Annandagjul

Nu va julen över, fast ändå inte hela syskon drösen slänter in nu under dom senaste dagarna och på söndag är förhoppningsvis alla samlad igen och då skare bli lilla julafton och klapplek och bara mys eftersom sist alla träffades va på Jolines dop. Och gissa om jag längtar te nyår! fy fan asså va kul de ska bli fullt med ös medvetslös ;) haha närå lite må man komma ihåg iaf, kommer fira med syskon samt respiktive och folk från tranås och ja de kommer bli fullt hus i lilla Näsberg!

Nu sitter jag iaf och jobbar, lika bra de, blir så otroligt rastlös av att bara sitta hemma, här kan jag sitta å vara rastlös fast pengarna rullar in ;) dött än så länge men vi öppnade ju för en halvtimme sedan, alla är nog bakis idag och orkar väl inte dra hit barnen än, så klockan tolv dröser de nog in med folk, fast hoppas på ingen så man slipper städningen idag ;)

Efter jobbet kommer mamma och skjusar in mig till Ljusdal för jag ska träffa Emelie! blir film och mini jul och bara massa myyss har ju inte träffat kvinnan på snart en vecka! och imörn åker jag hem för att jobba kväll, på fredag då är man ledig och då kanske min älsklings Lina ska följa med på mellandagsrea å bio i sundsvall! toppen! :D sen blir det åter jobb i helgen vilket känns lite surt då Marianne med barn är här :/ får la träffa dom på kvällen då man har slutat :)

De var allt från mig det och ha ett fortsatt trevligt lov allihopa! :)

Hard working!

Haha jo tjena, är 1 liten unge som badar så det ser ut som att det blir en lugn dag på jobbet iaf, skönt! för imorse vakna jag upp med feber och förskylning, greaat lagomt till jul!

I torsdags fick vi jullov, jisses så skönt! fast jobbar ju dock hela lovet men då drar man ju in lite pengar iaf ;) Julshowen va iaf den grymmaste jag varit på! så sjukt rolig konsert, trivs så otroligt bra på slotte, härligt folk som går där :) kommer sakna min klass under lovet, bästa klassen!

Igår tog jag och Alva tåget till Gävle för att handla lite julklappar, hittade väl nån julklapp sen skjorta och lösögonfrannsar till mig själv. Gud som jag längtar till jul! få öppna alla julklappar, spännande :D imorgon efter jobbet ska jag och angelica ha lite spa mys på badhuset, ska sola,bada,basta och vårda kroppen, gud så härligt sen blir de uppe sittar kväll, mysigt värre :D

God jul!

Det största problemet i vår tid är att agera beslutsamt utan att vara säker på sin sak.

Känns som att man är delad på mitten, man vill en sak men ändå vill man en annan. Det är jobbigt att vara människa ibland, tänk å va en katt inga bekymmer lixom, gu va gött! Känner mig så splittrad och vet ingenting om vad jag vill.

Men snart är de jul då äre inga sura miner! då får man julklappar och hoppas på riktiga kanon klappar eftersom jag vart så underbart jäkla snäll i år! och de är faktiskt sant ;) Nä men idag va jag hemma från skolan, orkade inte gå för mår så dåligt. Så det blev att jag åkte till bollnäs med angi och gerd vilket var jäkligt bra för nu har man inhandlat nästan alla julklappar! men på fredag då vi är ledig åker jag och Alva ändå till Gävle och shoppar antigen julklappar eller åt oss själv ;)

Längtar iaf tills imorgon då det är julshow! älskar att lyssna på musik och se när folk dansar och håller på. Sen ska jag får träffa Emelie som vart sjuk hela veckan :( mycke att prata om, blir nog att man slaggar hos hon också känns som att man behöver en riktig vän just nu!

Ha en riktigt bra jul allihop om ja inte hinner slänga in ett inlägg innan dess :)

jj

Jul lov snart! hade julbord förra veckan, gick super, tappa väl lite saker men shit happens sa jag! bara massa dö dit på skolan denna vecka, på torsdag ska vi kolla på julshow och äta julbord sen äre lov!! ska te gävle å julhandla med Alva på fredag sen blire jobb hela helgen sen är de äntligen jul :D

buuu

Im back!

Ett tag sen man skrev nu, sitter just nu på jobbet, lite långsam dag då man jobbar 6 timmar och det är bara en familj som jobbar, så sitter med datorn som tidsfördriv och städar. Gjort iordning lite grönt till kvällen då det är personalfest och vi ska käka mexicanskt julbord dvs tacos ;) En timme te stängning, sen blir det att duka upp lång bord och göra sig iordning.

Tro inte på fan att bara för att barnzumban har slutat och alla andra aktiviteter förutum gymmet slutar så ska jag börja bli förkyld, så att man inte kommer kunna gymma, så nu blir de knarka allt som gör så att man blir frisk!

Trivs fortfarande som fisken i vattnet på slotte, tror jag inte kunde gjort ett bättre val än jag gjorde, har världens gulligaste och bästaste Emelie där som förgyller mina skoldagar :) Till veckan står det julbord på schemat, jobbar 2 dagar och 1 kväll, och hamnade i samma grupp som Emelie och Johan :D Dom här två sista veckorna kommer bara susa förbi och sen så är det jul! som jag längtar! Ska bli skönt att få ledigt från skolan men hinner dock inte vila upp mig helt, tagit på mig extra jobb men bättre de då man får lön än att gå i skola, inte så att jag inte gillar´t men efter en termin med jobb och skola är det skönt att vila från ena. Det går super bra att jobba iaf och det är gött med lite extra lax i plomboken, har även startat ett sparkonto som jag absolut inte får röra förens i maj då ja ska utomlands! :´)

Har redan börjat leta nya låtar till nästa termins barnzumba, så nu ska jag snart börja skriva ner stegen och börja nöta in dom, har inte precis ett halvår på mig nu som jag hade sist ;) har en månad så känns lite så där panik! men har nog kvar tre låtar från den här terminen så jag inte pressar mig själv alldeles för hårt :)

Nu vet ni iaf att jag inte dött! hörs hej!
RSS 2.0