koko

Härlig dag! gym ca 40 min sola i de fina vädret, städa, packa, dansa på nor, min bad-ass kille kom och hämta mig och han planka in på dansen och dansa 2 foxar med mig, eller planka gjorde väl inte han, va jag som planka in han och tvinga han dansa. Men han verkar lite sugen på buggkurs till hösten så får la se ;)

Kan säga att idag var det årets första riktiga sommar dag! när man kan gå med klänning på kvällen med bara knän då är de sommar! fast synd att de bara ska hålla i sej te lördag :/

Nu ska jag äta nånting och sen sova, är helt slut efter dansen på nor, va mer folk den här gången än förra, nästan för många! krocka ju i folk hela tiden.

Imorgon åker vi äntligen på lite "semester" neråt i landet, ska bli så skönt, shoppa, liseberg,båtrace, massa mys :)


Kan säga att lockarna var inte kvar efter kvällen, ingen idé att fixa håret när man är på dans x)

paa

Nu ska jag kika på film tills klcokan slår tre! då ska jag på gymmet och sen simma som de känns som, måste börja packa snart också för på onsdag åker jag,mamma och Nikals till Tranås ska bli så skönt att komma iväg lite! på torsdag far jag, michael,niklas och martin till lisseberg, aldrig vart där förut så ska bli så kul! de dryga är bara att man har åkt 80 mil dagen innan och sen ska man åka 50 mil tur å retur te göteborg med bil också, men får la vila på fredag då. Jag fundera på att gå till riktig frisör för första gången i mitt liv också när jag är ner, så då tänkte jag klippa och kanske slinga mitt hår, sugen på att sätta i löshår igen men får la se.

På lördag är de ju båtrace men inte så pepp på de ännu, så får se om man skippar de och tar tåget till norrköping och shoppar istället. Nu är de tre veckor tills jag börjar mitt jobb och jag hoppas verkligen de kmr gå bra och att det inte kommer bli för stressigt med allt, ska hinna med att jobba,träna barnzumba, träna för min egen skulle, skola, vila men blir de för stressigt så får vi lösa de på nått sätt för skolan är ju trots allt viktigast!

Och om fyra veckor börjar jag gymnasiet och de ska bli så otoligt kul!å spännande att se vilka som blir mina nya klasskompisar hoppas på en riktigt bra klass! :)

senaste veckan

Tjaa igen! ska bara säga att allt är fin fint med mig och jag mår super bra!de senaste veckan har jag hunnit med att vara med i karneval, möhippa fest i hommers, kovagn te dans, känne,dans på nor vart å hälsa på syrran me familj i härdal och bara haft de allmänt myyyyss<3

I fredags hämta Niklas mig i härdal så att jag skulle hinna hem te brännbollstuneringen, så på kvällen for man runt i bil med niklas,martin och sara, sen i lördags va jag med och spela brännboll i kålbulles lag, jävligt kul men jäklar vad vi losa men vi spela bara mot seriösa typer som va nykter, jäkla tråkmånsar asså, men va jätte trevligt bortsett från de kalla vädret och blåsten trots att de va strålande sol -.-

Sen på kvällen for vi till Niklas kompis Oscar på middag och de var jätte mysigt väldigt go välkommsdrink fick man sen vart de pajbuffé och efterrätt mm, mycket kul! sen spela vi lite fotboll och vi spela mot de nykta ungdomarna och de gick väl så där, hade klackar på mig så låg väl mest ner men inte lätt att springa med sånna i gräns inte!

Senare på kvällen kom Sara och vi gick vidare till skolan och de va lite lamt med folk från början men senare ramla de in folk i kovagn! och daaamm va kul jag hade! dans hela kvällen och prata med trevligt folk, lagomt stel idag också igår tog man sig ju knappt upp ur sängen, fick 4 timmars sömn och sen skulle man upp och jobba med hö, så pepp va man ju inte på de men va bara att slita sig upp.

Sen gick jag hem te niklas och sov 1,5 timme visst är jag social? sen tog vi en liten tripp på motorcykeln och då piggna jag till lite, sen vart de film och grönsaksdipp :)

Ni får en bildbomb när jag fått tag på bilderna i niklas telefon, knäppt typ 100 bilder från hans tele för min skit tele har gått sönder så har en gammal med skit kamera, så ni får tråkiga cam bilder på mig istället :P

karneval, jag som loreen och zumbaledare

Trevlig helg s#g och sv#lj !

