GOTT NYTT JÄVLA ÅR!

Ska försöka lägga upp lite bilder av de bästa med de här året :)
blev brunett och långhårig
dead by april på höstrocken
va i tranås, spela bowling,åkte på ulla red shoppa
åkte till götet för första gången och shoppa och träffa emelie :)
2 underbara veckor i falkenberg med promenader i stan,shopping, heldagpå stranden ullared, och massa chill<3
skoteråkning,slalom, föl
bad och sol på långfredan
en galen valborg, sjukt rolig med cirka 7 energi drycker ;)
konfa läger :´)<3
grand prix, alla andra bilder är borta :(
student
björnfest bäst!<33
båtrace!! :D<3
karneval
stor fiske!
dans<3
gud vad mycke man gjort när man tänker efter :O har gjort så mycke mer, men allt kan man inte få på bild ;)
Hoppas på ett ännu ägigare år 2012, villket jag tror de kommer bli! :D
Gott nytt år!

lucia,uppesittarkväll,julafton,besök hos syrran

Nu va de ett tag sen jag skrev, så slänger väll in ett inlägg då ;) blir bland annat mycke bilder! :Omin julavslutning va bäst! malin gjorde mig till gaga och jag vart drottning för bästa utklädd, sen hälsa jag på gamla skolan gud va jag saknat alla! till och med de drygaste så kul att komma tillbaka, men vill inte börja där igen, sköänt och hälsa på ibland också :)
Sen har lovet spenderas mycke med syskon och pojkvän, alla syskon var hemma och firade jul de va ett tag sen alla va hemma, sex år sen sist firade alla jul tsm.På onsdagen åkte vi till Marianne och hälsade på, va så länge sen man träffade Leo ju. På uppesittar kvällen vart de spel kväll och ut i skogen och träffa tomten och åkte slalom i jarse, mysigt värre!! julafton va mysig den åhh :´)
I söndags kom Kimmen hem från fjöllträsk också, så har spenderat hela lovet hemma hos han. Så har inte gjort så mycket i veckan bara slappat och samlat ihop krafter.
Men nästa vecka hoppas jag på mer acton! man blir så rastlös av att inte gö nånting ju xD men nästa vecka blir de ju tjejkväll på kåken, sen kommer marika hem på tisdag, och sofie kommer också hem :´) så kanske händer lite mer då :)
Hatar veckan före mensen! humör svängningar så jag vet inte vad! idag har de varit fruktansvärt, grinat vart glag grinat vart glad, as jobbigt. Sen är de också för att nyår suger! fattar inte varför de finns, varenda jäkla år är de samma sak, de blir jämt att man sitter och är deppig och bara mår dåligt. Aldrig haft ett bra nyår va jag kan minnas. BAJS
känner efter sparkar:´)
i april får jag syta 2 beeebbbissar :´)
Nu får ni vara nöjda ;)

Lucia

Guuud vad jobbigt de va att vara med i lucia då! :O i lördags va de kröning, igår grötlunch som vi sjöng på. Och i morse gick man upp halv fem för att vi skulle mötas kvart över fem och åka på exte och sjunga, sen sjöng vi för skolan, sen solgården och sist mångs-pers. Jag är så sjukt trött! och klockaa halv sex ska vi tåga in på sanna nilsens julkonsert, vill egentligen inte hon är inge bra tkr jag! så nu ska jag göra klart näringslära sen kmr kim hit och ska massera mig, villken snäll kille jag har :)
I hogdal ska jag till min efterlängtade lilla murp! Amanda! miss you<333 och på torsdag fotbollstunering, fredag vollybolltunering de är välldigt mycke att komma ihåg nu xd

luciakröning

Äntligen kan man pusta ut! inte alls haft tid med bloggen nu, haft de fullt upp i skolan haft så sjukt mkt prov och sånt som ska vara klart. Men nu på måndag sätts betygen, men har chans att höja sig tills på torsdag men jag har ingen lust alls till att höja mig i so, bläää så jäkla skönt att de är över nu.
Igår va jag hos kim, hans pappa bjöd oss på mat och vi titta på idolfinalen, Amanda vann!! :D sen tolka jag med snowracer efter skotern, sen vart de snöbollskrig och den jäveln kasta en snöboll rakt i fejjan när man gapa och hade ögonen öppna, inte skönt!!
Ikväll är de lucia kröning, så om cirka en timme ska vi ut på lucia marknaden och sjunga sen klockan sen ska vi till kyrkan, jag börjar bli lite nervös för jag ska sjunga en vers själv. Men de kommer nog gå bra :) sen följer jag kim hem och då ska vi se bästa filmen ever! pretty woman! :D + att vi ska ha snöbollskrig så jag kan ge igen på kim! :D
ha en trevlig kväll! :)
så här ser jag ut ikväll puss ocvh hej!
RSS 2.0