ka

Det måste vara den där jäkla sprutan som gjort att jag är så trött idag!? ont i armen har jag åhh, men tapper som jag är följde jag Niklas på en springtur och vi tog mördar backen 2 gånger sen sprang vi runt skolan, så de blir en tidig kväll helt slut!

Nu tror jag att jag ska göra nått gott och mysa ner mig i sängen till skilda världar, sen blir de packa till morgondagen, ska bli skönt att få åka bort, träffa alla gammla lärare och klasskompisar blir kul dää!!

Får se när jag hinner skriva, blir antigen på söndag eller ett kort inlägg under helgen, men hare gött! :)

"The secret of life is not to do what you like, but to like what you do."

"The secret of life is not to do what you like, but to like what you do."

kokos

Man kan fråga sig vad fan jag gör i skolan nu? sitter och inte gör nånting är klar med allt men måste ändå vara här, vad är de för mening med de då?

Jaja ikväll blir de zumba och en springtur, imorgon far jag till hogdal :D ska bli awsome!

Ska få träffa alla dom här gofisarna!<3
<3

Raaaabaaattkuuuoonnnggg

Kom precis hem från en kväll i Los, var så sjukt dans sugen så satt igång lite musik och dansa zumba och bugg med Clara, helt sjukt vad jag vill på dans nu! Kul och träffa alla nu efter att man inte vart där på ett tag, och nu vet jag inte när jag kommer få träffa alla igen eftersom kåken ledarna inte kommer åka dit nå mer :(

Och Lukas har jag att tacka för att jag är hes i halsen och ser ut som att jag blivit misshandlad, de är konstigt att mamma jämt frågar om jag blivit misshandlad när jag vart te Los. Fina blåmärken lagomt till balen och examen, och roligt väder vi kmr få, regn -.-

Tog spruta idag för livmoderhalscancer och fuck va wieerd de kändes, sist jag tog spruta va svininflensan och de va ett tag sen, usch och andra skulle göra ondare :S

Imorgon ska vi träna foxtrott inför balen kung de! förra året när jag av på dans sög ja på de, men nu börjar jag få in stegen i de så nu kommer det bli roligare ute på dansgolvet :)

Saknar dej galning! pöööss

Ploaa

Chill i skolan nu, fast man går bara runt och inte gör nånting för man är klar! :D Dansat zumba för Joline idag, hon stirra hela tiden och följde mig med ögorna, rörde på ben och armar också. Hon ska bli mosters lilla dansflicka hon! Vart en spring tur med Angelica också, men fick ta de lugnt eftersom hon måste träna upp kopnditionen nu när hon inte tränat på ett år.

Imorgon funderqr jag på att dra till Los och hälsa på, har ju inget skoljobb jag måste göra och sen har jag tränat mycke nu, så kan ta chill kväll där med go folk :)

I helgen ser de ut som att de blir hogdal :D Ska hälsa på min efterlängtade Amanda och gamla skolan :)

Miss

Ser att ni saknat mig under helgen, statistiken bara stiger ;) Fått min dos av träning idag så jag mår bra, zumba + springning med Niklas sedan film med Niklas och Malin 27 jump street vart de, verkligen en sevärd film, skrattade egenom hela, underbar <3

Party for everbody

Brännan har tagit sej :D

Sommar å sol

Kanske ska bli gympa lärare ja! Idag ville Annlouise att jag skulle leda lektion tsm med henne eftersom den hon skulle göra det med inte ville. Så jag gjorde de fast jag redan haft, så vi hade följa john som uppvärmning, hinderbana med tagen i+styrka, sedan styrketräning i ring, ner joggning, stretch, vila och plocka bort saker. Kändes mycke längre än mitt buggpass som jag hade, tiden går segt. Men de var kul!

Sen satt jag och lödde mitt torn som jag nu är klar med, har lite brännskador här och där men va fan ;) ganska lugn vecka ska bara göra nå mer sak i no, typ en bro sen är man klar med allt sjukt skönt :D

Blir sista rycket i träningen nu! kommer självklart fortsätta under sommaren så man inte har kass kondis till hösten, men kör extra hårt dom 2 veckor som är kvar. Zumba efter maten sedan springtur med Niklas :)

Eurovision helg!

Nu är de molningt och jag är tbx igen :D haft en underbar helg i Näsberg, fredan då var jag iväg te sundsvall och shoppa, fan förut hade man ångest för att inget passa och allt satt bara fult. Nu är de nästan farligt att handla fanns så otroligt mycket snyggt och allt passade också. Så nu har man bunkra upp med sommar kläder. Köpte en sommar klänning och när jag kom hem kom jag på att den kunde jag ha på examen eftersom den andra är alldeles för stor :)

På kvällen vart de åka bil hit och dit med martin,niklas och andreas och när jag skulle gå hem så hade dom låst dörren, stog där kanske en halvtimme för att försöka nå nån inne, men näää. Så då fick man cykla till Ed klockan 1 på natten för att sova, och de är tur man gått på spinning annars hade jag inte orkat de mitt i natten, är ju 7 km dit.