Om man nu kan lite på yr så kmr det bli fint i känne i morgon och fint i fäla på lördag, så bara hålla tummarna att de blir så. Blir te å packa med badkläder och solkräm för ja och Niklas drar på solsemester imrorn te känne ;) Nä men ska bli så mysigt och kul att träffa massa folk :)

Imorgon blir de marknad innan Niklas slutar sen ska vi göra iordning husvagnen och fixa något att grilla sen bläs vi iväg vid tre tiden nån gång :)

Har även anmält ett ekipage till värsting  klassen på karnevalen också, men nu börjar folk ångra sig så får la se hur de blir mä de.

Va på valla open én sväng men vädret va så kasst och sen va de typ inga bra som sjöng, va ett band som va lite rockabilly så man vart sugen på att dansa, sen träffa man gamla klasskompisar.

Blir nog att sova tidigt ikväll, helt slut efter att simmat idag! vila upp sig så man pallar den långa helgen, men nu ska jag leta fram nå kläder tills imorgon, äntligen blir de dans igen! :D

hh

´Riktig myys dag idag! vart på våran loppis och gud va mycke folk de kom! va fult på parkeringen och cirka 20 pers inne samtidigt ett tag, sålde nästan alla mina leksaker och samanlagt fick vi ihop ca 3000 kr idag, Angelica skulle ha öppet imrogon också.

Va på gymmet i ca 40 min och körde lite crosstrainer och ben sen åt jag och Niklas ute, sen kolla vi på "old school" men jag hade mysat ner mig så rejält brevid han att ja somna, färga håret idag också för de va kvar lite rött, men omöjligt att få bort de så de skimmrar lite rött än men de får duga :)

Imorgon är de äntligen torsdag! Jag,Niklas, Mamma, Lars, Jon,Angelica, Malin, Joline och Theo ska på vallaopen och mysa ner oss på en filt och lyssna på musik, blir nog simning imorgon :)

Och på fredag drar jag och Niklas husvagnen till känne för lite dans och träffa massa vänner kommer bli jätte mysigt! :)

akaka

Gud som verkligen som en stock inatt! märkte inte att Niklas for väg på jobbet och jag som brukar vakna till, läskigt att vakna utan han bara. Gått ut med Tyson också, inte världens pepp väder för att vara ute men går en liten sväng med han iaf, de är ju pengar! Tänkte ju gå på gymmet idag mä men trodde de öppna tre då de stängde tre idag så hann inte, va till Näsberg och kolla våran loppis, folk har lämnat in så mycke nu så jag kika lite och hitta massor av kläder syrran skulle sälja, nästan nytt allt, där prislappen är kvar x)

Kikat film med mikael,marcus och mamma, "wedding crashers" riktigt bra och rolig film!Sen kom malin och färga mitt hår brunt, är kastanje brunt men blir te att köpa en till färg imorgon för mitt hår börjar bli så tjockt att de inte räcker med en, fan blir dyrt nu :(

Imrorn ska jag ut med Tyson sen ska jag sitta på loppisen te fyra efter de blir de gym och bad som de känns som nu, segt veckan går men snart är de torsdag :D

jaja

Hemma från sporthallen, gud så skönt de va att träna! crosstrainer i 20 min, höll på att dö! sen träna jag ben på olika maskiner sen simma jag i 30 min och basta, fy fan va skönt de va efter att inte tränat på ett tag och de passa perfekt idag eftersom att det är så trist väder! tror jag sätter igång en film nu och bara myser ner mig i soffan :)

Längtar tills på torsdag då "helgen" börjar med allt skoj som händer! :D

Tristsommarväder.se

Igår vart de att man rensa alla sina barndomsleksaker, så nu ska allt säljas och några saker har man slängt, gud vad minnen kmr upp när man ser allt. Svårt att slita sig, hoppas inget blir sålt så Joline kan få allt ;) nä då blir bra med lite money! så på onsdag ska man sitta i Näsberg på loppis med Angelica :)

På kvällen vart de film med Malin, Jocke och Niklas kolla på "wild child" mycke bra film men kändes som den va i evigheter! Sen sleepa jag hos Niklas och han har köpt en Marlyn Monro linne till mig nu när han va på festival, och så snäll som jag är diska jag hans stora lass med disk som tack :)

Va meningen att jag skulle simma nu men då va de stängt, dom öppnar klockan tre tydligen så då drar jag och Niklas på gymmet då och sen ska jag simma några längder efter de :)

paa

Gud vad jag älskar när vädret gör så att man blir ledig :´) vart att man jobba 2 dagar med hö + att jag klippte gräs, sen vart de för fult så de gick inte att fortsätta med hö, så tog en liten "semester" och for te Näsberg där man flöta på hela helgen och såg på film, åkte även in på loppis i järvsö och fynda 12 filmer och en ljuslyckta.

