Sommardansskolan

Fick höra av en person att man inte behöver anmäla sig som par till lägret jag vill på i sommar, så nu ska jag fråga mamma om jag får gå sen ska jag bara spara pengar! :D hoppas jag får!

http://www.sommardansskolan.se/

ddaa

Nu har man vart på spinning! och fy fan va jobbigt de va! men tur att man får köra i sin egna takt annars hade jag dött XD men ska nog gå nån gång till, jävligt bra träning :) har kollat på några avsnitt av vänner nu också fan va jag älskar den serien! :D

i morgon åker jag till darling, om jag har längtat! och sen träffa fanmor,Matilda,Tobbe och Fanfar också, har inte träffat dom på 2 veckor så saknar dom lite :( och hundarna måste blivit gigantiska nu:)

spiiiinniiing

Opsan! klockan är halv nio och inte tränat nå på no:n har prov i morgon, men jag tycker de är drygt med no -.- men får se om jag hinner träna lite för nu ska jag äta glass så jag har nått att träna bort i morgon, ska nämligen på spinning med Amanda :) hihi kul!

Dag 24 – Det här saknar jag

Haha alla tokiga dagar/kvällar/ nätter med Lina :)
Och jag saknar året 2009 så oerhört mycke! helt klart de bästa året och kommer alltid va! inget kommer kunna slå de :) björnfesten, härdalsyran och en massa helger i sveg, nä de va ett helt underbart år men slutade väll inte så jätte bra men de är nått jag saknar iaf :)

Dag 23 – Min favoritplats

Hmm min favorit plats, de kan vara många ställen de, hemma hos Daniel bland han och han familj, Falkenberg i havet, hemma, discon, ja jag har inte precis ett speciellt favorit ställe :P

bajs

Snart klar med so:n en vecka före ;)  men matten idag gick ju skit! asså att de kan finnas sånna irreterande folk! så sjukt jävla le att höra kommentarer hit och dit och lägga sig i andras liv hela tin! man har fått skavår i öronen efter 9 år med dig! eller mer gick ju 2 år dagis också tro redan innan vi börja skolan att man vart le, men man får ingen arbetsro och sen kan du säga saker som man tar åt sig coh sitter och tänker på hela tin, så sjukt le! de är så jävla nära att jag snart fixar så jag får börja i Fäla till hösten, men är ju så jävla rädd med betygen eftersom de är 9:an och då kanske jag sänker dom där :/ men vill byta!

Sen testa vi låten "kär var de sista jag ville bli" med Emilia på bas och Fredrik på elgitarr vart suveränt! skit bra gick de :) hoppas bara dom vill vara med i grand prix nu :)


nu ska jag ladda ner lite musik på mp3:n tills i helgen :)

duktig ja

Gud vad duktig jag vart ikväll :) gjort klart mitt tredje land och har börjat lite smått på brasilien och Sydney :) skönt att ligga lite före också, men i morgon tar jag nog med mig matten, vill ju ligga före i den också ju :P

nu ska jag äta sen ska Danne ringa :)<3

juste fick ledigt från konfan på söndag som tur va, för jag och Daniel har bestämt länge nu att han ska göra nått på 11 månader och de blir ju till helgen och jag på ett år så då skippa man konfan! :P

dagen

Idag gick jag på skolan, och kände mig helt jävla crazy XD men de va en lättsam dag bara att man vart lite smått irreterad på svenskan känner att jag är sån som tar mycket anvsvar för de som ska göras och de kan leda till att man bestämer för mycket, så ni får säga till Amanda,Felica eller Elin om jag blir för jobbig men känner själv att jag kan va ganska bra på ideér och vara "ledare", men kan bli jobbigt om man inte är överens om vem som är ledare.

Men iaf efter skolan hjälpte jag Amanda i stallet som alla andra dagar, och jag måste sluta va med Amanda iaf gå förbi ica med hon, vi går jämt dit och köper godis finns ju fan inge annat där! inge nyttiga saker :P men sen kollade vi på The girl next door ( den med misshandel, inte den med porrstjärnan) igen, och Amanda börja gråta, gullig hon :P

sen gick jag sällskap med henne hem, fast jag gick till macken, hittade typ 6-9 filmer jag ville köpa och snäll som mamma är fick jag köpa 3 tills i helgen då jag och Daniel firar 11 månader :)  och resten får jag kanske i födelsedags present ;) fick ju 10 filmer förra året :P

har tränat lite till no-provet på torsdag, kanske klarar de om jag tränar :)

nä nu ska jag inte skriva mer, hörs hej :P

Klaga inte, jag ä född som mongo


The girl next door

Malin köpte en film på mikron idag, hon sa att de är den bästa thrillern hon sett, hon har sett den över tio gånger, så jag tittade på den, hade sett några snuttar av de, men gud vilken jävla hemsk film! hur kan man göra så! usch!

bilder

Kör lite kortfattat av dagarna :P lördag förra veckan Theo kom :)
Theo<3
Charlie
Fredag spel med Malin,Jimmy och Älskling<3
Tok Jimmy
Älsklingen<3
Mali  coh jimmy
Lördag hälsa på en massa i sveg, mormor,morgan,monica mm
Theo :)
Vincent och Theo :)
åkte till syrran i härdal träffade Leo :)
han somna

Dag 22 – Mina rädslor

Jag är rädd för mycket, jag är rädd för att dö jag vill dö på ett sett jag knappt känner av de, vill inte drunkna eller brinna, och jag är jätte rädd för att de ska komma kometer mot jorden XD och jag är rädd för att mista min familj,kille,vänner, och jag är rädd för att inte klara skolan.

Är inte så rädd för djur eller nå sånt, björnar va jag väldigt rädd för när jag va liten, men jag är lite rädd för dom nu också faktiskt :P men de finns nog mer som jag är rädd för men inte kommer på :P

hemma

Stannade hemma idag för säkerhetens skull, blivit bättre idag så de va nog inte magsjuka, ska ut sen på gårn och få lite luft, jag och Malin ska jö en snö häst till Theo :)

Hoppas dom inte hinner ha matte idag för vill inte missa den :( annars har dom ju tema dag idag, hatar verkligen att ligga efter i skolan men som tur va de tema dag idag, men ska nog göra lite so sen, och har lånad 5 säsonger av friends av syrran så nu blir de tv tittande ska ni veta XD

toana

haha jag ska skaffa mig glasögon ja xD

babalala

sorry att jag inte har skrivit nå på hela helgen :/ har haft fullt upp med att vara social med syskon/kusin,killen,vänner mm :) ni kommer få massa bilder sen om de inte går allt för segt, och då tror jag att jag skriver vad jag gjort i helgen också för de vart ganska mycket! XD men igår gjorde jag inget av de jag sa, knäppte inte kort och Lina kom inte för jag åkte till syrran :) men mer om de sen :)