Sen steekte óch bada man hela lördag och söndag, grillning, pannacotta te efterrätt muums, sen vart de massa nyttigheter till eurovision med massa go folk. Och de är sjukt att hon vann! nu blir de fan te att beställa biljetter :D

"Hmm vem vinner?" inte kunde Joline sova under eurovison ähh! x)
Outfit te man ska på top cats klar då ;D










Theos nya hem

poca

Gud det är så vackert väder ute att man nästan vägrar att äta då man måste sitta inne! vart ute hela dagen, steeekt på tattarringen med malin,jocke och niklas. Några omgångar kubb vart de också, efter sommaren kommer jag vara grym! just nu förlorar man om man har mig i laget. Men kmr bli bäst med lite träning ju ;)

Vart en springtur till snasen för att kolla på föl sen gick jag hem för jag måste sola ryggen, och jäklar va bra de tog ;) sen vart de zumba 8 danser rakt egenom, så nu blir de dusch!

Går inte att vara på bättre humör just nu, tror jag fått för mycke D-vitamin är typ hyper glad! nä men har bara den där fitt NO:n kvar som ska lämnas in i skolan sen är jag klar, tomt i skåpet är det också :´)

Sen ska jag ju på shopping i morgon och det är alltid lika kul, åker med mamma,angelica och joline och dom är de bästa shopping hjälparna som finns :D det passar bra att åka imorgon också för det ska bli åska sen på lördag och söndag blir det super fint igen, då ska jag nog flytta te angelica i morgon och sola,bada,grilla på lördag, super!! :D

Kmr nog bli färre inlägg nu när det börjar bli så fint ute, så ni får några bilder också!





Härliga raster med sol!


kajaa

Det har vart en helt underbar dag! chill i skolan, efter drog man te ljusdal och gjorde premiär på inlines för i år, det var riktigt härligt! Stannade och pratade med Mia lite om zumba idag också, och då frågade dom om jag vill börja jobba kväll och helgen till höst, självklart tacka jag ja! Men måste hå hrl men de ska vi göra in morgon på skolan och sen ska dom ha kurs i livräddning så de blir toppen med lite extra jobb när man börjar gymnasiet :)

Tog en cykeltur med Theo idag i finvädret också, han tycker det är uber kul och vill knappt gå av cykeln. Blev Malina pannkaka med grekisk sallad te middag som jag längtat efter de, mumms godast ju!

Sen satt de ju inte fel med att få 140 kr i dricks för att gå ut med en hund 3 grr, nästa vecka blir det måndag-fredag jag ska ut med lilla Tyson :)

römpnissar

En springtur efter ett zumba pass satt ju inte helt fel, helt slut och mår toppen! imrogon blire inlines runt kyrksjön underbart! Var välkomms komité te malin också, gud vad jag va glad över att se Theo! han va verkligen glad över att få komma hem, fick kram och massa pussar och busade med han innan han skulle sova. Så de kanske vänder, han hatar mig kanske inte ändå ;)

Godnatt rumpnissaR

sommar och sol

Idag har det varit en riktig sommar dag! och så klart ska man gå i skolan då de är fint-.- Men jag har goda nyheter! så jävla glad jah! klarade mig precis på gränsen i matte nationella, fy fan vilken lättnad säger jag... sen vart jag klar med boken "this is me" i engelska så kan checka av de från listan, lika so coh bild är jag klar med för i år så nu har jag mycke tid över för att göra klart no och svenska! Känns super nu :D

Gått ett varv runt pårs med angelica, mamma och joline sen träffa man losingar på ica. Hunnit med att steka har man också, nu blir de vuxen/barnzumba rakt egenom sen en springtur. Imorgon ska mamma skjutsa in mig till ljusdal så jag får åka rullskridskor för första gången i år fan va härligt! :D

Dra fättan i lösgruset!

Vilken toppen dag! vart cirka 4 timmars träning + fridrott från 9-14, börja med lite barnzumba och efter det så var det så otoligt fint ute! så jag tog en springtur till mördarbacken och runt byn, vart en sväng. Sen efter de så hittade jag låtar från den här zumbaterminen så då fastna jag nån timme med att dansa de också. För att minska midjemottet mer ska jag nog dansa cumbia 1 gång om dan, riktigt bra och effektiv dans!

