och kolla på skotertävling och en massa mer. Skolveckan har gått super snabbt! under helgen blir det pluggning på engelska! måste verkligen få G iaf, hoppas. Sen efter engelska provet blir det en massa plugg på SO har bara fått Vg på Geografi villket man inte tror för jag hatar de! men de va faktiskt kul de "projektet" vi gjorde :) så nu hoppas jag på ett vg-mvg på det här provet, men de är ju så mycket :( ja och svenskan hur jag skriver måste jag bara försöka bättra! inge mer slarv, ska till och med försöka med det här i bloggen som ni kanske ser :P

men jag skriver de när det ska stå det, men de har jag blivit lite bättre på som ni ser.
sen när man ska skriva berättade skriver jag berätta, jag skriver så som man pratar och det blir ju så lätt att det händer men nu ska jag skärpa mig :)

tjenaaa hej

Oj förlåt! nu va de ett tag sen :P men har inte haft någon lust att skriva alls :P

men jag fick iaf lov i torsdags och då tittade jag på en musikteater mellanstadiet hade gjort i fäla de va ganska bra :)
sen på fredan åkte jag och marcus slalom med lillmarcus och några andra, as kul!

på lördag gick jag och danne på trassel (underbar film!) och efter de åt vi på kina, jätte mysigt!

sen har jag packat ved tjänade lite pengar :) sen har jag badat och inte gjort så mycket mer :P

åkte hem igår från fäla, jag och mamma satt i hop min smink byro :) sen gick jag på spinning.


Nu vill jag att Amanda ska hem från sveg så vi kan hitta på nå :) saknat dej! får se om jag tränar senare känns som jag äter alldeles för mycket onyttigt nu :( men va fan de är gött! bara man inte glömmer att träna får de ju bra :) nu ska jag nog gå över isen med Charlie :)

puuuss

haha så här tråkigt har man på gårn i hogdal :P
RSS 2.0