Nu börjar jag iaf friskna till så nu ska jag sluta äta en massa onyttigt och börja med träningen på allvar igen! känns som att det va år och dar sen man träna nu, för va förkyld innan p&l sen vart man frisk men kunde inte träna under festivalen sen när man kom hem vart man förkyld igen så minst 3 veckor sen va de man träna, så lär dansa igenom alla zumba danser och se om jag kmr ihåg dom. Men imorgon blir det nog simma nån timme på badhuset, de va ett bra tag sen och det är inte så ansträngande för kroppen nu när man vart förkyld.

Idag kmr Niklas hem!!!! wiiiii! I helgen ska vi ta "husvagns semester" ska åka te känne och sova i husvagn där och gå på kännefesten och på lördagen när de är fest i näsberg fundera vi på att ställa husvagnen utanför gården så vi har kryp avstånd :)

jobb

Nu bläs man väg te snasen för hö intag, mindre sol idag som de ser ut som, kmr gå bra idag! sen blir de fan helg för de kmr regna floder :´( blir nog filmmys på tattarringen gööttanns.

Hörs

summer

Då har man kasta in hö för första gången i år, 8 timmar, segt men går förjäkla bra när en vagn tar 12 min och man vilar 12 och sen en timmes lunch plus en timmes fika så tiden går snabbt ändå och har roligt sällskap då 2 från min klass också jobbar, erik och tobbe :) 30 vagnar= 3000 höbalar och idag fick vi in 15 vaknar tro jag så blir la lika mycke i möra sen lite längre in på sommarn ska vi packa lastbil :S

Börjar känna mig på bättringsvägen iaf, hoppas jag frisknat till tills Niklas kmr hem på söndag så vi kan träna hela veckan då blir de gym och bad hela dagarna! iaf för min del Niklas har ju inte fått semester än :/ Otroligt hur man kan sakna en person så mycke när man bara vart borta några timmar från varann, men de här dagarana gåt fort :)

Ge mig en ledig dag med molnfri himmel och 30+ jag lovar att ligga å steka hela dagen!<3

Glad sommar -.-

Trodde jag skulle dö inatt, jäkla rickard som ringer tre på natten full och ska prata, trodde de va mobil alarmet så bara för att man svara fick man världens hostatack som vara si så där en timme, nu blir det årets första hö  inkast, så jäkla pepp or not! finaste dagen på året, dunderförkyld och man måste ha på sig massa jäkla kläder. Glad sommar var de ja!

Tjohej!

Slänger in ett snabbt inlägg, orkar inte skriva allt jag gjort på p&l men kan ge en kort förklaring att det va den grymaste veckan i mitt liv, lätt värt att jobba som funkis, och att jag lätt ska tbx nästa år och kanske jobbar jag på fler festivaler för de va väldans kul! party vid bajjamajjorna, ååhh jäkla goa fyllisar man träffa på :´)

De flesta från vårat camp har dragit på sig världens förkykýlning, och jag med -.- tror fan jag snöt ut hjärnan och hosta ut lungorna i morse, men fan lätt värt de för en veckas tokigheter, sen är jag glad att jag är förkyld nu och inte resten av sommaren för nu händer de mycket!

Sovit mesta delen av dagen för att försöka bli frisk, när jag inte sovit har jag möblerat om på rummet, kollar skildavärldar, snackat med jocke,martin, ätit pizza och pawoernapat med niklas. Och imorgon börjar vi att kasta in höbalar, trist, men är bara att härda ut cirka 5 dagar sen får man roligt sällskap av Tobbe och Erik :)

Nästa vecka är de fäla vecka, så de kmr inte vara så dött på fäla iaf, blir vallaopen på torsdag, kännefest på fredagen och marknad, karneval+ en hemlig grej som jag inte får berätta än, fest i homerss och sedan kovagn te fälaparken för dans! gött med 2 dagars :D

Sen bläs man te malung 1 elr 2 dagar vet inte hur de blir än, och efter de förhoppningsvis till härdal då det är härdalsyra om de nu blir någon i år, men har inga planer på att gå in för jag vill bara vara hemma hos Marianne och umgås med Leo,Max och Joline älskar att vara där så mysigt med alla barn :)

Shit inte fan vart de kort de här eller, men då har ni nå att läsa iaf. Ni vet ju iaf att jag lever trots min jäkla förkylning -.-

puss

<3

My heart beats twice as fast when I think of you.

It beats three times as fast when I see you.

It beats four times faster when you touch me.

And it beats ten times faster when you kiss me.

RSS 2.0