Vet ni en ganska äcklig sak då, i ett mjölkpaket är det ca 46 socker bitar, det är mer än vad de är i läsk. En person jag känner höll på att få diabetes av mjölk, nu har han minskat och dricker ett glas knappt varannan dag och gått ner 5 kg sen påsklovet, jag trodde mjölk va nyttit men fan va ohälsosamt egentligen :S

Saker jag gjort

Bara en liten del av allt jag gjort på slöjden, gud vad jag kommer sakna de :(









+ en vit
+sofie


lipstick

Muffins med chokladbitar, kmr bli proffs ja! ;)
<3

old pic!

fridrott

Fridrotts dag idag, deltog i alla grenar men gjorde inte mitt bästa, men vafan inte tränat fridtott på ett år. Men kom iaf 2:a av 9:ans tjejer i 800 meter, SKRILLEX som gjorde de möjligt ;) Nä men seg dag annars, ska bli skönt att komma tbx till skolbänken i morgon. Känns som den här veckan kommer bli väldigt tight, Angelica ville att jag skulle komma en kväll och Malin vill de åhh, sen har jag läxhjälp 2 dagar, sen ska jag träna huaahh jaja får se vad som hinns med. Ikväll blir de träning iaf! springtur plus barzumba :)

Overall<3

Vart till Näsberg och hämtat min nya älskling! snacka om skön! den här va lite tunnare som är ganska bra till sommaren, den duger, men den är inte lika bäst som zipperall! lite liten runt röv och ben, kmr nog inte gå med den i skolan som den förra. Men till höst ska jag fan köpa en för första studiebidraget jag får! :D

Joline blir bara finare och finare hon är verkligen världens vackraste tjej, och hur snäll som helst<3
Men nu blire muffins sen bb med tattarna!

hörs hej!
<3

.

So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound.
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy
Just wanna be happy

I can't stand by your side
Watch this life pass me by

Myys dag

Då va de söndag igen, villket är jätte skönt. Idag kommer Angelica, Joline och Jon hem så drar te Näsberg i kväll för att se vad de köpt och hämta min overall :´) snusa sönder Joline ska jag också<3

Vart ljusdal en sväng nu på morgonen för att köpa mat och töggummi, muums. Funderar på om man ska baka morotskaka idag, jag måste ju tjuvstarta lite så jag inte är helt efterbliven när jag börjar gymnasiet ;)

Imorgon är det fridrottsdag med skolan 4-9:an ska te ljusdal, jag är med på alla grenar, huuha hur ska de gå ett år sen man fridrotta för vi har inte hunnit träna nå på skolan. Men vad gör man inte för sitt mvg! sen på torsdag ska vi börja träna dans till balen, tror jag ska försöka få så bugg också blir obligatorisk eftersom jag ändå lärt dom de nu ;)

Eftersom att det regnat så ortoligt mycke nu på våren får vi hoppas att det blir en solig sommar istället, dom säger ju efter regn kommer solsken. För nu är jag så less på de här deprimerande regnet -.-

Sommar och sol!

Vart 100 säckar packad idag också, haft världens tandverk under tiden jag packa skitliv. Danserna sitter fortfarande och nu kan jag nästan waka waka utan till, ska nog fixa så jag kan den och lollipop idag. Men de blir efter maten, fick en hundring av lars för han och mamma skulle ut och äta så dom sa att vi kunde ta pizza. Men känns inte att de är värt efter all träning, så tror jag slår till med en sallad! :D muuums

Känner att det vart behövligt med den här långhelgen, känner mig verkligen utvilad och är nu taggad för att jobba de 5 riktiga skoldagarna som är kvar. Blir ännu mer motiverad när jag har så mycke att se fram emot, lyckorus över att sommarn är på väg! :´)

Nu vedpackning, träning later! :D

raaaggg

Vart att man åkte runt på byn å ragga med martin,niklas och andreas, alltid trevligt med dom puckosarna. Vi saknar våra 2 andra tattare malin och jocke men snart är hela tattarligan samlad igen! :´D

Drack en monster så jag vart på dryg humör, men de fick man ju fan för sen, dom drog en till badrummet och blötte ner mig dom fanskapen! :(

Imorgon blire ingen sovmorgon äh, ska packa ved klocka nio! pengar rullar in ;)

Godnatt murp´s!

Bildbomb 2


fick passande jobbhandskar till arbetsbyxorna av Lars idag :D imorn blire jobb! ;)

grillning för fullt!
Sandra little wroong ;)
Tyson :)
Resultatet av mitt sista arbete i sjlöjd, är sjukt nöjd och hoppas lillan kan ha den om nån månad :)

Bildbomb 1

Har nu fått igång min gammla data, så lägger upp en massa gamla kort :D
saknar er<3
9:ans maskot som nu är död.
underbara pojk, skanar dig!

Saknar Falkenberg!! dit ska jag flytta! underbart stlle<3




diggar bilden så jävla hårt!
uggla                                          plankning

Gud nu vill jag ha sommar! har så mycke skoj att se fram emot :D wooop woooop!

korv.