Hoppas jag kan gå på skolan i morgon! som de ser ut nu, skulle de inte varit så fräscht att gå dit :S

Vattumannen

Har läst att dom tydligen bytt stjärntecken nu :O så nu är alltså jag vattumannen, de passa verkligen in på mig! men lixom jag har alltid varit Fisk haha så jag ska fortsätta säga att jag är de :)


Vattumannen:

POSITIVA EGENSKAPER
Human, intellektuell, lojal, originell, självständig, uppfinningsrik, vänlig, ärlig.
NEGATIVA EGENSKAPER
Enveten, inåtvänd, känslokall, lösgjord, oförutsägbar.
GILLAR
Drömma och planera för framtiden, goda vänner, ha kul, slåss för sin sak, tänka på det förflutna.
OGILLAR
Brutna löften, det vardagliga, idealism, imitationer, långvarig ensamhet.
PERSONLIGHET
Vattumannen är en stark och attraktiv personlighet. Det finns två olika huvudtyper. Antingen är du blyg, hemlighetsfull, stillsam, känslig och tålmodig. Eller så är du översvallande, livlig och exhibitionistisk. Alla Vattumän är kraftfulla och viljestarka, men eftersom du söker sanningen frömför allt, är du inte sen att erkänna när du har fel. Du har förmågan att se båda sidorna av en fråga. Du är human, kärleksfull, omtänksam, hjälpsam, uppriktig, djupsinnig, vänlig, raffinerad och ibland idealistisk, och du tror på det goda i människan. Du är snabbtänkt, aktiv och framhärdande, utan att vara självgod, och du uttrycker dig med förnuft och eftertanke, och ibland med en torr humor. Du är även intelligent, koncis, tydlig och logisk.
Du är ofta mycket fantasifull och psykiskt intuitiv. Du kan till och med vara överimaginativ, mediterandes över abstraktioner utan någon verklig betydelse för ditt liv. Men detta kan också vara till din fördel inom forskning. Du kan bli så hängiven åt ditt arbete att du driver dig själv till utmattning och du kan då till och med skada din hälsa.
Du riskerar att bli fanatiskt exentrisk, nyckfullt egoistisk och överdrivet lösgjord. Du har en benägenhet att dra dig undan från samhällslivet och du har en tendens att bli extremt dogmatisk i dina åsikter. Du kan till och med utveckla så stor avsky mot folk att du börjar hata alla människor.
YRKEN
Du jobbar bäst i grupp, förutsatt att du får en ledande roll. Du har en känsla av samhörighet med naturen och ett stark begär för kunskap, vilket gör dig väl lämpad som astronom eller naturvetare. Du kan också lyckas inom fotografering, radiografi eller el, eller vad som helst inom teknik. Du kan också vara författare, poet, lärare eller socialarbetare. Ibland är du en begåvad underhållare eller musiker.
RELATIONER
Du har inte så många vänner. Ibland förefaller du vara nedlåtande mot andra människor och du gör dig inte mycket besvär att bekanta dig med människor som inte tilltalar dig, och du kan ibland uppfattas som kylig. Men när du väl hittat någon som du anser värdig din vänskap och kärlek, är du beredd att offra allt för den personen. Men du är fortfarande väldig krävande, och om du blir sviken kan din ilska vara fruktansvärd och om du blir disillusionerad glömmer du det aldrig

Dag 21 – När jag blir stor

Jadu ingen aning! xD

När jag blir stor ska jag bli delifinskötare på ett stort akvarium om man säger då? men nått känt ställe där man har delifin uppvisningar typ. Sen ska jag flytta till L.A och gå på mamorstjärnorna, och träffa många kändisar, ska ha ett vackert hus och en vacker man som är rik. På sidan av ska jag vara foto modell ni minns i mina drömmar jag skrev jag ville bli en modell som knäpper konstiga kort ;) sen vill jag blir en fotograf som också knäpper konstiga kort :P

Men först ska jag gå ut skolan med toppenbetyg, vilket aldrig kommer hända :P

men jag har faktiskt aldrig tänkt på vad jag ska gö när jag blir stor, de får vi se med tiden :P

Dag 20 – Det här får mig att gråta

My Girl
Armageddon
Jersey girl
Romeo+Juliet väcker känslor bara man ser på dom här bilderna  :´(
Titanic


Det är väll mest filmer som får mig gråta, men jag har blivit väldigt känslosam jag grät inte på filmer förut men dom här har lyckats gjort att jag typ gråter på alla filmer och gråter välldigt mycket annars också :P

vanligt inlägg

Va ju bara slarvfel som jag sa -.- åhh blir så arg på mig själv! aja bara ficka ihop 5 poäng på B-delen då så man får G hoppas den är lätt! :) Snart är vi klar med manuset också skönt :)

har inte varit på gymmet nånting i veckan :O men åkte ju skridskor i måndags och simma i går så då kan jag gå på gymmet idag och på lördag :) låter bra de, hoppas Daniel får komma ikväll, saknar han så mycket!!<33

ska nu se Eva och Adam hann bara med 4 avsnitt igår men de är sjukt bra! :) och i morgon och Fredde är på skolan ska han coh Emilia få testa kompa mig med elgitarr och bas till "kär var de sista som jag ville bli"  för de låter konstigt med piano till den, och om de blir bra hoppas jag att dom spelar upp den med mig på grand prix :)

Anonym

Jag vet att man kan tävla om saker från dalala.se på micahs.se :) men jag vet inte hur man gör fast de står och har inte orkarn att vara med xD vinner ändå inte :P

Dagens Fräckisar

- Mamma, får jag säga mus?
- Nej det får du inte?
- I så fall flyger det omkring en stor jävla fladderfitta i hallen!

Erik hade det lite besvärligt ibland, eftersom han stammade.
En kväll följde han sin tjej Alice hem. De kom så långt att de hamnade i sängen och Alice drog Erik över sig.
- Ja... jag... har inget... gu... gu... gummi!
- Det gör inget, sa Alice. Säg till när det är dags för dig så knuffar jag bort dig.
Så körde de igång.
När Erik kände att det var på gång sa han:
- N... n... n... n... nn... n... nyss!

En dag frågade lille Pelle sin pappa vad som skulle hända om han åt för mycket choklad.
Pappan svarade:
- Du blir lite stor om magen!
Samma dag var Pelle ute i stan med sin mamma och såg en gravid kvinna och sa belåtet till henne:
- Jag vet vad du har gjort och det e gött det!

