Long time ago

Oj nu var det 4 månader sen sist... Har lixom inte haft tid att skriva, fullt upp med jobb, skola, träning, pojkvän, vänner, familj så ja har inte ens funderat på att blogga. Men nu är jag på jobbet och det är 3 st som badar och det ser ut som att det bara kommer bli det idag också, fint väder ute så alla är väl ute och leker. Men jag klagar inte för att sitta på en stol och tjäna pengar, är ju trots allt storhelg (pingst) så jag tjänar det dubbla i timmen, det är goa pengar till sommaren det!

Apprå på sommaren så har jag massvis med planer! nu när man har lite pengar att röra sig med så kan jag även göra mer grejjor! Åker bland annat till Bråvalla festival med Niklas, Filippa, Michael och Andreas kommer bli awsome! vi bor i husvagn eftersom de andra är så kinkiga ;) ska ju va tält om de ska va festival känsla, men kör på lyx i år istället ;) Blir nog en jäkla upplevelse och hoppas på att det slår p&l men det kmr det göra eftersom jag är med min grymma vän Filippa och min muppiga bror :D

Ska på antigen lisseberg eller grönalund och har jag möjlighet så blir det båda. Funderar på att vara lite i Tranås med syskonen också, då blir det nog båtrace, ullared och massor av shopping! Ska även försöka ta mig till Härdalsyran i år, har inte vart där på 2 år nu tro jag och det kanske är dags. Har funderingar på utomlands resa i augusti också men det får vänta å se, får hoppas att jag får med mig någon :) Brännbollstuneringen ska jag försöka vara med i år igen festen efter var så jäkla kul med dans å massor av folk! Ska försöka ta mig till nor och dansa mer i år än vad jag gjorde förra året men det ju det med skjuts också :/

Blir även mycket sol, bad, fest, träning, crusing och bara njuta av lång ledighet! Det var lite av mina planer inför sommaren, ska bli skönt att ta lite "semester" från jobbet och inte behöva gå till skolan även fast jag kommer sakna båda så kommer det bli skönt :)

För övrigt så får jag sommarlov om 2,5 vecka och jag är klar med det mesta nu, känns så skönt att beta av allt, det skönaste är att jag aldrig mer i mitt liv behöbver ha sv,ma och eng lektioner. Nästa år blir det ju mest praktiska lektioner som konditori, bageri, kök, mat och dryck i kombination sen har vi ju även gympa, samhällskunskap och historia men det är inte så farligt årskurs två kommer gå fort gissar jag på.

Får se när jag slänger in ett inlägg igen :)
Ha det bra!
RSS 2.0