Oooppps examens klänningen som jag ska ha prövade jag sist för en månad sen, den satt lite löst då men de gick att ha den. Nu tappar jag den när jag har den på mig! Det är kul när man märker resultat men fan inte så kul nu när jag må sy in klänningen x) På fredag blir de förhoppningsvis sunsvall för att handla nya sommar kläder, inget lär väl kunna sitta på mig nu. Men kläderna till balen sitter bra, finns så att man kan spänna korsetten lite till så den ska jag fan inte krympa ifrån.

Det börjar närma sig peace & love, köpt en stor uppblåstbar madrass som jag och Malin ska ligga på, tror vi skulle köpa nytt tält också. Sen har Angelica tror jag de va, köpt en overall på ullared! den lär nog inte vara bra men den funkar att ha på peace & love iaf, tror de kommer bli riktigt awsome! schemat lär väl komma ut när som helst nu tkr jag :)

Måste nog köpa 1 eller en halv meters tyll till, röven syns ju bak x)
Längtar!!!!!!

Fredag

Gud kunde knappt ställa mig på benen i morse, länge sen man hade sån här träningsverk, men känns gött när man känner resultat! Gick 30 min med Tyson så nu har jag gått bort lite av träningsverken iaf. Får se om Nilklas vill springa en sväng sen gud sen i lördags har jag tränat varenda dag förutom onsdag, känns förjäkla gött!

Idag kommer mami hem som jobbat ända sen i tisdags, så följer nog in till ljusdal och hämtar ny bilen. Försöker få liv i min dator också men de går väl si så där.

bjär´N!

Vart björnsafari med Martin, Henke och Madde på kvällskvisten i spöregn, men inte fan såg vi nån! sen vart de go fika,bb och kärleksfilm som inte va så värst lämplig att se som de känns nu. Bara jag som höll mig vaken niklas och martin somna dom veklingarna!

Men nu måste jag sussa också för ja ska orka komma upp så jag kan gå med Tyson på morgonen!

Gnatt!

random?

Nyss tagit en springtur runt pårsgata, nu pallar inte mina ben bära mig längre, men de sket man väl i mår ju som bäst när jag tränar! så nu blir de zumba för sista gången idag, sen dusch och filmkväll med martin och niklas!

Hörs mina kioskmongon till läsare! :)

BAD HAIR DAY?

Kristihimmelfärds

Vart haltimmas promenad med Tyson, sen när jag kom hem börja jag träna mer på 2 av barnzumba danserna, har världens träningsverk sen vi gick på berget igår och mina lår gilla nog inte mig när jag dansa. Nu sitter dom iaf och nu ska jag nöta in fem danser till. Ser väldigt fånigt ut när jag dansar, men de är trots allt barnzumba och det ska bli så otoligt kul att få lära ut de :)

Godmorgon godmorgon se fåglar kvittra godmorgon godmorgon igen!

Godmorgon! har drömt världens sjukaste mardröm inatt, men sov ändå länge konstigt nog. Känns väldigt lockande med träning i de här vädret, blir nog tränazumba inne! men n u skajag ut med tuffingen Tyson! :)

Avslutar kvällen med en dikt till mina vänner<3

Till er mina vänner kan jag säga allt
Vi värmer varandra när det blåser kallt
Det blåser en vind
Åh jag känner en lätt kyss på min kind
Av kärlek till er mitt hjärta brinner
Ni tröstar mig och jag er när våra tårar rinner
Ni är helt otrolig
Med er som vänner är varje dag unik och rolig
Ni är mina underbara änglar

Gökotta!

Idag har man vart te los och virrat runt i skogen med los bor som har noll lokalsinne, gick typ vilse i skogen tog en över en timme att hitta upp på berget x) Sen va vi där uppe och grilla ett tag, och mina korvar ramla hela tin, hatar att grilla korv för man  måste vara skicklig för de-.- Sen gick vi ner och va på gårn i 2-3 timmar å spela fotboll och sjöng skiter ur oss.

Imorgon ska jag ut med Tyson, tror de blir en sväng runt pårs och sen när Nikkepudas slutat tror jag att vi skulle träna tsm. Är typ de som står på schemat under lång helgen, träna och jobba, för nästa helg åker jag och shoppar loss! :D

Åh ingen gök hörde vi, men jäklar vad de gökades i mysrummet !

zumba

Gud redan slut efter att skrivit ner steg och takt på två låtar, ska nöta in dom här 2 nu istället för att ta 7 st samtidigt, tror ingen kmr fatta om de läser mina anteckningar. Döper mina steg själv så vet inte själv om jag kmr fatta sen xD

Tog mördar backen idag också, måste hitta brantare backe snart, för den är inte lika jobbig längre ;)

Tisdag

Np idag, gjorde alla uppgifter om dom är rätt va en annan femma, får jag inte 12 poäng tar jag självmord! Stanna på läxhjälp och gjorde prov om judendomen, sen gick jag till han som har hunden, de va en jack russel som Charlie fast kort hårig, jätte söt och typisk jack russel han skällde men de gör alla dom x) Tyson hette han och jag ska ut med han imorgon och fredag, blir nog bra de :) vart klar med Jolines overall nu också, super nöjd eftersom jag följt beskrivningen och jobbat själv inprincip hela tiden :D