En blondin var på ett gym och iakttog en bodybuilder som tränade.
- BOOM!!! sa bodybuildern, och slet av sig tröjan!
- Vad är det där? frågade blondinen.
- DET ÄR 70 KG DYNAMIT, BABY!!!
- BOOM!!! sa bodybuildern igen, och slet av sig sina byxor!...
- Vad är det där på dina ben? frågade blondinen.
- DET ÄR 70 KG DYNAMIT, BABY!!! BOOM!!! sa bodybuildern åter igen, och slet av sig sina kalsonger!
Då gav blondinen ifrån sig ett skri och sprang i panik ut ur gymmet. Bodybuildern sprang ikapp henne och frågade varför hon sprungit sin väg.
- Jag ville inte vara i närheten av all den där dynamiten när jag såg att stubinen var så kort!!!




Får räcka med 4 stycken idag :P Amanda påminde mig igår att jag aldrig la upp nå fräckisar ju xD

Helgen<3

På fredag kommer darling<3 då vet ja inte vi kanske går på gårn eller nå, sen på lördag kommer Lina kanske, för nu så har jag pratat lite med Polly och jag och Daniel ska få fotas då :) och de beror på vilken tid de blir :) ska bli jätte kul iaf! :)

och nu har jag börjat komma igång lite med planeringen til 1 års dagen, behöver bara hitta nån resturang man kan äta på sen får Maja kanske bli vårar gudie för hittar inte dit vi ska från bussstation xD

Dag 19 – Det här får mig att må bättre

Vara med min familj
Vara med den jag älskar mest<33
Vara med den tokigaste tjejen jag känner<33


Sen mår jag bättre av att lyssna på musik, kolla på komedier,skräck,sorliga filmer mår alltid bäst när jag ser på film ;) och sen finns de ju mycke mer :) men de är väll de mesta som får mig må bättre :)

Eva och Adam

Idag hade vi ma-prov, kändes som att de gick hur bra som helst och att jag kunde allt förutom 2 uppgifter typ, så vart jävligt besviken på resultatet trodde jag skulle få mer än 12? :O så måste kolla vad som va fel i morgon, säkert slarv fel sånt som man hatar! -.-

Jag och Elin simma 90 längder bröst idag på badet, känns att man simmat 1500 m så nu ska de bli skönt att lägga sig i sängen titta på Eva och Adam dricka trocca och äta en sån här kinder maxi :) mmm<33

hörs sen :)

easya

vill se :)

Dag 18 – Det här upprör mig

Vad är upprör? XD

Dag 17 – Detta ångrar jag

Åhh de är mycket jag ångrar i mitt liv! ni skulle bara veta, de som jag mest ångrar är nog en sak jag inte vill ta upp här men många vet vad de är eftersom jag va välldigt utsatt då de va 2 stycken som ställde upp för mig då endas två! och de va Amanda och Jonna fan va jag är tacksam för de<3 de är äkta vänner de som ställer upp på vad som än händer, kommer alltid vara tacksam för att ni ställde upp :) och jag vill inte vara med om nått liknande igen så har lärt mig av de misstaget jag gjorde.

sen har jag många fler misstag som jag inte pallar berätta :P

hååår

Så sjukt nice dag idag! :D  ma första lektion och då träna jag till provet, sen va de svenska, sen musik och vi kollade på gammla videos, snacka om att man skämdes xD hahah men tycker bara de är kul och se när man va liten alltid ett gott skratt :)


sen på lunchen tittade vi brudar i 8:an på romeo+julia för nu ska vi skriva manus och då kollar vi på filmen samtidigt så man får bra idéer :) gud vad kul de är! :D

sen fick vi sluta en halvtimme tidigare bara för att vi är så bäst! :D
Direkt när jag kom hem så börja jag och Malin prata och färgning, och hon hade färg uppe så nu har hon färgat utväxten, köpte mer färg så ska ta de sista, sen nån gång ska jag färga svart underhår också, coh jag ska få låna hårfärlängning av syrran, snäll hon<3

så kommer de bli :) men vi har ju de förbaskade badet! så kan varken färga svart underhår eller sätta i hårförlängning innan de rä slut och då är de vecka 9 -.-

dalala

79kr
199kr jätte söt ju! <3 och man kan ha den till byxor :D'
249 kr också sjukt söt!
:)
199 kr den va grym fin/sexig fast inget jag skulle kunna ha tro jag xD
149kr den vill jag hellst ha tro jag :)

de är upp till 90% på dalala.se så man gett ju passa på ! :D vill iaf ha allt de där :)

panda

Hann klart med matten idag, sköönt! bara att träna nu till provet :) sen är de den där röda fitt kursen också! men sen är algebran äntligen över för i år iaf! hatar de!

såg klart på william shakspere in love idag gud så bra den va :´)

Åkte skridskor idag på gympan och vi hade Anders och han sa inte vad vi skulle göra så då knäppte jag och Amanda kort vi ;) kommer sen

Jag va iaf med Amanda idag vi titta på en film och tjocka oss, fyyyy My!!! gymmet fick man tydligen inte gå på för de va stängt pågrund av värmen :( vill ju träna ja!

men då tog jag en liten omväg när jag gick hem från Amanda :) för att få bort all choklad i min mage, och medans prata jag med Lina gud vad jag saknar den tokfia!! :(<3 men på lördag kommer du och hälsar på och då ska vi busa :h<3

mina rosa söta snören och benvärmare :h och den söta mössan Lina gjorde till mej för cirka ett år sen :´)


nu gick de segt igen -.- har många mer bilder men lägger inte upp alla för de orkar jag inte :P

solsidan

Tittat på solsidan nu, och de är bäst! och så klart vart de strömavbrott  när pausen typ va slut -.- men han se lite av slutet :)

I morgon är de skridskor vilket jag inte ser fram emot så tråkigt att åka med skolan, men ett plus är att maggan är borta! :D och sen ska vi ju se klart romeo och julia i morgon! :D gaaah vad jag älskar romeo och julia! sen ska jag jobba på som fan i morgon i matten sen ta hem och träna tills provet på onsdag! blir nog en stressig vecka ska ju hinna med träning också :/


God natt alla mina 10-20 läsare :P

Dag 16 – Vad hade jag på mig idag?

Glömde min kamera hemma hos Daniel så ni får ingen bild på vad ajg har haft på mej ;)  men har haft svarta leggings, vit/svart randig stor tröja från Gina tro jag de är, man orkar ju inte bry sig hur man klär sig på en söndag lixom :P

strömavbrott

Åhh vad jag längtat efter strömavbrott! de är hur mysigt som helst ljus hela huset och öppen äld och spelar kort och yatzy! åhh bara älskar de :) sen är de mysigt att vara ute och gå helt mörkt och man ser några ljus från fönstren :) men tur att de inte höll mer än 2 timmar för snart är de solsidan! :D gud vad jag längtat de är bäst! :)

hahaha

Haha va en på bdb som la upp de här, hahah XD


Transsexualism - En person som upplever sig vara av motsatt kön jämfört med sitt biologiska kön. Är en medicinsk diagnos och kan vara ett sätt att identifiera sig.

