pu

Gud vad jag mår bra idag! helgen va mysig, vart helt inpulsivt att jag åkte på ungdomsdisco i ljusdal på stat med Amanda, hade inga förväntningar alls men de va mycket trevligt folk där, och jag "ragga lammkött" haha många må tro att jag är jäkla reetard men fan va gör man när man har tråkigt? jo underhåller sig själv :)

lördag va de filmmys med syrran, söndag körde jag lite furhjuling och elda i lappkåtan :)
igår fick jag reda på att jag fick vg på ekonomiprovet nu ska jag fixa vg i religion och geografi så blire nog bra de här! vi har tappat så sjukt många matte lektioner nu och vi har bara jobbat egenom gammla nationella så har helt glömt bort hur man räknar, kmr gå bra för mig ;)

Va på spinning idag med jobbigaste tränaren fast bästa! hon är så sjukt peppande och får en att hålla ut och fortsätta när det är jobbigt, så jag kmr ha träningsverk i morgon löv it! :)

suuupper braaa

från att ha mått piss inprincip hela dagen till att må toppen som snoppen!
börja med skoterkurs i morse och de va nära på att alla vi tre skulle hänga oss, hon som har lektionerna pratar så segt och ska prata allt utanför ämnet bara för att hon ska hålla sina 7 timmar perdag. Hon pratade om samma saker som förra veckan så segt -.- så va inte gladast att få kliva upp halv åtta och sedan drass med hon i 7 timmar.

men i morgon är det förhoppningsvis över! och imorgon ska vi bara köra och skriva så förhoppnisngsvis slipper man henne´s prat.

Sen så är kärlek så komplecerad bara så ni vet. Fuck. Du gillar mig inte jag dig, jag gillar din kompis som gillar min syster som inte gillar dig. haha aa så kan det bli ibland också! men bara du och jag har varann sis så äre bra!

Sen vart jag lite piss för att malin skulle på krogen och jag kan inte följa:´( men om 2 år är jag och malin kung i baren! men sen vart allt toppen när vi fick besked på mail om att våran sommar kmr bli oförglömlig! berättar senare när det närmas om vad de är ;)

så nu mår jag skit bra! blir ju inge buggläger för känns som att jag vill spendera mina p0engar på annat i år, sen så är det längre bort och tål inte en viss person som ska dit, så är hellre ute och dansar som vanligt än som ett proffs ;)

sen ska jag ha niorna på måndag i bugg, sjukt nervös! träna igår på martin,niklas och andreas men de gick ju som de gick, stela pingviner :P men hoppas det går bra för nu är jag på väg mot ett mvg i gympa som de stog i omdömmet iaf, ska prata mer med petra om de :)

puss och hej leverpastejs

popop

Då va lovet slut och man va tbx i skolan, mitt lov har  väl vart si så där. Förra helgen va ju gryyymm! sen nu i veckan har jag fått gått upp halv åtta varenda dag och jobbat, och efter de så har jag tränat och chillat hos malin. Helgen va bra den åhh I Fredags kolla jag på skräckfilm med malin, niklas och martin, lördag lasta hö, springa,åka fyrhjuling och mello med malin, niklas,martin, erika och andreas tro jag han hette mycket trevlgt! söndag vart de skoterkurs hela dagen coh eftersom jag suttit still hela dan så vart de springtur! sen milkshake och bb med malin,niklas,martin och jocke göööttans :)

En vecka kvar nu tills jag ska ha niorna i bugg, jag är sjukt nervös! så gäller att försöka träna på nån och se om dom fattar va jag lär dom.

gaaahh jag blir knäpp på kärleken! du är förjäkla fin du! varför ska du va så blyg för? fuck...

sprortlov

Heluu, jag är en lycklig person i mina bästa år! ;) närå men jag hare gött ja! Haft en awsomee helg! i fredags  så bjöd jag murpen på paj sedan vart de kåken och dom har fått zumba till kinect så vart några danser sen gick ja hem för jag svettades som en apa! xD så på onsdag blire att gå dit med träningskläder ;)

I lördags va vi på 70 års kalas hos farfar, då fick man träffa marianne,conny och leo! trevligt värre! sen vart de städning hos malin eftersom de va inflyttningsfest som va hur trevlig som helst! :)

Söndag så va jag med malin och murpen hela dan, chilla bara, åt pizza, kolla skilda världar år pannkaka. Sen vart de the girl next door och big brother med martin och niklas, trevligt! :)

Nu väntar jag på att  Theo ska vakna för jag och mamma ska ut på promenad! ikväll blir det zumba! :D

min vecka kanske inte är roligast men fan har ju inge annat att gö :/ :
Måndag: Zumba
Tisdag: Spinning
Onsdag: Simmning och zumba
Torsdag: Slalom hoppas jag! och styrka
Fredag: Inget planerat
Lördag: Inget planerat
Söndag: börjar med skoterkort

herråå ha ett skönt lov!

RSS 2.0