Nu ska jag ut på springtur sen ska jag träna zumba, är på slut spurten nu till beach 2012 ju, måste man ligga i ;)Lätt att de där är jag i sommar ;)

Måndag kväll

Känt på zumba danserna lite nu och med lite träning blir de nog bra, måste skriva ner all takter och steg så jag håller koll på allt bara. Sen har resten av kvällen spenderas hemma, kollade på grand prix för första gången hemma istället för att vara med eller sitta i pupliken, kände verkligen suget tillbaka, gud vad jag hade velat stå där ikväll :(

Men jag säger iaf grattis till min söta  Elin som fann i instumentalt! Så stolt över dig du har blivit så bra<33

Saknar mupp syster Malin också! och hon kommer inte hem förens en vecka :´( och har pussat hejdå på Joline som drar imorgon också, ska börja träna på någon låt som Angelica vill att jag ska sjunga på dopet också, dom har flera förslag så får så vilken de blir.

Ni anar inte känslan när man får reda på att man kmr få mvg i gympa, när man i hogdal haft en lärare som envisats om ett g och sagt att om jag fortsätter som jag gör kmr jag nå vg, men aldrig fick jag de, så när man flytta och fick ny bättre lärare fick man plötsligt mvg så in your face maggan! Sen vart de ju ännu bättre när man har chans till mvg i hk också :´)



Barn zumba

.

Allting löser dig även fast the botten is nodd!

Ni anar inte hur mycke ni betyder, känns så otoligt mycke bättre nu när jag fått pratat av mig med er. Känns som att de kmr bli possetivt hur de än blir, älskar er systrar<3

Pratade med Mia idag och jag ska lära mig 7 danser med lätta steg som jag sedan l'är ut till 6-12 åringer, har några låtar på g som jag ska försöka mig på idag.

Fick napp på lappen jag satt ut idag, det var en gubbe som ville att jag skulle gå ut med hunden en gång om dagen då han jobbar, så imorgon efter skolan ska jag till han som ringde och träffa hunden och bestämma pris och vart nyckel  ska ligga :)

Imorgon är de sista np sen är jag klar med skiten! är c-del i matte, måste få ihop 12 poäng och man kan få totalt 73 poäng så får hoppas att jag samlar ihop några. Angelica föreslog att jag skulle sluta efter de och ta ledigt på onsdag och följa te Tranås, lät lockande men har så mycke i skolan. Hade inte suttit fel att bara dra nu.

Innerligt skrik

Det finns så mycket jag vill säga, men vart tar orden vägen?
Inget ljud kommer fram, inga bokstäver bildas till fulla ord..
Jag går runt med en ytlig tystnad med ett innerligt skrik.
Jag går runt med tårar som väntar på att få komma ut..

Kvälls inlägg

Rekord besökare idag! 62 st :D kan inte somna så¨då kvälls bloggar man istället, nyss vart hos Martin och tittat på skräckfilm "the wrong turn 3" sjuk film asså, sen vart de bb final som vanligt.

" Timbuk sa att allting löser sig, även fast de botten is nodd" får la hoppas på de :/

Imorgon ska jag prata med zumba Mia om villken dag hon ska ha "kurs" med mig, tills jag ska leda barn zumba.

Nu ska jag försöka sova, så mycket som snurrar runt i mitt huvud så får se om man får nån sömn. Go natt

Sommaren närmar sig = DANS!

.

Stolt tjej!

.
1 år sen                                 Nu                                                        Nu

Ni kanske inte ser skillnad men när kläder som satt tight förut börjat sitta löst nu så blir man verkligen happy!  men arg för att man måste iväg och handla ;) Jag och min familj ser skillnad och jag är så stolt! ska bli spännande till höst då jag skaffar gym kort + att jag kommer fortsätta med zymban :D

Take it chill

Sprungit bort gårdagens träningsverk med Niklas nu, åhh fy fan säger jag bara, vi starta med mördar backen, den är hemsk! vart en halvtimmas tur, bara de slutar blåsa så blir de bättre att springa ute :) eftersom jag gjort nå nytta den här dagen så kör jag nu chillar söndag! kladdat på bajs i ansiktet lyssnar till musik och bara take it chill! blir nog skilda världar senare, och mami kmr hem idag :D

Tror nog jag ska lägga ut fler bildbomber, de är då man får besökare har jag märk x)

Bildbomb!