Transvestism - En person som är transvestit vill tidvis, ofta eller alltid ikläda sig eller använda sig av motsatta könets kläder och/eller andra attribut i syfte att uppnå behag eller i vissa fall sexuellt behag.

Pedofili - När vuxna tänder på barn

Dendrofili - När man tänder på träd och växter

Koprofili - När man tänder på att äta avföring

Asexuell - Tänder inte på något.

Voyeurism - Tänder på att se andra ha sex/smygtitta på andra som har sex

Exhibitionism - Tänder på att visa upp sig

Gerontofili - Dragning till åldrade människor

Actrotomofili - Sexuell dragning till amputerade kroppsdelar på andra

Apotemnofili - Önskan att få en eller flera av sina egna friska kroppsdelar amputerade

Axillism - Att tända på sexuell aktivitet i någons armhåla

Dacryfili - Sexuell attraktion av att se sin partner gråta

Emetofili - Sexuell upphetsning av kräkningar

Fetischism - Sexuellt intresse koncenteras på ett föremål som inte normalt anses sexuellt laddat

Frotteurism - Önskan att gnida sig mot någon annan, vid onani eller annars

Hybristofili - Sexuell dragning till kriminella personer

Klysmafili - Att bli sexuellt upphetsad av att få lavemang

Nekrofili - Sexuell dragning till döda människokroppar

Urolagnia - Att tända på att kissa/se någon annan kissa

Korsette

http://www.dalala.se/dam/korsetter/korset-set-med-string.html

Måste lägga in länken så jag vet vart den finns :P ska fråga mamma om jag får köpa :) älskar korsetter!

plutten

Spelat kort den mesta tiden under helgen, har lärt mig väntia nu också så nu kan man 3 kortspel :) om en timme kommer Malin och Theo, åhh så spännande! Theo kan ju springa nu :D

men nu ska jag gå och gör Daniel sällskap :)

Fredags mys

Äntligen fredag! :D har duschat och nu ska jag sminka mig och göra mig lite fin tills jag åker till Daniel ;) sen ska jag äta nånting och sen kommer min gudfar med julklapp åt mig hihi kul! :h

Hoppas de inte är allt för kallt i morgon, vill verkligen hitta på nått typ åka slalom :)

Sen ska jag fråga gittan om hon kan hämta mitt naturgodis innan hon åker hem från revyn så jag slipper vänta ända tills i morgon :P

nä nu måste jag dra fingret ur arslet och börja gö nått för åker om 1 timme :)

Miss you :(

Åhh vad jag saknar dej älskling! :( ska pussa hela dig och krama dig som bara denn i morgon!  du är sjukt saknad puss gurkan min :)<3 hihi i morgon blir man nog hämtad av skoter istället för traktor ;) åker buss dit :/ men nu måste jag i sängs för att komma upp i morgon, jag va jätte pigg på alla mina 3 alarm i morse men tänkte kan vila ögonen lite och efter de sista drömde jag att mamma dog när hon körde motorcykel i parkerings huset i Arjeplog, ibland har man allt knepiga drömmar men iaf när hon dog så vakna jag upp halv åtta XD

Men längtar tills i helgen så jag snart spricker! Får träffa saknade älskling, får träffa saknade syster och syster son, ska kanske åka slalom och ha de almänt gött bara! :D

Nya saker till rummet

Vill på ikea! ska köpa lite till mitt nya rum, tänkte köpa en sån där svart som smink bord sen köpa 2 vita till den och 2 korgar härmar Amanda fast en annan fägr :h men tyckte de va snyggt :) sen vill jag ha en sån byrå som hon har också Perfekt för förvaring:)

Julklappar

Fick av Daniel allt förutom de vita linnet de fick jag av Svärmor och resten :)



Fick av mamma för nån dag sen, sen julklapp :D
den också :)
Fick ac Jenny :)
Blandade saker av olika, Dust it fick av Amanda, Sunsilk Hårinpackning fick av Felicia, Nagelacket och ögonskuggan star gazer, ldb dusch kräm och handkräm, shampo balsam, halsband och Shrek av mamma fick mycke mer också men fick inte plats på kort :P Nagellacket dom långa av Angelica, Sunslilk hår sprayen som luktar gudomligt gott fick jag av Birgitta.

Jag fick bara små saker med de är jag nöjd med :) fick hörlurar i sen julklapp också sen nå muggar och sen kommer jag inte på nå mer :P

skoldagen

Värsta chill dagen de va idag! slöjd gjorde ingenting bara kolla på mönster och tyger sen börja jag virka en mössa men kom inge långt för jag gjorde fel, sen va de eat och har börjat med So: arbeter "jordenruntresan" och trodde de skulle vara svårare men de va inte de fast månte komma på lite mer att skriva om L.A skriv en massa förslag vett ja :P sen har jag börjat med London nu och mamma kom med ett förlag, big ben de tänkte jag inte på att den va i London XD

Men Amanda följde mig hem och vi sjöng lite Lips haha " im to sexy for blalal" kommer inte på vad deden heter men ni vet nog :P haha sjukt dålig låt men rolig att dansa och flamsa till :P

FF

Haha föräldrafritt va så jävla stört! xD tar med sig en hel res väska när man ska ut och campa går i lera och de med den xD haha måste se nästa vecka xD


Nu ska jag borsta tänderna, sen prata med Daniel sen ska jag sova, har så svårt att sova ligger och tänker i typ en timma innan jag somnar och jag tänker på allt möjligt! nä så nu måste jag lägga mig tidigare!

Haha Daniel och jag hade myskväll och han skulle masera in ansiks mask på mig :) lukta choklad men smaka inte choklad :S
mmm mys!<3

höstrocken:)  älsklingen sitter där bak i röd tröja<3
Vi är tuffa!

