nooob

den här veckan har vart så notroligt seg och jobbig!! vart sjuk hela veckan, och har fått kämpa mig egenom 3 jävla skoldagar för att gå på matte lektionerna. Vi har funktion och algebra och alla fattar NADA så hon går egenom alla uppgifter, därför har jag måsta vart på skolan för att jag inte ska behöva krångla med de hemma för de är bajssvårt.

Va hemma torsdag och frdag, nu har jag ångest för de, fast slipper göra engelska prov, för tapper som jag är så gick jag mitt på dan i torsdags med rinnande näsa, kraslig hals,feber och ögoninflamaton och gjorde de där jävla provet, de va plågsamt! kunde ju inte gå ut en snabbis och tvätta ögat, snyta mig och ta halsttablett för de va lyssnar övning så satt där med suddigt öga, rinnande näsa och ont i halsen så koncentationen va inte på topp :/

nu har angelica och jon flyttat lite halft hit :D bara ett flyttlass till så bor dom här, ska bli så skönt :) hjälpt dom att spakla lite idag.

Känns som att de börjar gå åt bättrings hållet nu, fick recept på ögondroppar så nu är ögat nästan friskt, och känns skapligt i hals och näsa. Blir jag bättre tills imorgon ska jag och syrran gå på boxning som fotbollen har, jag ska faktiskt börja på fotboll igen. Så blir fullspäckade veckor, får se om jag kommer palla de.

Måndagar: Zumba
Tisdagar:Vanlig fotbollsträning
Onsdag:vila
Torsdag: Fotbollsträning
Fredag: Dans
Lördag: Slalom/vila
Söndag:slalom/ kondition och styrka med fotbollen

pluss att jag har läxhjälp på tis och torsdagar som jag går på för de mesta, men ska testa de här i minst 2 veckor för att ha nå att skriva i träningsdagboken

PLIP

I måndags vart de slalom med Pim i jarse, de har öppnat nya backar och en ny lyft nu så de va kul :D bara att de va sånt pissigt väder -.- stora snöflingor så vart ju blöt direkt :/
Har jag nämt att min kille är bäst på att laga mat?? muuummss fillebabba va god hans mat är<33
igår träffa jag emelie också, va ett tag sen man träffa hon, men hoppas vi ses på sportlovet om jag får pengar till att fara ner :)
Nästa helg kommer förhoppningsvis Amanda hit! :D då ska vi åka slaloommm JIIIHAAAAAO :)

blö

sista dan på året fick man 49 besökare, kung! lika värdelös som alltid vart de iaf. spenderades med älsklingen vi kolla på pelle svanslös kolla raketer sen tog vi ett bad. Nu ligger han nerslocknad så sött, ligger och flinar i sömnen gör han också gullungen min :´)
hoppas på ett bra år iaf!
RSS 2.0