Lite busig mot chaffisen :h
finn fyra fel!
villken ser verkligast ut?
Knappar och text som fattas, kmr ta ett tag innan lilla Joline växer i sin overall :)

Crusing

Tack grabbar för en grymt trevlig kväll igår! om de inte hade  vart så jäkla kallt hade det vart super uber trevligt, men men vädret kan man inte rå för. Åt natt mat på mcdonalds fy fan va äckligt, bläää :S kom hem runt halv 2 och slockna som en trött sengångare. Tog mig nästan inte upp i morse, har packat ved med lars, vart 5 kubik de är 100 små säckar, går så sjukt snabbt nu när han köpt en ny packar hållare :D

Nu ska jag och nikkepudas snart springe efter älven+ mördar backen, han tror att han ska bli biff nu så ja har fått en tränings kompis x)

Nikkepudas trött efter en kväll med massor av bilar x)



kaka

Vart en springtur runt pårs+ mördar backen, sprang upp för hela!! snacka om träningsverk i morgon! sen hann man knappt innanför dörren så ringde Martin och fråga om man vela med och åka motorcykel en sväng, så de va bara att sätta på sej massa tjocka kläder och åka. Vart en timme, vi åkte bortanför näsberg och till föneflygfält, härligt! inte lika rädd den här gången iaf, sen fick jag åka med Niklas också och hans va skönare att sitta på, känns som man ramlar av på Martin x)

Nu ska jag slänga mig in i duschen bokstavligt, och sen göra mig i ordning för crusing med grabbsen! :)
och imorgon bitti blire jobb! :D

Cut cut

Mår som en styckad gris just nu, fan va jag hatar de här! får hoppas att allt blir bra snart. Men ikväll drar jag med Martin, Niklas och Andreas till huddik på crusing för att tänka på annat, har inte kunnat sova på nästan hela natten och inte vart världens happy girl idag. Jag är så otroligt glad att jag har er, skönt att ha någon att prata med.

Och Malin sticker så fort man behöver hon :/ hur ska jag klara mig en vecka utan dig nu?! och Angelica drar också fuck :/

Hade sov kompis som jag skeda med inatt också, låg tydligen å höll om och smekte sofie håret samtidigt som jag sa något i sömnen x) vad är de för fel på mig? jag smekte amanda i håret och sa något i sömnen för ett tag sen också x) va på minnes racet idag också, kolla på två lopp för dom kör så otoligt många varv och de blåste så, så vi orka inte vara kvar.

Men istället för att sitta här hemma och deppa ihop så ska jag ut och springa, kanske man blir på bättre humör.

Miss u!<3

.
9:an                      8:an

Äntligen fredagn igen!

Och så var de äntligen fredag! är på lite bättre humör idag, har ju vart på teater och de är inte varenda dag :) nä men den va väldigt bra tyckte jag, fränast va när dom börja dansa, jag blir som förtrollad när jag kollar på dans live helt sjukt! Men hängde inte riktigt med vad de höll på med, efter teatern sa alla att de va vampyrer och då klicka de till i skallen på mig x)

Sofie ska sova hos mig ikväll eller imorgon kväll, blir ju så lång tråkigt när mami jobbar :( så i morgon ska vi nog på hälsinge racet till minne av Christian och kika lite. Och ikväll tror jag vi ska på kåken, los borna babblar i att dom ska komma så ja vet inte ja ähh. Söndag siktar jag mot att packa ved! för nu börjar ja bli pank så nu ska jag ha money! :D

3 skoldagar nästa vecka, fy fan va gött! får se vad man hittar på under lång helgen, alla syskon dissar ju å drar till tranås, vill meee!! :(

kokosnöt

Räknade nyss att vi har tolv riktiga skol dagar kvar nu, guuud så skönt! men har sjukt mkt press på mig nu, fast tro jag ligger bra till nu i de mesta, nu har vi fått en uppgift i svenska där vi får välja vad vi vill skriva om. Krönika, novell, debbatartikel osv, valde novell för jag tänkte att den va lättast, men vart fan tog min fantasi vägen? :O

Sen är ju jag så smart att jag sparar gamla skolarbeten på mejlen så nu har jag mer grejjer jag kan lämna in på SOn eftersom han inte har så mycke underlag på vissa ämnen av mig, så ska skicka de till han :)

Vart en springtur och sedan hemaspa, bad, ansiktsmask och fila fötterna gööttans!
Imorgon har vi inga lektioner! vi åker till slottegymnasiet för att se teater, sen har vi lunsch och klassråd sen är de helg! :D

Dina ögon visar mig drömmar
om stjärnor. Dina läppar
visar mig vägen till ditt
hjärta. Dina armar visar mig
vägen till kärleken.

koao

Sorry för dålig upptadering men hänger inte med att de redan är torsdag, veckan har gått så otroligt fort! Just nu mår jag piss, har pms och är irriterad på allt å alla -.- hate it, så bäst man håller sig hemma, vill ju inte framstå som en bitter fitta ;)

Tror de blir springtur runt pårs för att få upp humöret, på lördag sviker Jenny,Malin och Theo mig, och Angelica drar i veckan nån gång, vill också te tranås :(

Igår va jag på bio med Daniel, de va myyys, men aldrig mer en bio som är i tre timmar tro jag! satt så fruktansvärt obehagligt men vart till slut att jag låg halft på Daniel, så nu har man nackspärr. Och så fränt va de inte med 3D eller jo men inte värt att gå på, fränast va när hon kasta hjärtat, de va nästan så man kunde ta i de :D

Idag har vi vart te kondomfabriken i hennan, ända i Svergie ;) va väl inte så coolt, en miljon kondomer på en vecka tillverkar dom de ni! ;) fick en goodie bag också, typ 4 kondomer, quick fix, rakhyvel, kondom burk, glidmedel va de i den;)

Måndag

.