Svar till Emelie, MM

Hahaha Emelie gud vad dåligt minne du har! XD Lars bodde i 1:an så du sov nog inte hos oss :P och Din pappa hade inte corvetten då tro jag för jag har aldrig åkt den :P och vi va och badade på badet :P

Har vart på gymmet också, 20 min på cross trainer och skulle köra 5km run tro jag de heter på rullbandet går typ mest uppför jo men visst efter cross trainen va jag så trätt så klara 7 min bara XD

nu klockan 20.00 på 5:an är de föräldrafritt tro jag de hette typ 10 åriga barn som bor i nå jävla hus, dom röker och allt XD kul och se vad de är iaf, och till de ska jag ta hårdbrömacka med messmör och gurka ni skulle bara veta hur jävla gott de är! :D'


Inte räknat nån matte idag, men i morgon tro jag skippar träningen, jobbar matte tittar på film sminka mig lite med mina nya ögonskuggor:)

bilder




ni ska få mer men nu fråga mamma om jag skulle med på ica så jag göljer och drar på gymmet så hann inge mer :p

Dag 15 – Mitt favoritminne

Åhh har ju så många! kan kortfatta dom så får ni kommentera om de är nå ni vill jag ska skriva mer om :)

  • Året 2009, första riktiga pojkvän typ, björnfesten, härdalsyran, Höstrocken, Jag va med Lina coh Johanna värsta grymma tiden! och massa mer de året minns iaf att de va värsta kung året! :D
  • Första gången jag träffade Daniel och alla 11 månader med han<3
  • Jämt när man va med Amanda förr i tin då man sov hos hon på lördan och typ åkte på bowling,bad,bodaborg eller nå på söndan så jäkla kul! och alla gånger i högen med Amanda,Jonna och Jenny :´)<3
  • Nä jag fick en glasbit i foten, inget roligt minne men jag minns de ;)
  • Första gången jag träffade Emelie<3

Kommer inte på så mycket mer men de minns ju naturligtvis mer som jag inte kommer på :)

Skolan

Dagen gick snabbt :) tog hem matten ska försöka räkna lite, men de är ju svårt jag måste ju ha hjälp :( men måste försöka iaf, har ju prov nästa vecka :O  sen har vi geografi vilket jag hatar men de låter inte så svårt de vi ska gö nu, fast de är mycket för 4 veckor men får jobba hemma då :)


har ätit nyss så ska väll vänta en timme så går man på gymmet, Danne har ju gjort mig förkyld så kan egentligen inte träna men vi fuskar lite idag :P

Romeo+Julia

Nu har jag tittat på Romeo och Julia, jag säger de hatar sorliga slut!! värsta som finns för då går man runt och är ledsen hela tin ju :( och Amanda ringde mitt uppe i min känslosamma stund efter dom dött XD haha och hon bara skratta när jag grina! meningen va att du skulle trösta mig :P

Drömmar om ett leende vart de inget av orka inte kolla, ska titta på roliga videos i stället :P Längtar tills i helgen! :)



gymmet

Nu har jag varit på gymmet :) skönt att de inte vart så sent! de är sjukt jobbigt att komma hem runt 7 för då känns de som att man inte kan gö nå bara sitta med datan, men nu har jag tid att öva på engelskan, kolla på romeo och julia och drömmar om ett leende om jag inte sitter med datan för länge förståss :P

dag 14- Min dag

Idag har jag vart på skolan, sen efter de kom jag hem och åt, nu sitter jag här men ska gå på gymmet efter de här inlägget har inte tränat på 1 månad ungefär så får se hur de går :P efter de ska jag se Romeo och Julia den när dom är unga :) verkar så bra! kollar på den gamla filmen på svenskan och den är jätte bra :)

Dag 13 – Mina drömmar

Mina drömmar är väll att bli delifinskötare, få den där perfekta kroppen, bli fotomodell lixom typ en konstig en, eller vad ska man säga man tar konstiga kort inte en sån här vanlig som bara har på sej nya kläder eller nå. Vill bli make up artist för jag vill lära mig coola sminkningar :) få ett bra jobb som jag trivs med och får bra lön, och bo i en fin lägenhet som jag får inreda själv, och juste de jag vill bli en sån som inreder andras hus :)  kommerväll inte på så mycke mer önskningar nu :P



Sökte bara på topmodel och tog nån bild snabbt, för dom knäpper jämt roliga kort där :D

Till min Daniel<3

Som  många kanske inte visste så gjorde jag slut med Daniel på lovet, kände mig väldigt osäker, men vi fortsatte att vara med varann under veckan och sen när vi va i hudik kände jag att de är meningen att de ska va vi lixom, de kändes så konstigt att inte kunna gå och pussa och hålla om han på de sättet vi gjort, så jag tänkte har jag gjort ett misstag? jag gedde han en ny chans efer 3 dar typ, och jag kan säga de jag ångrar mig inte! känns som jag är nykär igen<3 jag är så glad att jag har dig älskling, så skönt att veta att du verkligen älskar mej!<3 och dom här 3 kvällarna som vart har nog varit som bästa kvällarna med dig nånsin låg ända till klockan 4 och bara pratade, hade en massa konstiga diskutioner, men gud så skönt de är att ha dej, kan prata om vad som hällst och du bara lyssnar, känns så himla skönt<3

Älskar dej så himla mycket och kommer alltid göra!<33

mitt nya rum :)

Bara älskar min nya kudde och filt! :D hur söt är inte den här kaninen då! :h<33




Bara för att jag har så många bilder som ska in så gick de segt, men ni får mer i morgon :)

första skoldagen :)

Första skoldan, gick väll bra, fick bara en jävla ångest om hur långt bak man ligger i matte boken men alla ligger ju långt bak men hatar de :( då känner man sån press! så ska nog ta hem och försöka räkna lite i morgon vilket kommer gå käpprätt åt helvete! för de är algebra och där behöver jag hjälp på varenda uppgift typ och mamma kan typ inge säger vi :P

Fick glosor också, men de är lätt, och ska försöka sikta mot ett VG i engelska den här terminen men får se de blir nog svårt de :/

sen vart jag hur glad som helst när vi skulle ha språkval svenka istället för engelska, gud så skönt! jag älskar att ha svenska med Emma! :D och på svenskan tittar vi nu på romeo och julia en gammal film men skulle få låna den med dom här unga :)

dag 12- Den här veckan

Måndag: Skolan, Stallet efter med Amanda, Tittade på bring it on 3 med hon, gick till hon titta på met the spartans,gick hem.

