3 Månader<3

3 underbara månader med dig älskling och jag älskar dej bara mer och mer för varje dag som går! du är mitt allt!<3

ska lägga upp väldigt många bilder på oss nu om de går :)<3




Daniel<3My



Hand i hand älskling<3






Nu ska jag se en film med Amanda :P

hejdååå<3

Helgen med älsklingen

Hej hej :)


Jag hade de en jätte mysig helg med Daniel och hans familj i helgen :) i fredags blev de att Danne och Pontus cykla sen gick vi in och titta på film, mysigt!


På lördagen åkte vi ju till furevik! as kul, men för mycke folk -.- 9000 pers va där så de var köer över allt :/ men annars var de en toppen dag! tur med vädret och allt också!


På söndan tjäna jag ihop lite pengar och Danne hjälpte mig :) sen vart de pizza sen hem :´(  men älskling du fick mig verkligen på bättre humör :)


DE KOMMER BILDER OM DE GÅR ATT LADDA UPP DOM! :D



Svärmor :)<3
dom är ju så fula! XD



Gick inte att ladda upp fler bilder :(


Skriver sen :)

Färila idaaag dååeee

Hej hej :P



Har inte varit mig själv i veckan :/ berättar inte nu varför. Men nu snart om en halv timme ska jag till min älskling :D vi ska på kåken nu ikväll sen blire väll film, ska sova med han och i morgon tidigt så åker vi till furevik! :D jag ska tvinga med Danne på flera karuseller ;D


Nu örsk jag inte skriva mer :P elr jo jag fick G på provet i matte om jag inte redan sagt de ;)



Puss hörs väll på söndag kanske :)



Bus

Men tjena mitt bena!



Hej hej, dagen gick väldigt fort för först hade vi svenska och då filma vi jätte kul!! sen hade vi no prov och efter de fick man gå :) sen hade vi engelska drygt! men gjorde typ inget för jag fattade inte. Sen va de matte, musik och bild på bilden fick Emma,Amanda och Felicia måla mig :) resultatet kommer ;)


Nyss så var jag och mamma Ute med Charile så han fick springa av sig :)

Igår var jag med Jonna och Emilia, de va så varmt så vi tänkte bada efter gympan men sen var vi inte så svettiga längre och ingen hade lust :( Och jag och Jonna gifte oss :D hihi, sen stack vi på fotboll men de va inte så kul så jag och Jonna åkte hem, dom förlora iaf med 2-1.


På lördag ska man till Furevik med älskling! yay!! jag har lärt mig att de heter furevik och inte rättvik!! ;) men jag tycker de kommer bli skit kul! tack för att jag fick följa! :)

Och idag blev jag jätte brydd för jag fick ett sms om att jag hade fyllt på mobilen men 200 kr så jag fick gratis sms, ringde till mamma och fråga om hon hade lagt in pengar och hon sa nej, sen ringde man Danne och hans mamma hade lagt in pengar, vart väldigt brydd xD






Jag och Jonna gifta :´)

tråk dag

Tjo!


Theo var jätte duktig igår på dopet :D men när jag skulle sjunga så sjöng han med typ så jag börja skratta mitt i låten och de va omöjligt att sluta XD hahha pinsamt!

Nu har alla åkt hem :´( började grina när Malin och Theo skulle åka :( sen gick ja och la mig och när jag vakna hade alla andra också åkt :( hoppas de blir nån mer sån här familje helg, är su kul när de är många hemma :)

Igår vart de fin väder så då va alla syskonen och kusiner ute och spelade cub sen vart de med vilda gäster :)

Uscha vad jag hatar söndagar!! sitter bara med datan känns inte så bra :P nu är de en dryg skolv vecka sen blir de rättvik med Danne och hans familj :) ska bli så kul!




Alla syskon + syskon barn
jag tränar



Gick inte att ladda upp mer bilder :(

Dop idag

Hej.


Har inte skrivit på ett tag men kan berätta lite kort om vad man gjort, i onsdags kom Daniel, Angelica,Adde och Michael så hela familjen är samlad :) vi spelade lite spel och har vart ute och gått en massa i regnet. Har ju varit så fult väder men hoppas de blir finare idag. Danne åkte hem igår :( och jag saknar han en massor!

Idag ska The dopas :) och jag ska sjunga! uscha är så nervös!




Miss you :(<3

SAKNAR DEJ! <3

SAKNAR DEJ! <3

SAKNAR DEJ! <3

SAKNAR DEJ! <3

SAKNAR DEJ! <3

SAKNAR DEJ! <3

SAKNAR DEJ! <3




vikarie!

TJJEEENNNAAAA!!




Vi har haft vikarie i 2 veckor i eng/sv nu! :D fett nice, vi har Thomas och han är jätte duktig! :D asså fan va tråkig min blogg borde vara jag berättar typ bara om skolan och sånt xD men men ibland är de iaf att bara skriva :D


Nu sitter Theo här och han ser sugen ut på att skriva så han ska få gö de :P




ä,kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk   v c c mkijoc


Hahaha :P


HEJDÅÅÅ<33




baaajjheeeeeej

heeeeeeeejjjjjjjjjjjjj :P




BILDER!!! BILDER!!! BILDER!!! BILDER!!! BILDER!!! BILDER!!! BILDER!!!

Joel är alltid redo på kort XD

Brasan



Jennie






Linedance på lördagen!













Grand Prix

Tjeninixwen! :P



Igår var man med i musiktävlingen grand prix, vi var med som ensambel och de va 5 band som spela där vi kom 2:a ganska bra men jag själv tycker nån annan skulle passa där XD vi fick mottiveringen : Väldigt intressant låtval, bra spelat på piano, väldig inlevelse sen kommer jag inte på nå mer. Men alla var verkligen as duktiga!! vi vann 1000 kr på musikbörsten tro jag de heter :P


Juste ska försöka ladda upp en bild på mitt hår sen också xD de är ju lila!! :O duscha med de svarta och de blonta så de vart lila smart som man är XD

Vi kommer ha vikarie för Bea i 2 veckor hon är sjukskriven tro jag, de är jävligt skönt men hon är aldrig på skolan när vi har prov, och de är jobbigt för  då får man inte klart för sig vad man ska göra.


I helgen åker jag till Färila, ska jobba och vara med älsklingen :)

I morgon ska jag och Elin till kyrkan klockan 1 och träna på doplåten.


Nu kommer de ganska mycket bilder tro jag :)





Kondom kompis

hahaha coolt träd
Vackrast på jorden! <3



På väg till stan
Köpte skorna,snöret på skorna, den rosa klänningen
Outfit tills man skulle på ön





Tar dom andra i ett annat inlägg :P




Hemma

Hej hej



De vart att man blev hemma idag för danne kom! :D<333 linedancen på folkan gick väll dådär :P de va jätte trevligt igår kväll bara att de regna -.-





puuuuussssss




Hemma!

Hej hej



Nu är jag hemma, de vart så eftersom danne skulle komma idag!<3 och vi har dansat linedance på folkan idag de va jätte kul men gick inte så bra XD lägger upp video sen :)



Puuuusss




RSS 2.0