Nice vecka!

Varit en soft dag! vakna och de va strålande sol satt på skilda världar och bara mös i sängen tills Theo kom och härska över teven och skulle se musen -.- va la bara å kliva upp å sätta igång sen kom angelica och joline, fick va barnvakt en snabbis medans alla va ute hon är verkligen vä'rldens vackraste bebis! sen gick jag och angelica runt pårs och jag tok mördar backen för att träna röven. Sen dansa jag lite zumba och då vart jag sjukt tränings sugen och de va så fint väder ute så sprang bort smörgåstårtan runt pårs,jävligt gött efter en veckas paus från träning!

Börja skriva texten what´s make me happy också, de är lite lättare än what´s make me angry så ligger lite före nu men kmr försvinna mycke tid i veckan så stannar nog på läxhjälp tisdag och torsdag.

Den här vekcan kommer gå skit snabbt!
Måndag: Nice schema på skolan, åka till los<3
Tisdag: Tanläkaren, halv nice dag på skolan, läxhjälp
onsdag: segt schema, maby dubbeldejt till titanic 3D <3
torsdag: Kondom fabrik på fm, eng/sv på ef, läxhjälp
Fredag: teater på slotte på fm, slutar ett, Daniel kanske kommer :D<3

Plus att Jenny kommer imorgon så veckan kommer gå ap snabbt! ska snart iväg å schoppa de sista inför bal/examen också, göttans!

Men nu ska jag sova för nu vill jag att de ska bli måndag!

Zumba

Kmr lägga upp några nu så de blir lätt att hitta

zumba

Den här dansen och låten passa ju skit bra till zumban, så nu ska jag nog lära mig den! :)

Söndag

Idag tror jag att jag ska göra lite nytta! ska fixa så rummet blir klart, plugga lite, äta tårta sen träna bort tårtan sen BB på ringen. Sen är min mamma så smart att innan jag börja klippa i tyllet sa hon att jag skulle gö de i skolan så de vart rakt, så väntar nog till tisdag och gör de på läxhjälpen :)

Saknar dej otroligt mycket, blir jobbigare och jobbigare att vara ifrån dig, men imorgon får vi ses igen! :´)<33

lördag

Idag har jag vart hos Malin coh vi har dunkat musik så att Niklas hörde, han bor en länga bort. Och knäppt lite kort, perfekt eftrsom de vart så tråkigt väder ock man inte kan gö nånting nästan, men blir roligare i sommar då vi kan ta kort i solen :)

Mamma är för bra kung hon! hon hittade vitt tyll!!! så nu är de bara att klippa remsor och göra klart outfiten nu fattas bara skor och vita blommor :) sen köpte hon schockrosa arbetsbyxor, bh, usa linne, man blir alltid lika glad av att få kläder :´) längtar tills vi ska te sundsvall för nu har dom skaffa min favvo affär nexyourker!

Ska te näsberg med mamma å hämta sakerna hon glömde så ska jag ta kort med byxorna och linnet, sen blir de nog film med Syrran.

Du är det finaste jag vet, å det är ingen hemlighet<3

Bilder från loos

.
den va visst röd i blixt ;)
blå!
me and marteen, ahaha!
Daniel, puss!<3

Fick inge mer bilder igår, men bra kväll iaf! :)

nolifers!

2 senaste dagarna har man haft över 45 beskökare! och hela veckan över 25, som mest 55, vilka jäkla nolifers säger jag! x)

inte lärt mig prt sc ;)

los

Kvällen i Los va helt fantalastiskt! känns som att man kommer till hogdal, inga grupper utan alla är med alla, helt awsome! Vi spela fotboll jag och en till tjej mot 5 killar, kmr ha blå märken imorgon för dom har ju mig som pricktavla tydligen! x) Sen gjorde Lukas nån konsig spark som jag sprang in i och landa på tummen så jag har fått en propp där nu å är svart -.-

Daniel är en förjäkla bra kille! så otroligt glad över att det blev vi, puss på dig värdlens finaste<3

FREDAGSMYYYS!!