Tisdag: Skola, Gå på gymmet med Amanda

Onsdag: Skola, Efter antigen va med Amanda och gå på gymmet eller åka skridskor

Torsdag :Skola, ha en chill dag eller träna

Fredag: skola, Åka till Färila, gå på fäla revyn igen  med Emilia och kansske Danne, den va ju så bra! XD sen efter åka till Daniel och förhoppningsvis spela sjua! :D

Lördag: Vänta hela dagen ända till klockan sex då Malin och Theo anländer i Ljusdal :D fast på dagen blire väll åka skoter eller nå med Daniel :)<3

Söndag: Åka hem från färila.


typ vad jag ska göra i veckan vad jag vet xD

skola i morgon! jipppppiii!!<3

Som ni ser så vart de många dagar på rad :P men ligger ju efter sen i helgen :P men nu är man hemma, ch daaamm vad jag saknat mitt rum! åkte ju direkt när jag just hade fått till de :P men är en tv och en tv bänk där som inte är min som jag hoppas mamma tar bort snart :P

men de är hur mysiht som helst och jag ska snart sova i den hårda sängen, de är ju skola i morgon :( och de är bad men jag slipper :D så jag ska säga att jag vill dansa i stället för är så sjukt sugen så ska dansa mig jätte svettig :P och i veckan är Angelica i hogdal så vi ska väll på gymmet och träna, har ätit så mycket onytigt i helgen men inge godis! så duktig är jag ;)


Dag 11 – Mina syskon

Jag har 6 hela syskon, en som bara är på pappas men jag säger att hon är ett hel för de känns som de :) vet inte vad jag ska berätta om dom men kan ta dom i ålders ordning och skriva vad dom heter och ålder :P

Men den älsta heter Marianne och är 29 år hon bor i härdal och har ett barn  som är 2-3 vet inte riktigt,

Angelica är 23 år och bor i Boxholm, men är för tillfället i Färila hos sin pojkvän i Färila :) hoppas hon flyttar dit :) jobbigt att alla bor så långt bort :( boxholm ligger med mjölby om ni vet vart de är 80 mil här ifrån :(

Malin är 22 år hon är nu i Falkenberg och jobbar, men hon bor hemma men ska flytta dit igen kanske, vilket är så tråkigt alla syskon bor så långt borta, och Falkenberg är typ 100 mil här ifrån de är 3 mil från ullared, så de är ganska långt :/ Men Malin har ett barn som heter Theo och fyller 2 år i sommar, Malin är grym på hår!! har alltid haft hon eller Monica som frisör aldrig gått till en riktigt, varför göra de när man har en begåvad syster :)

Michael är 21 år och bor i boxholm, han är nog den roligaste av alla syskon haha alltid lika störd, ni som känner han vet nog hur knäpp han kan va :P

Jenny är 18 år och bor i Färila men ska väll flytta till boxholm hon med, Jenny har jag många minnen med, de är ju bara hon som jag lekt med dockor och sånt, dom andra syrrorna har ju vart för gammal för de, så Jenny fick leka med mig, och minns att jag jämt ville va med dig och dina kompisar :P

Marcus är 13 år mins av dom alla, och dej har man bra och dåliga minnen av, trots att du är en jävligt dryg lille bror så må jag säga att jag kan ha kul med dig ibland, men är dej man blir mest irreterad på men de är väll för att de är dej jag bott med längst :P


Ja de vart ganska långt men de va alla mina syskon, mina syskon är så knäppa allahopa, älskar er så jäkla mycket men de är tråkigt att ni bor så långt bort men då blir de ju roligare när man kommer ner till er :) men skulle aldrig vilja byta ut mina syskon! dom är dom bästa! och jag fattar inte dom som är 2 syskon eller vad man säger jag tycker de verkar jätte ensmamt, men jag är ju van med 6 syskon runt mig och nu känns de så konstigt, de är alltid tyst i huset, inte som förr när man vecktes av evanesens av angelica som skulle med halv åtta bussen och höra alla springa upp och ner för trappan, kan säga att de är nått jag saknar väldigt mycket :/ men tiden går ju och man blir äldre och flyttar :( men älskar er alla mina syskon!<333

Dag 10 – Något jag är stolt över

Hmm kommer inte riktigt på nått,

men kan säga att jag är riktigt stolt över min mamma! hon har klarat av att uppfostra 6 barn själv, och de skulle nog aldrig jag klara, så jag är så sjukt stolt över dig mamma :) och är glad att du uppfostrat oss som du gjort. Älskar dej mamma<33

Sen är jag jätte stolt över min F.d bästa vän Elin :) Som är så sjukt stark och klarar av att skriva så starka låtar eller va man säger men du fattar :) och sjukt fina är dom och varenda gång du uppträder blir man alltid lika rörd :´) Du kommer gå långt!<3

Dag 09 – Musik

Jag gillar nästan all musik! eller de spelar lixom ingen roll om de är hip hop, rock, dansband och vette fan va de finns mer xD men de beror ju på om själva låten är bra men ni kan ju få min spotify lista så ser ni ju hur blandad musik smak jag har :)


Jag är så korka att jag inte visste att an kunde ha playlist


Hahah fint namn jag vet :P

Dag 09 – Musik

Jag gillar nästan all musik! eller de spelar lixom ingen roll om de är hip hop, rock, dansband och vette fan va de finns mer xD men de beror ju på om själva låten är bra men ni kan ju få min spotify lista så ser ni ju hur blandad musik smak jag har :)


Jag är så korka att jag inte visste att an kunde ha playlist


Hahah fint namn jag vet :P

heeem

Igår titta jag och Daniel på Armagedon, och jag säger rå de de finns fan ingen bättre film som jag har sett! och jag har sett mååångga braa filmer alla jag sett är typ bra men den, den slår alla filmer i världen! man kan säga att från när dom åker upp i rymden grinar jag oavbrytet! så sjukt sorlig ! :´( till och med Daniel börja nästan grina :) och han tyckte också de va den bästa film han nånsin sett :)
har åkt lite skoter med Ferm och Daniel idag, och snart ska jag hem :(

helgen!

nu har man äntligen bytt rum :D vart hur fint och mysigt som helst, men är i Färila nu och saknar mitt rum :P men jag och Danne hade de jätte mysigt igår, han hade tänd ljus och städat lite sen åt bvi gurka och dipp och jordnöttsringar och julmust :) duktig jag är som inte äter nå godis :)


på lördag nästa vecka kommer Malin och Theo hem1 :D dom har vart i falkenberg i 2 månader nu :( theo kunde knappt gå när han åkte och nu kan han springa! :D gud så kul de ska bli :)


nu ska jag,Danne,Jenny,Mamma, Pappalars,Angelica och Marcus snart på revyn och kolla på svärmor :D


juste åkte slalom igår också, tro fan de va den roligaste gången i järvsö :) va där med Angelica,Marcus och Jon :) toppen väder va de och hittade så jäkla roliga vägar! :D nä de måste göras om! :)

säng byte

Hihi jag lyckades övertala min syrra att åka med den tidiga bussen istället :) fast då måste hon ju åka över sveg, men nu kommer hon halv 5 iaf :) så nu ska jag skruva isär den sängen jag ska ha, den är lite större än den gammla men den är inte lika skön :( sen ska jag skruva upp den igen :P

Dag 08 – Ett ögonblick

Vet inte riktigt vad ni menar med de :P hihi

men tror nog att de kan vara när jag va typ 9 år och va på grönan, jag satt typ på höger sida om scen längst mot gången och typ andra raden, och Toppe trollkarl fråga vilka som ville upp på scen och jag räkte upp hander och jag fick komma upp :D de va så sjukt kul! kommer ihåg alla trick han gjorde och de är 6 år sen, minns att jag va väldigt röd i ansiktet för skratta så mycket xD