Idag när man fick hembrevet kände man hur paniken kom, inte alls långt kvar till examen och vi har väldigt få riktiga skoldagar kvar nu. Så nu blir de läxhjälp tisdag och torsdagar fram till lovet känner jag, fuck! men har iaf pratat med boman så har fixat att jag kan göra ett prov om ´judendomen istället för en text, jag har chans att få vg ändå sa han, kändes som man bara stog och trampa i den där jävla texten ändå.

Nu har jag precis tagit en lång dusch och sitter nu med ansiksmask i fejjan och lyssnar på  goaste låtarna gå in och lyssna vettja! klockan fem åker jag,amanda och sofie till los och är där ikv, fredagsmyys :´)

Imorgon blir de träning känner jag, coh söndag plugg -.-

Är också på jakt efter vitt tyll till min bal outfit, känns som att jag vill ha hel vitt istället för knall rosa underkjol, hitta en sida där de va ganska billigt, så mamma ska få kika sen ska jag göra en lika kjol fast vit :)

IGEN HAN TÄNKTE MED KUKEN!

No prov i morgon om energiomvandlingar eller nå liknande, får se hur de går har så svårt att hålla koll på vad alla energier har för egenskap eller va man säger. Va till Malin och titta på nya footloos med hon,jocke och martin, den sög verkligen! precis som den gamla fast nyare, då va fan den gamla bättre bara att de va fulare personer i gamla då men x)

BILDBOMB!

.
mitt och sofies mästerverk, vi ska starta företag ;)
klassen
framsidan
hela sättet
Joline<3
Hela familjen<3
Valborg

Tok fanmor som modell i lördags :)

Nu har jag inte så mkt mer :)

Poppo

Den här veckan har verkligen gott kanon fort! idag va vi till hedsta till en tryck kammare och fick trycka 4 texter, ganska långtråkigt om jag får säga de själv, satt mest och fixa en spotify lista te hon Göta som hade de där x)

Sen fick vi sluta en halvtimme tidigare, så då testa jag sjunga "her i am" med henke, kändes sådär med tonhöjden men vi skulle träna upp min röst så de blir nog bra till examen, kmr ju skita knäck när jag står där i kyrkan och ska sjunga för full kyrka.

 Visst va väl inge närvös på grandprix då de är cirka 300-500 i puplik plus folk som kollar på internet men då har man tränat rejält innan och sjungt upp för mindre publik och blivit van att stå på scen, nu har jag inte stått på scen och sjungt riktigt på ett år. Visst sjöng jag på lucian men den låten har jag sjungt upp för publik 2 år innan så den va inte så farlig att sjunga upp. Men nu blir de träna träna träna!

Gick på promenad med Jon,Angelica och Joline efter skolan å snacka av oss lite gött! Ska te los imorgon igen :D efter de kanske jag hoppar av i näsberg och sover där hos dom, sen ska jag tvinga mamma att skjusa mig till ljusdal så jag får åka inlinens(stavas?) runt kyrkkön :)

Daniel<3


min grupp´s

kaoa

Np i matte gick ju som förväntat, skit! gissade nästan på hela första och lämna blankt som hälften av klassen på andra delen, kul att dom har fem upgifter som handlar om samma sak så om man inte kan räkna ut median eller medellängd är man kuggad på de -.-

Jaja men sen vart de bild och då roa jag och sofie oss med att handvirka en mankini till Daniel, förra veckan gjorde vi ju handvirkade string, hmm undra vad de blir nästa vecka på bilden ;) sen hade vi musik i 2 timmar 31 pers, snacka om kaos! prat hela tiden så nu har man huvudverk.

Sen åkte jag och Sofie till Los och träffa massa folk på gårn, de va trevligt, träffa värdlens finaste Daniel också, du är så jävla bra ska du veta! <33

Blir nog att jag åker dit på fredag också :D<33

poppppp

Nu är man hemma igen, borta bra men hemma bäst! har haft de jätte myyys i helgen, älskar att vara med er ni är så awsome älskar er Jonna å Amanda pööss! när jag kom fortsatte min stekar dag, sen vart de lite zumba, gick runt porsgata med Jocke och Martin också i de fina kvälls vädret, nu ska jag duscha av mig all baby olja jag drängt mig i idag, och sova för nu är jag trött!

stek väder!

Gårdagen va helt okej! träffade de mesta man känner och de va väldigt trevligt :) sen prata jag med Daniel halva kvällen, tack för de! :*<3 imorgon har vi fucking jäkla np i matte!! döda mig nu, arg jag blir! ända negativa imorn de, annars är de bara posetivt ska ju träffa daniel :´)<3

Legat och stekt, spelat klockan, ätit glass och pizza idag så idag är de steeek!! neger nu på magen jah! nu väntar jag på att Jon ska komma hem, får se om mamma vart så snäll att sätta upp lite tavlor på mitt rum, annars blir de smisk! nä men saknat henne! och hon åker iväg å jobbar idag  :(<3
RSS 2.0