Hann är så sjukt rolig! :D

Prupp

Idag vakan man typ 11 då börja man skruva isär syrrans säng :D ett steg närmare nytt rum :p och jag har tagit ut hennes kläder också, men hon kommer inte förens 9 ikväll så blir väll att vara uppe inatt och hjälpa henne och upp tidigt i morgon för att hinna så mycket som möjligt innan man åker till Färila :)

I feel so lonely :´(

Dag 07 – Min första kyss

Kyss eller puss? ähh tar puss för kyss/hångel va så pinsamt :P


Min första puss va nog på dagis :) Jag hade 2 killar som jag gick emellan typ Jesper och Oscar kommer inte ihåg vem som va först jag pussade, Men sen fattar jag väldigt många har fått för sig att jag knullade med Oscar i lektstugan när jag va typ 4-8 år asså hallå?? men tror de ve min lillebror Marcus som spred de. men de va inte sant! tror inte att man knullar vid den åldern XD

plipp

Konstigt, "dagens fräckisar" kom före "börja med fräckisar" men ähh skit samma :P

Börja med fräckisar

Ska börja med fräckisar tänkte jag :) typ dagens bästa fräckisar, för jag tycker de är så otroigt kul att läsa sånt! xD ska leta några nu så får ni dom första :)

Dagens Fräckisar

Annas morfar hade dött. Hon hade varit jätte ledsen hela dagen i skolan. Hon var ju inte bara ledsen för sin morfar, utan också att för hennes mormor var ju ensam nu...
Men Anna tänkte att hon skulle åka till sin mormor och trösta henne.
När hon kommer hem till sin mormor efter skolan frågar hon:
- Hur dog morfar egentligen?
- Det vill jag helst inte säga, Säger mormor.
- Men kom igen, Jag vill ju veta, Säger Anna.
- Okej, Vi hade sex... Säger mormor.
- Är inte ni lite gamla för det? frågar Anna.
- Men vi hade tänkt ta det sakta, så vi lyssnade på kyrkklockan och körde den takten, du vet ding... dong. Men hade det inte vart för den där jävla glassbilen hade din morfar levt fortfarande!


Två små pojkar sitter och pratar.
Den ene säger:
- Min pappa har två snoppar. - Har han? säger den andre pojken förvånad.
- Ja, en liten som han kissar med, och en stor som han borstar mammas tänder med!



Henrik som är flintskallig är på puben. Han träffar en långhårig man som kommer fram och berättar för honom:
- Ifall du vill ha mycket hår så ska du få ett tips, gå ner en trappa till kvinnan i "hemliga rummet" och gnugga huvudet i musen på henne.
Henrik gör som han blivit tillsagd och två dagar senare växer håret ut.
Nästa gång Henrik besöker puben ser han en flintskallig man bakifrån och tänker att han ska ge honom samma tips. Han går fram och knackar mannen på ryggen.
När den flintskallige mannen vänder sig om så har han väldigt mycket skägg.
Då ropar Henrik upprört:
- DIN JÄVLA GOTTEGRIS!




Två kondomer gick på en fest.. Vem hade roligast?

Svar: Den som blev fullast!




Lille Jonas var ute och lekte i lekparken då han hittade en broschyr. Han kunde läsa men det var några ord han inte förstod riktigt:
...Knulla, kuk, runka, bordell...
Pojken sprang hem och frågade sin mamma vad orden betydde.
- Ehh, mamman tänkte förtvivlat - vad ska jag svara honom, men fann sig snabbt:
- Så här är det Jonas, Knulla = Handla, Kuk = Galge, Runka = Diska, Bordell = Hem, sa mamman med skakig röst, slängde den gräsliga broschyren i soporna och hoppades att sonen snart skulle glömma bort det hela.
På eftermiddagen ringde det på dörren och Jonas öppnade, det var hans mormor och morfar.
Pojken välkomnade dem artigt:
- Välkomna till våran bordell. Häng upp jackorna på de nya kukarna. Men ni får vänta en stund på fikat för mamma är ute och knullar och pappa runkar i köket.

Skridskor

Nu har jag åkt skridskor i typ 2 timmar :)  måste slipa skridskorna för dom va jätte dåliga :( men de va välldigt skönt att åka! göra lite pirruätter :h nu ska jag se en film och ta de lugnt tror jag de blir :)

thihihihi

Har hittills inte gjort något! av de jag sa, jag har åkt bil med mamma, så Charlie fick springa, sen ica jag köpte trocca i burk!! finns de nå godare eller?? svar nej!! men de känns så tråkigt för nu kan jag inte äta nått till troccan :( gick och leta nått men fanns bara godis och jag har godis löfte :/ men jag köpte tuggummi för de är iaf inte godis :)
och sen så bytte jag snöre på min ena skrisko till rosa :) så fint!

ska äta god mat snart ris,kyckling och kurri ni måste hålla med om att de är jävligt gott! :D sen efter de åka skridskor! :D

ved -.-

Gick upp typ tio idag och började stapla ve på släpvagnen sen skulle man dra in den i garaget och stapla där inne -.- dryg morgon! men nu sk jag börja bära upp lite saker på nya rummet om jag får, ska kanske åka skridskor sen också :)

Dag 06 – Min bästa vän

Min bästa vän, de är helt klart Amanda jag behöver inte ens fundera på vem de är hon är självklart min bästa vän :) Sen jag flytta hit när jag va 4 år har vi umgåtts men kan inte säga att vi vart dom bästa vännerna jämt jag är väldigt avis av mig eller va, eller är väll lute nu också men va extremt mycket närjag va liten, så när Amanda va med Felicia så vart jag skit sur och vi bråkade jätte länge lite då och då men emellan åt fan vad kul vi hade! hihi vi har vart som syskon kan man säga eller vi är fortfarande :) du ställer jämt upp för mig,och när man är med dig finns det ingen tråkig stund! du kan komma med nå jävla cp ryck som får en att skratta, och förlåt för alla gånger jag rivit ner kylskåpet :P men du kommer alltid vara en del i mitt hjärta älskar dej tok fia!!




love u<33

hihi

HAHAHAHAHA så jävla klockrent !!

Bring it on

Har kollat på bring it on in it to win it nu och jag må säga att jag älskar filmerna!!! såå underbara! har ni inte sett dom har ni missat jävligt braa filmer :) ska kolla på sista snart tro jag :) 3:an vet jag inte vart den är :( den är ju bäst ju! fast jag har kollat sönder den för mycket med Felicia och Amanda :P minns ni när vi nörd kolla den? men 3,4,5:an är lungt dom bästa dom andra är bra dom med men inga snygga där säger vi ;)

tänkte ju lägga upp bild på alla filmerna men de gick så jäkla segt så de vart inte så :( ni får den sen

sucker punch

Haha så fult först verkar de vara en "seriös" film eller vad man säger sen blir de värsta action och overkligt men jag vill se den! :)

ingen bor i skogen

haha stördaste serien jag sett xD "ingen bor i skogen"

Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek är nått underbart! de kan vara allt möjligt! saker,djur människor allt! Men när de gäller de här kärlek när man blir ihop med nån de är underbart! de lixom pirrar i magen varenda gång man ser han/hon och man vill bara vara med den hela tiden, de känner jag att jag blir så jag ska bara vara med han hela tiden när jag är nykär, villket kan leda till nått dåligt också som jag känner man glider ifrån kompisarna mer. Men kärlek ska alla ha för de är de bästa som finns! :)

bort med julen

Nu har jag hjälpt mamma lite med att ta bort julen :( men snart ska de ju fram igen :P åren går ju så fort! men nu ska jag hjälpa att bära ut alla julkartonger och sen börja packa i mina saker i kartonger så jag kan flytta upp :D

Dag 04 – Min första kärlek

Min första kärlek hmm, man kan ju säga att jag haft väldigt många killar jag är killtjusare :P men lixom bara en som jag verkligen älskat! lixom då de verkligen är seriöst! och de är Daniel, han är min första kärlek :)

Dag 03 – Mina föräldrar

Susanne Nordqvist - Jag är stolt över att ha dej som mamma! skulle inte vilja ha nån annan, fast du kan vara ganska sur och sträng men de är bara bra de så blir de lite hyvs på en :) Jag vet ju hur andra föräldrar är och hur dom barnen blivit och jag är väldigt glad över att jag inte blivit som dom :) och de är tack vare din uppfostran :) jag älskar dej mamma<33

Hanserik Hagström
- Vill hällst inte prata om han här.

Bilder från idag

Haha Edvin fick problem xD
tornet

Dag 02 – Det här åt jag i dag

Ja de ända jag ätit är en god kaka på morgonen,orka inte äta nått, sen tog jag en sån här pizza man kan köpa på ica sen har jag inte ätit nå mer :P

fnusen

Vakna typ 9 idag duschade, vilket jag inte borde haha för jag hjälpe marcus att skotta balkongen och då vart jag ganska svettig -.- sen skulle jag åka skoter men mår ta en dusch igen då :P

men åkte skoter med Amanda, jONNA, Jon, Sebbe,Edvin,Pontus de va as kul!vi körde till fnusen fick köra typ halva vägen :) de va många som fastna och vi körde fel så de vart jävligt kul! hihi får nån bild på utsikten  sen :)

godis löfte

HAHA jag har ju godis löfte eller jag får bara äta på högtiderna och mamma kom med aladin asken och utan att jag tänkte mej för tog jag 2 choklad bitar, och de kom jag på sen att jag hade ätit men jag kom på att de är nyårsdagen också så de är ju lungt för de är ju fortfarande högtid :)

godis löfte

HAHA jag har ju godis löfte eller jag får bara äta på högtiderna och mamma kom med aladin asken och utan att jag tänkte mej för tog jag 2 choklad bitar, och de kom jag på sen att jag hade ätit men jag kom på att de är nyårsdagen också så de är ju lungt för de är ju fortfarande högtid :)

Dag 01 – Fem saker du inte visste om mig

1. Jag slutade att leka med Barbie, små leksaker några dagar innan jag fyllde 13, de va de bästa jag visste att leka med de! jag kunde säga nej till en kompis om dom ville leka med mig bara för att jag ville vara hemma och leka. Och jag har aldrig varit så här att jag vill leka med nån annan för då får man jämt dom sämsta sakerna, som när jag lekte med syrran hon tog jämt den snyggaste tjejen och killen när vi lekte med Barbies. Och när jag tog hem kompisar så skämdes jag för jag glömde nästan jämt bort att plocka bort de jag lekt med :P

2. Min första kyss va när jag va 9 år. Och jag skämde ut mig för en snygg kille när jag va 10 han fråga om jag va singel och jag bah neeeeeeeej!!!  svara jag skit argt! och då trodde jag han mena nå  elakt eller nå, men sen fråga jag Kim va de va och då ångra jag mig, jag satt en hel dag och kolla när han spela fotboll för att vänta tills han satt sig på bänken så jag kunde förklara att jag inte visste vad de va, men vågade aldrig :(

3. Jag tycker själv att jag är mogen, jag tar ansvar för mig själv, jag ser till att försöka göra så gott jag kan i skolan för att kunna komma in på gymnasium, jag va en riktigt buse i skolan förut sa emot lärare och när jag inte tyckte nått va kul så gjorde jag inte de, saknar de faktiskt men nu går man ju på högstadiet och de gäller att skaffa dom betygen man vill så man kommer in på de man vill så jag har skärpt mig rejält men saknar faktiskt den busiga jag :h


kommer inte på nått mer nu men om jag kommer på nått så skriver jag de sen :)

veckan, bildbomb!

Måndag- typ inget
Tisdag- Typ inget
Onsdag- åkt slalom i järvsö med lillebror
torsdag- Åkte till hudik med Mamma,Angelica,Jon och Danne, hitta jeans kudde och filt
fredag- Björsjö och ed


de är väll typ vad jag gjort i veckan :P nu kommer lite bilder :P


jag på jul
haha stora granen :P

byta rum!!

Nu är ju jag hemma och jag ska få byta rum ju!! s¨å nu är jag TYP KLAR MED DE tråkigaste kläderna -.- fan vad mycket jag har men använder inge mycke :O så nu har jag slängt massa fint :´( bara för att de är för smått eller att jag inte använder de svider verkligen att kasta bort kläder :( men istället får de plats nytt ju :) men nu kommer jag ha jätte liten gardderob så kommer inte ha nån årdning på vad jag har längre XD men jag tycker de är kul att få byta rum :)
Älskar filten och kudden köpte på rea :) mycket :S

nyår

Syns att jag inte skrivit nått på statistiken :P

men nu är jag hemma och jag lovar att skriva! :D

ska samanfatta veckan som varit nån gång men inte nu :P

Nyår va sådär, vi åkte till björsjö men de va jätte tråkigt så gittan hämta oss typ 9 sen spela jag kort, med danne,matilda och tobbe jätte kul för jag vann 2 gånger :D sen kolla vi på raketer inte så märkvänrdigt men skönt med nytt år! ska försöka göra mitt bästa för att de ska bli de bästa året vill ha 2009 tillbaka! men ska försöka äga de här året mer än 09 :) godis löfte har jag också får se hur de går :P
RSS 2.0